@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2014

3-9 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Dolunay'la birlikte, Yeniay’dan beri attığınız tohumlar yeşerecek, belirsiz konular sonuca ulaşacak ve her şeyin görünür haliyle yüzleşeceğiz. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumu Pudra.com'da.

3 Kasım Pazartesi

3-9 Kasım haftasının astrolojik yorumu
Haftaya oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde başlıyoruz. Sabahın çok erken saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek almamız ve kendimizi duygusal açıdan çok daha güçlü hissetmemiz mümkün. Saat 11:06'dan 20:54'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda var. Saat 20:54’te başlayan yeni süreç 2,5 gün boyunca enerjimizin, mücadeleci yönümüzün artacağını, çok daha canlı, hareketli olacağımızı ve risk almak isteyeceğimizi gösteriyor. Bugün ilişkilerimizle ve ortaklıklarımızla ilgili endişelerimizi şifalandırmamız da mümkün olabilir.

4 Kasım Salı
Enerjimizin, mücadeleci yönümüzün artacağı, çok daha canlı, hareketli olacağımız ve risk almak isteyeceğimiz bir gün. Sabah saatlerinde hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, gerginliğe açık olabiliriz. Gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmamız oldukça önemli olacak. Öğleden sonra korkularla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı yaratabilir. Öğlene doğru ise beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Kısacası Salı günü sakin ve sabırlı olmayı başaranlar için çok daha kolay geçecek. Yine de önemli işlerinizi mümkün olduğunca bugüne bırakmamanızı ve kendinizi rahat hissedeceğiniz ortamlarda bulunmanızı tavsiye ederim.

5 Kasım Çarşamba
Çarşamba günü de enerjimizin, mücadeleci yönümüzün artacağı, çok daha canlı, hareketli olacağımız ve risk almak isteyeceğimiz bir gün olacak. Sabahın erken saatlerinden itibaren rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Öğleden sonra duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir. Mantığımız denge ve eşitlikten yanayken içgüdülerimiz bir an önce bencilce harekete geçmemizi söyleyebilir. Saat 15:26'dan itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından her ne kadar harekete geçme içgüdümüz yüksek olsa da önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızın daha doğru olacağını hatırlatmalıyım. Saat 23:34’te başlayan 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz.

6 Kasım Perşembe
Bugün yine huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüz, empati ve romantizm eğilimimiz yükselebilir. Öğle saatlerine doğru motivasyon ve gücümüzün daha da yükseldiğini fark edebilir ve hedeflerimize kolayca yürüyebiliriz. Akşama doğru ise bizim için önemli kişilerden destek almamız ve kendimizi duygusal açıdan çok daha güçlü hissetmemiz mümkün. Akşam saatlerinde endişelerimizi şifalandırma şansına da kavuşabiliriz. Bugün tüm semboller destekleyici ve akıcı. En iyi şekilde değerlendirmenizi ve tadını çıkarmanızı dilerim.

7 Kasım Cuma
Saat 00:22'de Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Akrep-Boğa Dolunayında dengelenmesi gereken iki uç, sahip olduklarımızı korumak ile güven alanından çıkarak risk almaktır. Bir tarafta bizi güvende hissettiren, keyif ve huzur veren temalar varken diğerinde tutku, güç ve dönüşüm bulunuyor. Dolunay yine bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede korkularımızla yüzleşerek bunları temizleyebiliriz. Dolunayı takip eden semboller de ilişkilerle ilgili denge çabasının devam edeceğini gösteriyor. Öğlene doğru daha rahat hissetsek de yemeğe, içmeye, duyguları ortaya koymaya abartılı bir eğilim göstermediğinize dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra saatlerinden itibaren kısıtlanmış hissettiren otorite figürleri ve finansal konular karşınıza çıkarak sizi zorlayabilir. Saat 18:17'den itibaren gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bütün bu temaları değerlendirerek zaman geçirmek daha uygun olacak.

8 Kasım Cumartesi
Bugün saat 03:45'te yeni ve daha hızlı bir süreç başlıyor. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün geri kalanında daha hassas ve dağınık olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalarla veya sanatla ilgilenmek çok daha uygun olabilir.

9 Kasım Pazar
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısından itibaren sosyalleşmek ve dostlarla birlikte heyecanlı zamanlar geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde her şeyin çok kadersel biçimde geliştiğini ve işlerinizin yolunda gittiğini fark edebilirsiniz. Öğleden sonra saatlerinden itibaren ise gittikçe daha da rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Saat 18:22'den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmayarak sadece bu keyifli günün ve akşamın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim. Yalnız yeme, içme ve alışveriş konularında dengede kalmaya da dikkat etmek gerekebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER