04.07.2017

3-9 Temmuz 2017 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta kadersel öneme sahip bir dolunay var. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

3 Temmuz Pazartesi:

3-9 Temmuz 2017 haftasının astrolojik yorumu
Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Gün boyunca özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Akşam saatlerinde ise ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir.

4 Temmuz Salı:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde duygusal olarak çok güçlü hissedebiliriz. Bu saatlerde enerjimiz de yükselebilir ve hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Ancak günün geri kalanında geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Bugün gün boyunca ilişkilerimizi şifalandıracak gelişmeler de yaşayabiliriz.

5 Temmuz Çarşamba:
Bugün saat 08.07’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin getirdikleri arasında denge kurmakta ve empati hissetmekte zorlanabiliriz.  Bugün zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden zihnimizi rahatlatacak fırsatlar yaratmaya özen göstermeli, mümkünse meditasyon yapmaya zaman ayırmalıyız. Öte yandan yaratıcılığımızın yükseldiği ve ilginç fikirlerin ortaya çıktığı bir gün de olabilir. Örneğin şifa teknikleriyle ilgili eğitim almak veya uygulamalar yapmak için uygun bir gün olabilir. Bugün ayrıca aşk, ilişkiler ve para sembolü Venüs 31 Temmuz’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Buna göre güven ihtiyacımız yerini daha fazla hareket isteğine bırakacak. Bu konularda biraz hafiflemek isteyebilir, daha çocuksu ve yüzeysel davranmaya başlayabiliriz. Kısa seyahatler, keyifli eğitimler ve bolca sosyallik önceliklerimiz olmaya başlayabilir. Tadını çıkarın!

6 Temmuz Perşembe:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Ancak sabahın erken saatlerinden itibaren belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini hatırlamalıyız. Öte yandan bu saatlerde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Öğleden sonra saatlerinde bulduğumuz desteklerle daha da şanslı, neşeli ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün ayrıca bilgi ve iletişim gezegeni Merkür konum değiştirerek 26 Temmuz’a kadar iletişimin daha canlı, sıcak, özgüvenli ve eğlenceli olacağını ve önem sıralamasında kendimizi ilk sıraya koyacağımızı sembolize ediyor. Bugün zaman zaman yükselebilecek iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Ayrıca ilham gücünün çok yüksek olacağı Perşembe gününde sezgilerimize de daha fazla güvenebiliriz.

7 Temmuz Cuma:
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Ancak sabahın erken saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bu saatlerde koşulları çok fazla zorlamayarak gözlemci kalmamızda fayda olabilir. Zaten sonrasında her şey yoluna girmeye başlayacak ve öğleden sonra dostlarımızla sosyalleşerek, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edeceğiz. Saat 17.12’den 20.44’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bu saatlerde şifa çalışmalarıyla da ilgilenebiliriz. Saat 20.44’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Bugün ayrıca kendimizi doğru ifade etmek, anlaşıldığımızı hissetmek ve fikirlerimize destek bulmak için de son derece uygun bir gün olabilir. Keyifli sohbetlerin tadını çıkarmak, sunuş veya anlaşmalar yapmak için de uygun olabilecek Cuma gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. 

8 Temmuz Cumartesi:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Öte yandan bugün gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamız daha mantıklı olacaktır.

9 Temmuz Pazar:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinden itibaren Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissedebiliriz. Saat 07.06’da Oğlak Burcu’nda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Oğlak-Yengeç Dolunayı özellikle duygularımıza mantığımızı, sorumluluklarımızla ailemizi, hayallere gerçekleri dengelememiz için tetikleyici olacaktır. Bu Dolunay oldukça fırtınalı sembolleri de içinde taşımakta ve bize son derece esnek olmamız ve koşulları zorlamamız gerektiğine dair uyarıda bulunmakta. Günün geri kalanında güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek semboller birbirini izleyeceğinden, Dolunay’ın elektrik yüklü olduğunu söyleyebiliriz. Gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden Pazar günü kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Dolunay’ın etkili olacağı 15 gün boyunca da enerjimizi güç savaşlarına harcayarak kendimizi tehlikeye atmak yerine güçlü irade gerektiren yeni bir hedefe yönlendirmemizde fayda olacaktır. Bütün bu savaş sembollerini dışarıyla mücadele etmek yerine içimizde değerlendirdiğimizde hayatımızda önemli dönüşümler gerçekleştirecek gücü bulabiliriz. Ancak bunun için yaşayacağımız deneyimlere farkındalıkla yaklaşmamız gerekecektir.
Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER