@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.07.2013

29 Temmuz-4 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Gökyüzünde ender rastladığımız Davud'un Yıldızı tüm bir haftayı etkileyecek. 1 Ağustos ise çok önemli bir gün. Bu hafta nelere dikkat etmeliyiz? Astroloji Uzmanı Asude Argun Pudra.com'da açıklıyor.

29 Temmuz 2013 Pazartesi

29 Temmuz-4 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Haftaya sakinliğimizi koruyarak başlıyoruz. Hafta sonunda kaybettiğimiz enerjiyi toparlamak için çok güzel fırsatlar ortaya çıkacak. Ay’ın huzuru anlatan Boğa burcundaki 2,5 günlük yolculuğu hepimize keyif getirecek. Ayrıca Ay’ın bu hareketiyle, haftanın ilk 2 günü gökyüzünde çok özel bir form olan mistik altıgen ya da diğer adıyla Davud’un Yıldızı oluşacak. Su ve toprak burçları arasında olumlu üçgen açıyla kurulan bu kombinasyon, isteklerimizi, dileklerimizi gerçekleştirme, somutlaştırma imkanı sunuyor. Gerçekçilikten ayrılmadan, iyi niyetli adımların karşılığı yakın süreçte alınabilir.

Günün devamına baktığımızda Ay’ın önünde, gerçekçiliği anlatan Satürn gezegeni olması bazı kısıtlamalarla karşılaşacağımızı anlatıyor. Ayrıca Ay küçülmekte olduğundan yeni işlere başlamak yerine elde kalan işleri toparlamak çok daha gerçekçi olacaktır. Güneş Ay arasındaki gergin kare açısı, dışarıdan gelen eleştirilere açık olduğumuzu anlatıyor...

Akşam saatlerinde daha rahat olacağız. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter’le dostluk açısının oluşması, sonucun iyiye bağlanabileceğini gösteriyor. Geç saatlerde de olsa en çok etkinin Venüs’e olması huzuru yakalama şansımızı artırıyor. Ancak Venüs’ün düşük olduğu, yani enerjisini ortaya koymakta zorlandığı Başak burcunda olması işleri zorlaştırıyor. Sadece iyi niyette bulunmadan değil, yapıcı adımların da atılması gereken bir gündeyiz.

30 Temmuz 2013 Salı
Gökyüzünde az bulunur Davut Yıldızı etkisi bugün de devam ediyor. Etkisini geçen hafta ortasından hissetmeye başladığımız bu süreç, bu hafta sonuna kadar etkili olacak. Olumlu adımlar atmaya çalışmalıyız. Bugünde Ay Boğa burcunda yoluna devam edecek. Tüm toprak grupları, yani Boğalar, Başaklar, Oğlaklar destek almaya devam edecekler. Günün önemli gezegen hareketlerinden biri ise aşkı anlatan Venüs gezegenin dönüşümleri anlatan Pluto gezegeniyle kurduğu olumlu üçgen açı. Etkisi birkaç gün önceden başlayan bu süreç, yine hafta sonuna kadar, ilişkilerden yana önemli destek alacağımızı göstermekte. Ancak eleştiriden uzak kalmalıyız. Sevdiğimiz, değer verdiğimiz şeyler için tutkulu davranmamalıyız. Ancak o zaman aradığınız destek karşınızda olacaktır. İyi, kötü diye sınıflamadan ilişkilerimizi geliştirmeye çalışmalıyız.

Salı 17:58’ten itibaren Çarşamba 17:42’e kadar Ay boşluğa düşecek. Önemli işlerimizi, görüşmelerimizi bu saatlere denk getirmememiz yerinde olacak. Ay’ın son açısı iletişim gezegeni Merkür’le olduğu için iletişim konularında düzenlemeler yapabiliriz. Cep telefonunu düzenlemek, bilgisayarı yedeklemek uygun olabilir. Dış dünyada olaylar yerini bulmakta zorlanırken, ihmal ettiğimiz arkadaşları aramak ruhumuza iyi gelecektir.

31 Temmuz 2013 Çarşamba
Salı akşamüstü Türkiye saatiyle 17:58’ten itibaren boşluğa düşen Ay bugün 17:42’de boşluktan çıkacak. Rutin bir döngüsü olmayan Ay’ın hareketine bağlı bu durum bazen dakikalar, bazen de böyle saatler sürer. Bu saatlerde günlük hayatta bir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Yaptığınız şeylerde ise zorluklar olacaktır. Adeta insanın ruhu da bu zamanlarda boşluğa düşer. O yüzden kadim astroloji alimleri içe dönmeyi, kişisel konularla ilgilenmeyi tavsiye ederler. Normal zamanlarda zaman kaybetmeye sebep olacak işleri bu zamanlarda yapabiliriz. Evde ütü, dolap düzenleme gibi detay gerektiren işler, işte ise çekmeceleri düzenlemeye zaman ayırabiliriz. Her ne kadar diğer işleri yapmaya çalışsanız da rahat ilerlemeyeceğinizi göreceksiniz. O yüzden ruhunuzun sesini dinlemelisiniz. Fırsat bulanların dua, meditasyon ya da ibadete yönelmesi en doğrusu olacaktır.
Akşam üstü İkizler burcuna giren Ay, gün boyu kaybettiğimiz zamanı kazandıracak. Hızla iletişim kurmaya başlayabiliriz. Yakın yerlere gitmek, başka kişilerle ilişki kurmak için hafta sonuna kadar çeşitli fırsatlar çıkacak.

1 Ağustos 2013 Perşembe
Hızlı bir güne ve aya başlıyoruz. Ay’ın İkizler’deki hızı yetmezmiş gibi önündeki açılar da olayları hızlandırabilir. Tüm bu etkiler yeni başlangıçlar için değil, bir şeyleri toparlamak için etkili olacak. Günün, hatta ayın en önemli gezegen hareketi bugün gerçekleşiyor. Etkisi hafta başından itibaren ortaya çıkabilir. Savaş gezegeni Mars 13 Temmuz’dan beri düşük olduğu, gücünü ortaya koyamadığı Yengeç burcunda hareket ediyordu. Bu tarihten beri motive olmakta zorlanıyor, enerjimizi toparlamakta güçlük çekiyorduk. Kolayca sinirlenip öfke duyabiliriz. Bugün dengesizliğe sebep olan Mars, sürprizlerin gezegeni Uranüs’le kare açı yapıyor. Öfke kontrolünde zorlanabilir, kendimize tutamayabiliriz. Her türlü kaza, belaya açık olduğumuzu unutmamalıyız. Yaralanma, kaza, tansiyon ve kan değerlerinde oynamaya karşı önlem almanızı tavsiye ederim. En son aynı etkiyi 2011 Ağustos ayı başında yaşamıştık. O zamandan hatırladığınız olaylar varsa daha kontrollü olmalısınız.

Akşam üstü, Türkiye saatiyle 18:49’da boşluğa düşecek olan Ay, cumartesi sabah 06:30’a kadar olayların netleşmesine imkan tanımayacak. Kontrol edemeyeceğimiz şeyler için enerjimizi boş yere harcamamalıyız. Ay’ın ışığının gittikçe azaldığı günlerde olduğumuzdan motivasyon kaybı çok normal. Aksine davranıp kendinizi ve çevrenizi zorlamayın.

2 Ağustos 2013 Cuma
Gün boyunca Ay’ın boşlukta olması olayların netleşmekte zorlanacağını anlatıyor. Yapılan işlerin de boşa düşmemesi için beklemede kalmak en iyisi olacaktır. Fırsat buldukça içe dönmek, dua etmek, nefes çalışmak, kendini dinlemeye yönelmek yararlı olabilir. İlişki gezegeni Venüs’ün, savaş gezegeni Mars’la kuracağı açı, dostane etkiler taşısa da, her iki gezegenin de burç yerleşimi düşük olduğundan, etkisi çok aktif olmayacak. İlişkiler ve cesaret içeren konularda yanlış karar verebiliriz. Risk almadan hareket etmek istiyorsak içimizi dinlemeliyiz. Her ne kadar dış koşullar olayları hızlandırsa da sakin kalmaya çalışmalıyız.

3 Ağustos 2013 Cumartesi
Türkiye saatiyle sabah 06:30’da Ay’ın Yengeç burcuna girmesiyle rahat bir güne başlıyoruz. Gün boyunca su elementlerindeki Satürn ve Neptün’e yapacağı güzel üçgen açılarla duygularımız beslenecek. Balık burcundaki Neptün’ün verdiği hayaller ve Akrep burcundaki Satürn’ün gerçekleri arasında, duygularımızı kullanarak doğru kontağı kurabiliriz. Hafta sonunun verdiği keyfi ailemiz, yakınlarımız, sevdiklerimizle geçirebiliriz. Geçmişte kalan, özlem duyduğumuz şeylere yakınlaşabiliriz. Dış dünyada sert olaylarla, iç dünyanın güzelliklerini bir arada yaşadığımız bugünlerde dengede kalmaya özel önem göstermeliyiz. Günün son kontağı bolluk, bereket gezegeniyle olacağı için aradığımız şansı yakalamayı başarabiliriz.

4 Ağustos 2013 Pazar
Bu Pazar gününü ailemize ayırarak geçirmek yerinde olacaktır. Ne zamandır görmediğimiz büyüklerimizin hatırını sormak, ziyaret etmek manevi değerlerimizi koruyacaktır. Vatanımız, milletimizin için de önemli gelişmeler bugünlerde ortaya çıkabilir. Dış olayların sertleştiği bu zamanlarda, birlik beraberliğimizi korumalıyız.

Günün en önemli etkisi, önem verdiğimiz kişileri anlatan Güneş’in, sıra dışı olayların sembolü Uranüs’le yaptığı bağlantı. Baba, eş, yönetici, lider gibi değer verdiğimiz kişilere ilişkin birden bire gelişen olaylar olabilir. Aynı zamanda kendimizde beklenmeyen bir tepki vererek rutin davranışlarımızdan sıyrılabiliriz.

Bugünden başlayarak 7 Ağustos’ta doğacak Yeniay’a kadar yeni adımlar atmaktan uzak durmak en iyisi. Bitirilmesi gereken işlere zaman ayırmak, elde kalanları toparlamak için bugünleri iyi değerlendirmeliyiz. Detaylı temizlik yapmak, eski eşyaları toparlayıp ihtiyaç sahiplerine vermek için bugünü kullanabiliriz.

Astroloji Uzmanı
Asude Argun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER