@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.06.2013

3-9 Haziran 2013 haftası astrolojik ipuçları

Yeniay, artık yepyeni şeyler düşünmek, söylemek, yazmak zamanının geldiğini sembolize eder. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a anlattı.

3 Haziran Pazartesi:

3-9 Haziran 2013 haftası astrolojik ipuçları
Üst üste gelen Güneş ve Ay tutulmalarının getirebileceği kadersel temalar olduğunu bir süredir biliyorduk. Özellikle bu seferki Güneş Tutulması’nın uzun zamandır sıkıntı veren şeylerde ani ve şok edici patlamalar ve arkasından rahatlama getirebileceğini not düşmüştüm. Hatta bu durumu bir irini temizlemek olarak sembolize etmiştim. Ve bu ay yanlış haber riskine dikkat etmek gerektiğini de biliyorduk. İşte bütün bu temalar Mayıs ayı bitmeden kendini göstermeye başladı. Bugün ve yarının büyük çoğunluğunda kendimizi öne atmak, risk almak, mücadele etmek ve cesur olmak çok kolay olabilir ve buna ek olarak sabahın erken saatlerinde gerilmeye, baskı altında aşırı tepkisel olmaya, içgüdüsel davranmaya eğilim gösterebiliriz. Çok dikkat edilmesi gereken saatler. Sonrasında orta noktayı bulmak, uzlaşmak ve kendimizi daha rahat hissetmek mümkün olabilir. Kendimizi yaratıcı şekilde yazılı ya da sözlü olarak ifade edebileceğimiz bir gün. Sezgilerimiz güçlü olabilir. Bugün ilişkileri sembolize eden gezegen de burç değiştiriyor ve artık iletişimden ziyade duyguların, sezgilerin, şefkatin ön plana çıkabileceğini gösteriyor. Bu dönemde daha fazla evlilik kararı alınabilir. Ülkemiz içinse manevi bağları daha da kuvvetlendirecek bu etkinin herkesin içindeki şefkati yükseltmesini diliyorum.

4 Haziran Salı:
Bugün saat 9.08’e kadar kendimizi daha iyimser, enerjik ve rahat hissetsek bile saat 18.53’e kadar gökyüzünde temel bir açı bulunmadığından girişimler sonuca ulaşamayabilir, dolayısıyla biz de yüksek motivasyonumuza rağmen koşulları gereksizce zorlamamalıyız. Saat 18.53’te 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve böylece mücadelenin sonunda huzur, güven ve sakinlik ihtiyacı ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde ise çok daha rahat olabilir, ailemizle huzurlu bir akşam geçirmek veya hoş bir akşam yemeği organizasyonu yapmak isteyebiliriz. Düşüncelerimizi ifade etmek, somutlaştırmak, destek bulmak için uygun bir gün. Otorite figürleriyle ilgili endişelerimiz ve rahatsızlığımız ise bugünün önemli temalarından biri olabilir.

5 Haziran Çarşamba:
Huzur ve sakinlik arayışımız devam ediyor ve bugün koşullar biraz daha düzene oturabilir gibi duruyor. Sabah saatlerinde duygularımızı, ihtiyaçlarımızı ifade edebilmek, öğleden sonra ise önemli kişilerden destek bulmak ve güçlenmek kolay olabilir. Saat 16.24 sonrasına önemli işlerinizi bırakmamanızı tavsiye ederim, çünkü genel bir atalet söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde endişelenmemizin gereksiz olduğunu hissedebilir ve rahatlayabiliriz.

6 Haziran Perşembe:
Perşembe günü oldukça ilginç olacak gibi. Gecenin ilk saatlerinde geçmişle hesaplaşmamızı ve temizlik yapmamızı gerektirebilecek bir göstergenin ardından gün bitinceye kadar gökyüzünde başka hiçbir gösterge bulunmamakta. Demek ki bugün hepimiz sakin, huzurlu ve güvende hissetmek isteyeceğiz. Belki maddi-manevi rahatımız ön plana almak ve güven alanında kalmak isteyeceğiz. Perşembe günü önemli işleri kotarmak, risk almak veya yenilikler yapmak için çok da uygun bir gün değil. Mümkün olduğunca sakin kalmanızı ve en iyisi doğayla baş başa zaman geçirmenizi önerebileceğim bir gün.

7 Haziran Cuma:
Saat 6.31’den itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor. Bu süreçte iletişim, bilgi akışı, kendimizi ifade edebilmek bizim için çok önemli olacak. Akşamüstü saatlerine kadar biraz gergin hissedebileceğimiz için sözlerimizi fazlaca içgüdüsel sarf etmemek ve tartışmalara girmemek için farkındalığımızı çok yüksek tutmalıyız. Unutmayın zihninizi sakinleştirirseniz sözleriniz de kontrolsüz çıkmayacaktır. Herhangi bir konuda sorun çözmeye veya anlaşma yapmaya uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Bugün aşk, ilişkiler, estetik ve para ile ilgili gezegen olumlu göstergeler içinde ve bütün bu konularda uyum, denge ve destek vaad ediyor. İlişkilerde uyum ve barış göstergesini gerektiği şekilde değerlendirebilmek için sözleri çok ekonomik kullanmak gereken bir gün. Bu ayın enerjisinin artık kapanmakta olduğunu ve yeni girişimlerde bulunmak yerine geçtiğimiz ayın temalarının temizlenmesi gerektiğini unutmayın.

8 Haziran Cumartesi:

Bugün saat 18.56’da oluşacak Yeniay ile yepyeni ve taze enerjiler başlıyor. İkizler’de yeniay iletişimle, bilgiyle, kendimizi ifadeyle ilgili yepyeni bir dönemi haberdar eder. Artık yepyeni şeyler düşünmek, söylemek, yazmak zamanının geldiğini sembolize eder. Bunun için yeni eğitimler veya kısa seyahatler planlayabiliriz. Fikirlerimizi paylaşacak yeni zeminler ararız, çok sosyal ve paylaşımcı olmak isteriz. İletişim kanallarının çok sorgulandığı bir dönemde İkizler’deki yeniay medyayla ve eğitim sistemiyle ilgili yeni gelişmeleri tetikleyebilir. Bugün özellikle yeni ve yaratıcı fikirlere çok açığız ama biraz da zihinsel olarak gergin ve henüz uzlaşıdan uzak olabiliriz. Saat 18.56 öncesinde ileriye yönelik bir adım atmaktansa biraz daha kabuğumuzda kalmamızı tavsiye ederim. Özellikle de geleceğe yönelik atılacak adımlardan henüz tam olarak emin olamadığınız noktada öncelikle gelişmelere gözlemci olmakta fayda olabilir.

9 Haziran Pazar:
İletişim ve bilgi akışı önemini korurken bugüne daha umutlu ve iyimser başlayabiliriz. Ufkumuzu geliştirmek isteyebilir ve bunun için yeni yollar arayışında olabiliriz. Saat 11.28’den 19.15’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacak ve bu yüzden ileriye yönelik adımlar atmaktansa yine gözlemci durumda olmak daha faydalı olabilecek. Saat 19.15 ve sonrasındaki 2,5 günde ise duygularımız daha ön plana geçecek. Manevi değerlerimiz, ailemiz, ülkemiz daha da önemli hale gelirken sevdiklerimizle bir arada olmak, güvende olmak ve duygularımızı paylaşmak isteyebiliriz.

Sevginin, saygının, insan haklarının ön planda olduğu güzel bir hafta dilerim!

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER