03.12.2012

3-9 Aralık 2012 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta gökyüzü geçen haftaya göre oldukça sakin. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen, bu haftanın astrolojik yorumunu ve yaşamınızı daha sakin kılacak ipuçlarını Pudra.com'da anlatıyor.

3 Aralık Pazartesi:

3-9 Aralık 2012 haftası astrolojik ipuçları
Gece saat 3.57’den itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve buna göre kendimizi, eğlencemizi ön plana almamız çok daha kolay olacak. Canlı, enerjik ve rahat olabilir, kendimizi özgüvenli hissedebilir ve sahneye çıkma zamanı geldiğini hissedebiliriz. Öğle saatlerinde yaratıcılığımızı ortaya koymak, yenilenmek ve ekip çalışmalarında destek bulmak için fırsatlar ortaya çıkabilir. Akşamüstüne doğru biraz daha zorlayan durumlarla karşı karşıya kalmamız mümkün. Tabi sorumlulukla eğlenceyi dengelemekte sorun yaşayanlar için bu duygu daha ön planda olacaktır. Günün genelinde şanslı, rahat, iyimser ve neşeli olsak da, akşamüstü saatlerinde koşulları çok zorlamadan sabırlı davranmakta fayda olacaktır. Gece yarısına doğru tekrar destek bulmaya ve rahatlamaya başlayabiliriz.

4 Aralık Salı:
Eğlence, özgüven ve rahatlıkla ilgili temalar devam ederken, sabahın erken saatlerinde daha da destekleyici, hayattan ve kendimizden memnun olmamızı kolaylaştırıcı göstergeler var. Daha sonraki saatlerde kendi ihtiyaçlarımız ile ilişkinin ya da ortaklığın getirdiği ihtiyaçları dengelemek özen ve dikkat isteyecek. Günün geri kalanında başka önemli gösterge olmadığından bu temaya gün boyunca dikkat etmek gerekebilir. Hayatın keyifli yönlerinde aşırıya kaçma riski taşıyan bir gün olacağından yediklerinize, içtiklerinize, alışverişinize farkındalıkla yaklaşmamızı tavsiye ederim. Akşam saatlerinden gece yarısına kadar da duygularımızla mantığımızı dengelemek için çaba sarf etmemiz gerekebilir. Duygu ve düşüncelerinde esnek olabilenler için bu akşam her şey daha kolay olabilir.

5 Aralık Çarşamba:

Gece yarısından hemen sonra Ay boşluğa düşecek ve saat 13.52’ye kadar da bu şekilde açısız kalacak. Açısız saatlerde bizim de girişimlerimiz adeta boşlukta kalmış gibi olur ve bir sonuca bağlanması zordur. Bu yüzden bu saatlerde gözlemci konumda olmak, koşulları zorlamamak ve anın tadını çıkarmak çok önemlidir. Saat 13.52 sonrası ise 2,5 günlük yeni bir tempo başlıyor. Eğlence ve gevşeme ihtiyacı yerini işleri toparlama ve detaylarda netleşme isteğine bırakacak. Öğlen saatlerinde bunu gerçekleştirecek konsantrasyonu sağlayamasak da daha sonra işlere biraz daha odaklanabiliriz. Akşam saatlerinde ise endişelendiğimiz her ne ise ona şifa bulmak için emek sarf etmemiz gerekebilir. Gece yarısına doğru emeklerimizin karşılığını bulmaya başlayabilir ve kendimizi güvende hissedebiliriz.

6 Aralık Perşembe:
Sabahın erken saatlerine yüksek enerji ve iyimserlikle başlayabilir, işleri hızla tamamlayabilir ve geliştirebiliriz. Özellikle iletişim, eğitim ve seyahat ile ilgili işler hız kazanabilir. Akşamüstü enerjimizin daha da yükseldiğini hissedebilir, hedeflerime doğru emin adımlarla yürümeye başlayabiliriz. Kısacası Perşembe günü saat 17.30’a kadar olan saatler bu haftanın en verimli, en tutuğumuzu koparabileceğimiz ve yeni girişimlerde başarı kaydedebileceğimiz saatleri olabilir. Daha sonra gerçekleşecek olan sondördün de kariyer hedeflerimize odaklanmamızı ve hırsımızın yükselmesini sağlayabilir ancak otorite figürleriyle ilgili risk alınması tavsiye edilmez. Perşembe akşamı sevdiğimiz kişilerle bir araya gelerek hoş zaman geçirmek için olduğu kadar iş görüşmeleri ve anlaşmalar için de son derece uygun olabilir. Keyifli bir yemek veya sanatsal bir aktivite için çok uygun bir akşam. Özellikle gece yarısına doğru kadersel karşılaşmalar, konuşmalar ve anlaşmalar da söz konusu olabilir.

7 Aralık Cuma:
Gece yarısından sonra gerçekleşen kadersel konuşmalardan sonra bu sabah da ilginç karşılaşmalar devam ediyor olabilir. Öğleye doğru duygularımızı iyi ifade edebilir, ortaklık ve anlaşmalara imza atabiliriz. Saat 12.36’dan sonra yine gökyüzünde temel bir açı yok ve bu durum da bizi beklemede bırakabilir. Ancak içimizden işleri toparlama isteği de gelebileceği için temizlik, dosyalama, düzenleme işleri için çok uygun saatler olduğunu söyleyebilirim. Saat 20.36’dan itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor. Sosyalleşmek, ilişkimizi ön plana almak, ortaklıklarla ilgili girişimlerde bulunmak için uygun bir zaman olduğu kadar, denge ve huzur arayışı ve sanatsal aktiviteler de ön plana çıkabilir.

8 Aralık Cumartesi:

İlişkiler, ortaklıklar ve her konuda denge kurma çabasının ön planda olduğu Cumartesi günün sabah saatleri tüm bunları gerçekleştirebilmek için hiç de rahat bir zemin sunmuyor. Bu saatlerde sakin ve sabırlı kalanlar, hoşgörüyü devam ettirenler kazançlı çıkacaktır. Öğleden sonra ise her şey çok daha iyimser, rahat ve akıcı olacak. Çeşitli organizasyonlara katılarak sosyal bir Cumartesi günü ve gecesi geçirmek isteyenler aradığını mutlaka bulacaklar. Ancak gece yarısından sonra oluşan olan gergin göstergeleri hissetmeye başlarsanız diretmeden geceyi tadında bırakmanızı tavsiye ederim.

9 Aralık Pazar:
Gece saat 2.38’de oluşan son derece olumlu bir gösterge, Pazar günü boyunca gökyüzünde başka önemli hareket olmadığından güne damgasını vuracak. Kendimizden, hayatımızdan oldukça memnun olduğumuzu hissedebilir, bu özgüveni, rahatlığı ve keyfi başkalarıyla da paylaşmak isteyebilir ve kolayca destek bulabiliriz. Ancak bütün bu iyimserliğe rağmen gün boyunca yeni bir girişimde bulunmamalı, koşulları zorlamamalı, sadece anın tadını çıkarmalıyız. Saat 23.51’de 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve bununla beraber duygusal olarak en derin ve en yoğun halimizle yüzleşmeye başlıyoruz. Tutkularımızın sesi bu süreçte çok yüksek olacak.

İyi haftalar!

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER