03.09.2018

3-9 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli başlıyor; eğitimlere ağırlık veriyoruz. İletişime dikkat etmemiz gereken yoğun bir haftadayız.

3 Eylül Pazartesi:

3-9 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işlerden uzak durmakta fayda olabilir. Öte yandan bugün anlaşıldığımızı hissetmek, fikirlerimize destek bulmak ve keyifli sohbetlerin tadını çıkarmak için fırsatlar çıkabilir.

4 Eylül Salı:
Salı günü de zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde keyfimiz yerinde olabilir ve kendimizi rahatça ifade edebiliriz.

Saat 09.38’den 15.03’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde mümkün olduğunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalı, ya da sadece mail ve mesajlarımızı yanıtlayarak ve hoş sohbetlerle zamanımızı geçirmeliyiz.

Saat 15.03’te başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşamüstü saatlerinde şifa konularıyla ilgilenebilir ve dostlarımızla sosyalleşebiliriz fakat akşam saatlerine doğru bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden, bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak.

5 Eylül Çarşamba:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Üstelik sonrasında ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız da yükselebilir. Akşama doğru ise kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Bütün gün gerçekleşen bu olumlu sembollerden sonra akşam saatlerinde ise duygusal olarak zorlanmamız mümkün olabilir.

6 Eylül Perşembe:
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Fakat günün ilk yarısında kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanmamız ve bunun getirdiği huzursuzluğu hissetmemiz mümkün olabilir. Üstelik öğle saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Bu saatlerde mümkün olduğunca esnek olmaya çalışmalıyız.

Saat 15.44’ten 16.54’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde mümkün olduğunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 16.54’te başlayacak yeni sürece göre özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için uygun zamanlar olabilir. Fakat akşam saatlerinde ani ve beklenmedik gelişmelerle ve geçmişle yüzleşmek zorunda kalacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Neyse ki bu yüzleşmeler sonucunda geleceğe yönelmemiz mümkün olabilir.

Bugün iletişim sembolü Merkür, 22 Eylül'e kadar kalacağı yeni ve en güçlü çalıştığı konuma geliyor. Bu yüzden bu dönemde zihinsel işlerde son derece dikkatli, titiz, net ve verimli olabiliriz. Bugün gerçekleşecek çok önemli bir başka sembolizm ise iş, sorumluluk ve zorluklar gezegeni Satürn’ün düzenli hareketine dönüyor olması. Satürn hayatımızın belkemiği gibidir ve başta işimiz olmak üzere hayat düzenimizle ilgili her şeyi sembolize eder.

18 Nisan 2018 tarihinden bu yana; neredeyse 5 aydır hepimiz işimizi ve genel olarak hayatımızı fazlasıyla sorguladık. Bu süreçte pek çok kişi hayat planlarını değiştirme ya da yeniden gözden geçirme yoluna gitmiş, daha fazla profesyonelleşmek için hâlihazırda yaptığı işi bırakmaya, değiştirmeye, yeni bir iş kurmaya karar vermiş olabilir. Eğer bu süreyi yeni atılacağınız yolda gereken değerlendirmeleri, araştırmaları yapmak, altyapıyı oluşturmak, kaynak yaratmak gibi hazırlık işleri için kullandıysanız, şimdi ileriye yönelik harekete geçmenizin ve planlarınızı uygulamaya koymanızın zamanı geldi demektir. Her durumda işler rayına oturmaya başlayacak. Öte yandan ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

7 Eylül Cuma:
Haftanın son iş gününde özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için uygun zamanlar olabilir. Gün boyunca fazlasıyla coşkulu ve iyimser hissedebiliriz ancak zaman zaman yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Dengeli olmanın önem taşıyacağı Cuma günü ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebiliriz. Gün boyunca fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir. Ayrıca yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere de açık olabiliriz. Öte yandan bugün karmaşa ve kararsızlık içinde hissedebilir, netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işlerden, önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmalı ve tutamayacağımız sözler vermemeye dikkat etmeliyiz. 

8 Eylül Cumartesi:
Cumartesi günü özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için uygun zamanlar olabilir. Gün boyunca oldukça uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Sosyalleşerek, sanatla ilgilenerek zamanımızı geçirebiliriz.

Saat 16.32’den 17.29’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde mümkün olduğunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 17.29’da başlayacak yeni sürece göre işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Akşam saatlerinde dostlarla sosyalleşebilir, yaratıcı çalışmalar içinde bulunabiliriz. Kendimizi son derece güvende hissedebiliriz. Bugün aşk, keyif ve para sembolü Venüs zor bir etki altında ve uzlaşıyı, anlaşmayı, keyifli olmayı zorlaştırıyor. Yeni yatırımlar veya önemli bir alışveriş için pek uygun bir günde olmadığımızı söylemeliyim. Bugün bu konularda daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Zaten Ay'ın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

9 Eylül Pazar:
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Günün büyük çoğunluğunda belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

Saat 21.01’de Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Başak Burcu’nda Yeniay'la beraber astrolojik olarak tatil mevsimi biterek işlere tekrar odaklanma zamanı başlar. Bu dönemler işlerinizi toparlamak, yeni bir sistem kurmak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak gibi işler için en uygun zamanlardır.  Bu dönem özellikle iş hayatımızda daha fazla emek sarf ettiğimiz, çok çalıştığımız ve sonuç aldığımız bir dönem de olabilir. Sağlığımıza daha fazla eğilmek, şifa çalışmaları yapmak de iyi bir fikir olabilir. Dikkat ve incelik gerektiren bir konuda detaylı incelemeler yapmak, çaba sarf etmek, uzmanlaşmak, ustalaşmak bu dönemde çok daha akıcı şekilde gerçekleşebilir. Ayrıca bu gece Yeniay'ın ardından kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz ve bu hisler tüm ay boyunca bizimle olabilir. 

Zeynep Süzmen Şen
İyi haftalar


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER