03.04.2017

3-9 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu

Asıl gücünü eline almak isteyenler için oldukça kritik günler olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

3 Nisan Pazartesi burç yorumu

3-9 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu
Haftaya duygularımız oldukça yoğun şekilde başlayabilir, kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Gün boyunca ilham gücümüzü ve sezgilerimizi etkin kullanabiliriz. Akşam saatlerinde ise ilk dördünün getireceği gerginlik hissedilebilir. Bugün aşk ve ilişkiler sembolü Venüs 28 Nisan’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve böylece rahat etmediği, mücadele ve rekabet eğilimi gösterdiği konumdan da uzaklaşmış oluyor. Venüs bu konumdayken tüm ikili ilişkilerde çok daha yüksek bir uyum, hoşgörü, empati ve romantizm ön plana çıkabilir. Öte yandan Venüs’ün halen geri harekette bulunduğunu ve ilişkiler ve finansal konularla ilgili ileriye yönelik adımlar atmak ve risk almak için biraz daha beklemek gerektiğini unutmamalıyız.  

4 Nisan Salı burç yorumu
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında önce duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sonrasındaysa aniden gelişen olaylar gerginlik getirebilir. Günün ikinci yarısı ise şifa çalışmaları için çok uygun olabilir. Akşama doğru da çok daha uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Duygular ve empati derinden akarken son derece romantik bir akşam geçirebiliriz.

5 Nisan Çarşamba burç yorumu
Saat 01.13’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi doğru ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek zor olabilir. Gününü geri kalanı çok daha rahat, canlı ve eğlenceli geçebilir.

6 Nisan Perşembe burç yorumu
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak öğleye doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Neyse ki akşam saatlerinde dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Bugün hedeflerimize ulaşmak için güçlü kişilerden destek bulmamız mümkün olabilir. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşiyor ve iş ve sorumlulukları sembolize eden Satürn gezegeni 5 aylığına geri gitmeye başlıyor. Satürn hayatımızın bel kemiği gibidir ve başta işimiz olmak üzere hayat düzenimizle ilgili her şeyi sembolize eder. Bu durumda önümüzdeki yaklaşık 5 ay boyunca hepimizin işini ve genel olarak hayatını fazlasıyla sorgulayacağını söyleyebiliriz. Bu sorgulamada ana tema özgürlükler etrafında şekillenecektir. Bu süreçte daha fazla özgürleşebilmek için halihazırda yaptığı işi bırakmaya, değiştirmeye, yeni bir iş kurmaya karar veren pek çok kişi hayat planlarını değiştirme ya da yeniden gözden geçirme yoluna gidebilirler. Ancak bu süreyi yeni atılacağımız yolda gereken değerlendirmeleri, araştırmaları yapmak, altyapıyı oluşturmak, kaynak yaratmak gibi hazırlık işleri için kullanmamızın, 25 Ağustos’tan sonra ise ileriye yönelik harekete geçmemizin ve planlarımızı uygulamaya koymamızın daha uygun olacağını söylemeliyim.

7 Nisan Cuma burç yorumu
Saat 07.19’da başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki 2,5 gün işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinde hayatınızda doğru yöne yürüdüğünüzü fark edeceğiniz tesadüfler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendimizi doğru ifade etmek, anlaşıldığımızı hissetmek, fikirlerimize destek bulmak oldukça kolay olabilir. Bugün kendimizi geliştirecek işlerle ilgilenmek, örneğin eğitim ve seminerlere katılmak için oldukça uygun bir gün. Gün boyunca abartılara kaçma, özellikle aşırı yeme içme eğilimine dikkat etmekte fayda olacaktır. Aşırılıklara dikkat ettiğimiz taktirde çeşitli fırsatlar yakalamamız mümkün olabilir.

8 Nisan Cumartesi burç yorumu
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini de söyleyebiliriz. Günün geri kalanında ise kendimizi duygusal olarak oldukça güçlü hissedebiliriz. Akşam saatlerinde enerjimiz ve motivasyonumuz daha da yükselebilir ve hedeflerimize doğru daha kolay yürüyebiliriz. Öte yandan bugün gökyüzünde zorlayıcı bir sembolizm dikkat çekiyor ve ilişkiler ve finansal konularla ilgili çok dikkatli olmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Bu sembolizme göre söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebilirsiniz. Özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır.

9 Nisan Pazar burç yorumu
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Günün ilk yarısında endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bu saatlerde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir ve bu da uzlaşmayı zorlaştırabilir. Eğer bugün herhangi bir konuda engellerle mücadele etme zorunluluğunda kalırsanız ve özellikle de sınırlandırılmış hissederseniz koşulları zorlamamalısınız. Önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan da mümkün olduğunca kaçınmak gereken bir gün. Saat 11.22’den 15.34’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki yarım kalmış işleri tamamlamakta fayda olabilir. Saat 15.34’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün hayatımızda bizi zorlayan kişi ya da olaylarla ilgili olarak geri dönülmez bir mücadeleye girişmemiz mümkün olabilir. Her ne kadar bu durumun getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda köklü bir değişim yaratmak istiyorsak bu günleri en derin ve karanlık taraflarımızla yüzleşmek, arınmak ve dönüşmek için bir fırsat olarak kullanabiliriz. Küllerinden yeniden doğmak ve böylece asıl gücünü eline almak isteyenler için oldukça kritik günler olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER