29.01.2018

29 Ocak - 4 Şubat 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya duygularımız yoğun bir şekilde başlıyoruz. Bu hafta çarşamba günü bizi bekleyen dolunay ve Ay tutulması ise çok önemli etkiler barındırıyor.

29 Ocak 2018 Pazartesi:

29 Ocak - 4 Şubat 2018 Astrolojik İpuçları

Haftaya duygularımız oldukça yoğun şekilde başlayacak, kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Öte yandan sabahın erken saatlerinde otorite figürleri, sorumluluklar veya zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilir, sabırlı olmak durumunda kalabiliriz. Neyse ki günün geri kalanında daha rahat hissedebiliriz. İlham gücümüz ve sezgilerimiz yükselirken empati gücümüz de artabilir.

30 Ocak 2018 Salı:
Bugün sabah saatlerinde duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak öğleye doğru ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Öğleden sonra saatlerinde de kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek zorlaşabilir. Duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz. 

Saat 19.40 ile 21.52 arasında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. 

Saat 21.52'de başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun günler olabilir. Bugün ayrıca ilişkilerimize dikkat etmekte fayda olabilir çünkü çok kadersel olaylar yaşayabilir, ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabiliriz. Geçmişin izlerini serbest bırakmak zor gelse de geleceğe yönelebilmek için zorunlu bir sınav olabilir. 

31 Ocak 2018 Çarşamba:
Çarşamba günü sabah saatlerinde özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun saatler olabilir. Sabahın erken saatlerinde enerjimiz ve motivasyonumuz çok yüksek olabilir. Sonrasında dolunaya doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissedebiliriz. 

Saat 16.26'da Dolunay ve ona eşlik eden bir Ay tutulması gerçekleşecek. Her dolunay aslında yeniaydan bu yana atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır.  Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede yüzleşerek bunları temizleme fırsatı yakalarız. 

Kova-Aslan dolunayı kendimiz olabilmek, kendimizi ifade edebilmek ile ekip çalışması yaparak birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, eğlenceyle hümanizmi dengeleme, ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını sembolize eder. 

Dolunaya Ay tutulmasının eşlik etmesi ise özellikle bu konularla ilgili çok daha büyük ve kadersel olaylara ve bunların yaratabileceği büyük duygusal dalgalanmalara işaret eder. 

Her ne kadar asıl büyük olaylar Güneş tutulması ile tetiklense de, duygusal çalkantılar da Ay tutulması ile kendini daha fazla gösterir. Bu dönemde geleceğe, mutluluğa, eğlenceye ve yaratıcılığa adım atabilmek için, gönlümüzde yatan aslana doğru yol alabilmek için, geçmişteki bazı ideallerimiz ya da doğrularımız diye tanımladığımız fikirlerimizi geride bırakmamız gerekiyor olabilir. Bunlar belki de bize ait olmayan ama içinde bulunduğumuz gruba ait olan değerlerdi ama eğer bunların bizi artık mutlu etmediğini hissediyorsak, bu bağımlılıklardan kurtulmak için gökyüzü bu dönem önemli destekler sunuyor.

Dolunay sonrasında da geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar söz konusu olabilir. Zor olsa da geçmişi sorgular ve serbest bırakırsak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü gezegen yeni konumuna gelerek 18 Şubat tarihine kadar yaratıcı düşünceyi ve sosyalleşmeyi desteklemeye başlayacak.

1 Şubat 2018 Perşembe:
Perşembe günü özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme konularında abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Alışverişte bütçemizi zorlayacak kararlar vermeye daha fazla eğilim gösterebiliriz. Neyse ki öğleye doğru ekip çalışmalarında yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. 

Saat 13.59'dan 22.12'ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 22.122'de başlayacak yeni döngüye göre ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olmaya başlayabilir.

2 Şubat 2018 Cuma:
Cuma günü işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde önemli kişilerden alacağımız destekler kendimizi çok daha güvende hissetmemizi sağlayabilir. Günün geri kalanında ise belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için ise çok uygun saatler olabilir. 

3 Şubat 2018 Cumartesi:
Cumartesi, yine işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek öncelikleriyle başlıyoruz. Sabah saatlerinde alacağımız destekler kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Sonrasında da oldukça canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 10.07'den sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün kendimizi ifade etmek için gereken motivasyonu kolayca bulabiliriz Uzlaşmaya varmak ve desteklenmek çok kolay olabilir. 

4 Şubat 2018 Pazar:
Saat 00.47'de başlayacak yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat sabah saatlerinde otorite figürleriyle ilgili sorunlar, aşırıya kaçan sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebiliriz. Neyse ki hemen sonrasında enerjimiz ve motivasyonumuz yükselmeye başlayacak. Günün geri kalanında kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Bugün gün boyunca aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme ve alışverişte aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Dengeleri korumak çok önemli olabilir. Bugün ayrıca geçmişimizle ilgili konular karşımıza çıkabilir ve adeta bizi geriye çekebilir. Geleceğe yönelmemiz için bu yüzleşmeyi yaşamak ve bu temizlikleri gerçekleştirmek durumunda kalabiliriz.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER