@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.04.2013

29 Nisan-5 Mayıs 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta dinginlik dönemine giriyoruz. Hassas, duyarlı ve kırılgan olabileceğimiz bir süreç yaşayacağız. Haftanın astrolojik ipuçlarını Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'da anlatıyor.

29 Nisan Pazartesi:

29 Nisan-5 Mayıs 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya son derece iyimser, rahat ve enerjik başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi ifade etmek çok kolay olabilir. Ancak saat 15.21’e kadar önemli bir karar vermek veya yeni bir adım atmak yerine sadece neşeli halimizi devam ettirmekte fayda var. Bu saatten itibaren 2,5 gün boyunca zaten oldukça ciddi, sorumluk sahibi ve işleri ön plana alan tarzda hareket etmemiz söz konusu olacak. Akşama kadar ilham gücümüzü ve sezgilerimizi özellikle iş hayatımızda çok rahat kullanabiliriz. Öte yandan birkaç gündür devam eden bir tema bugün de etkisini gösterebilir ve eskide kalmış ilişkiler tekrar kendini bir şekilde hatırlatabilir. Bu günlerde ilişkiler veya finansal konulardaki tüm gelişmelerin aslında geçmişi temizlememiz için olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

30 Nisan Salı:
Sabahın çok erken saatlerindeki olumlu hava daha sonra yerini biraz daha gerginliğe bırakabilir. Aslında hayatımızda, özellikle de iş hayatımızda değiştirmemiz gereken şeyler olduğunu ve çok daha özgür ve güçlü olacağımız ortamları yaratma zamanımız geldiğini biliyorsak ve gereken adımları atamıyorsak bu gerginliği hissetmemiz daha olası. Özellikle otorite figürüyle ilgili gibi gözüken tüm zorlanmalarınızda konuya bir de bu gözle bakmanızı tavsiye ederim. Eğer tüm çabalarınızın bir engele takıldığı duygusuna sahipseniz bir an için geri çekilip büyük resmi görmeye çalışın. Akşamüstü saatlerinde her şey kadersel olarak yolunda gitmeye başlayabilir ve Salı akşamı sevdiklerimizle keyifli bir akşam geçirmek için haftanın en uygun zamanlarından biri olabilir.

1 Mayıs Çarşamba:
Bugün saat 17.07’ye kadar duygularımızla mantığımızın sesi çok farklı şeyler söyleyerek bizi biraz zorlayabilir. Sorumluluk sahibi ve olgun davranmak ile fikirlerimizi içgüdüsel olarak ifade edivermek arasında kalabiliriz. Akşam saatlerinde zihinsel olarak çok daha sakin olacağımız bir döneme gireceğiz ve 15 Mayıs’a kadar da bu dinginlik durumu sözlerimize de yansıyacak. Saat 17.07’den itibaren sosyal duyarlılığımız aratabilir, grup çalışmaları, arkadaşlarla ideallerimizi paylaşmak bizim için en önemli konu olabilir, dolayısıyla 1 Mayıs ruhuna en uygun göstergelerin bu saatlerde başlayacağını söyleyebilirim. Akşama doğru otorite figürleriyle uzlaşı sağlamak daha kolay olabilecek ve kendimizi daha güçlü, kararlı ve hedef odaklı hissetmemiz kolay olacak.

2 Mayıs Perşembe:
Eğer sabah çok da keyifli uyanmadığınızı hissederseniz merak etmeyin, sabah çok erken saatlerde gerçekleşen zor işaretlerin hemen arkasından yaratıcılığı artıran, ideallerimizi destekleyen göstergeler başlayacak. Öğleden sonra gerçekleşen Sondördün tekrar hedeflerimiz ve hırslarımızı ön plana çıkarabilir. Hem ideallerinizin peşinden koşmak hem de maddi olarak güvende olmak isteyebilir ve kararlarınızı netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Merak etmeyin günün geri kalanı son derece rahat ve fırsat dolu olacak. Özellikle akşam saatlerinde sosyalleşmek, organizasyonlar düzenlemek, eğitim, bilgi, iletişim ve seyahatle ilgili herhangi bir konuyla ilgilenmek, anlaşmalara imza atmak, kendimizi yazılı ve sözlü olarak ifade etmek gibi konularda her şey çok kolay ve rahat ilerleyebilir. Perşembe akşamını en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

3 Mayıs Cuma:
Sabahın çok erken saatlerinden akşam 21.25’e kadar gökyüzünde çok temel bir açı bulunmaması olayların pek de hızlı akarak sonuca ulaşmasını desteklemediğinden mümkün olduğunca önemli işlerinizi Cuma gününe bırakmamanızı tavsiye ederim. Ancak arkadaşlarla sosyalleşmek, ideallerinize yönelik paylaşımlarda bulunmak ve yaratıcı fikirlere odaklanmak için çok uygun bir gün olabilir. Akşam 21.25’ten itibaren 2,5 günlük yeni bir gösterge başlayacak ve çok daha hassas, duyarlı ve kırılgan olabileceğimiz, duygularımızın ve sezgilerimizin derinleşeceği, ruhsal tarafımızın ön plana çıkacağı bir süreci işaret edecek. Cuma gecesi ruhumuza iyi gelecek zarif ortamlarda, mümkünse müzik, dans veya ruhsal çalışmalarla zaman geçirmemiz uygun olacaktır.

4 Mayıs Cumartesi:
Cumartesi sabahı tüm hassasiyetimize ve duyarlılığımıza rağmen kendimizi güvende ve güçlü hissedeceğiz. İlham gücümüz yüksek ve hedeflerimize yürüyebilecek motivasyondayız. Duygularımızın ve sezgilerimizi sesini dinlemenin verdiği güçle beraber gün boyunca istediklerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Akşam saatlerinde kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz daha da artabilir ve bizim için önemli kişilerden destek bulmak keyfimizi daha da çoğaltabilir. Gün boyunca deniz kenarı bir yerlerde olmak, bize keyfi veren aktiviteleri sevdiklerimizle paylaşmak çok uygun olacak. Yarın gerçekleşecek bir gösterge bugünden etkisini göstermeye başlayabilir ve buna göre sözlerimize daha fazla farkındalık getirmemiz gerekebilir. Bu harika tatil günün tadını çıkarmanızı dilerim.

5 Mayıs Pazar:
Sezgilerimiz, hassasiyetimiz, empati gücümüz dünkü kadar yüksek ve bugün keyifli olmamız çok kolay. Sanatla uğraşmak, ruhsal çalışmaların keyfini çıkarmak veya romantik zamanlar geçirmek için çok uygun bir gün. Gün boyunca sadece kelimelere çok dikkat etmeniz gerekiyor çünkü yanlış anlaşılmalara çok uygun göstergeler bulunuyor. Konuşarak sorunları çözmeye çalışmak için pek de uygun bir gün olmayacak.Kısacası bugün sözlerin değil duyguların akmasına izin verdiğimiz sürece işbirliği yapmak, güçlü hissetmek ve ileriye yönelik doğru adımlar atmak çok kolay olabilir. Saat 19.00 sonrasında önemli bir girişimde bulunmayarak sadece bu keyifli akşamın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.

İyi haftalar...

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER