30.10.2017

30 Ekim - 5 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile tüm belirsizlikler netliğe kavuşacak. Detaylar Zeynep Süzmen Şen'in yorumuyla Pudra.com'da.

30 Ekim Pazartesi:

30 Ekim - 5 Kasım 2017 Haftası Astrolojik Yorumu
Haftaya ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek bir şekilde başlıyoruz. Günün ilk yarısında kendimizi oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Ancak akşam saatlerine doğru belirsizlik ve karmaşa başlayabileceğinden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamalıyız. Öte yandan ilham gücümüz, merhametimiz, romantizm eğilimimiz ve sezgilerimiz oldukça yüksek olabilir. Bugün geçmişi hatırlayarak ve sorgulayarak zihinsel olarak biraz yorulabilir, büyük fikir değişiklikleri yaşayarak geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerle ilgili son derece kadersel gelişmeler ve ilginç karşılaşmaların da yaşanabileceği bir gün olabilir. Bol şans!
 
31 Ekim Salı:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Sabah saatlerinde aldığımız desteklerin sayesinde duygusal olarak çok güçlü hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir. Ancak gece yarısına doğru otorite figürleriyle yüzleşmek zorunluluğu, özgür hissetmekte zorlanmak, sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olursa koşulları fazla zorlamamakta fayda olabilir. Öte yandan endişelerimizle yüzleşmek ve şifa çalışmaları yapmak için çok uygun bir akşam olabilir.
 
1 Kasım Çarşamba:
Saat 09.42'ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 09.42'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ise enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Ancak gün boyunca gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Çarşamba günü öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.
 
astroloji2 Kasım Perşembe:
Bugün enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Öğleden sonra saatlerine kadar güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Sonrasındaysa geleceğe yönelik doğru adımları attığımızı fark edebiliriz. Bugün özellikle şifa teknikleriyle ilgili eğitim almak veya uygulamalar yapmak için uygun bir gün olabilir. Bugün gökyüzünde oldukça önemli bir sembolizm söz konusu olacak! Bu sembolizm genellikle üçleme halinde gerçekleşir ve belirli bir temayı tamamlar. Bu seferki üçlemenin ilk ikisi 29 Aralık 2016 ve 30 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmişti. Eğer bu tarihler sizin için bir anlam ifade ediyorsa, Perşembe gününe özellikle dikkat etmenizde fayda olabilir. Bir önceki üçlemenin en son 1976 yılında gerçekleştiğini ve bir sonraki üçlemenin ise ancak 2039'da gerçekleşeceğini söylersek ne kadar nadir bulunan bir durumla karşı karşıya olduğunuzu dahi iyi anlayabilirsiniz. Bizi endişelerimizle, korkularımızla, yetersizliklerimizle ve kronik diye düşündüğümüz sorunlarımızla yüzleştiren bu sembolizm oldukça derinden etkili olabilir ve hayatımızda pek çok temayı sorgulamamızı tetikleyebilir. Eğer depresif, hüzünlü ya da eli kolu bağlı hissederseniz, ya da sorunlarınızın çözümsüz olduğunu düşünüyorsanız, aslında tam da yaraları sarmanın zamanının geldiğini anlamalısınız. Kaderi sorgulatan ve belki de oldukça zorlayıcı gelebilecek bu sembolizmin elini taşın altına koyabilenler ve gereken sorumluluğu alabilenler için büyük bir sıçrayış yaratabileceğini söyleyebilirim.  Duygusal kırıklıkları ve zihinsel kaygıları aşabilenlerin içindeki şifacıyı keşfedebileceği ve bunun sorumluluğunu eline alabileceği bir dönemdeyiz.  Hayırlı olsun!

3 Kasım Cuma:
Günün ilk yarısında enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir. Bu saatlerde oldukça esnek olmamız gerekebilir. Üstelik saat 06.03'ten 12.46'ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 12.46'da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ancak günün geri kalanında aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme konularında aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz.  Cuma günü dengeleri korumak son derece önemli olacak. Cuma günü ayrıca ilişkilerde ve ortaklıklarda desteklendiğimizi hissetmemiz söz konusu olabilir. Gün boyunca bizim için önemli kişilerden alacağımız destekler hem özel hayatımızda hem de iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir. Ayrıca ilham gücünün çok yüksek olacağı Cuma gününde sezgilerimize de daha fazla güvenebiliriz.
 
4 Kasım Cumartesi:
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde Dolunay'a doğru gidiyor olmanın gerginliğini hissedebiliriz. Saat 08.22'de Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay Yeniay'dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Akrep-Boğa Dolunayında dengelenmesi gereken iki uç sahip olduklarımızı korumak ile güven alanından çıkarak risk almaktır. Bir tarafta bizi güvende hissettiren, keyif ve huzur veren temalar varken diğerinde tutku, güç ve dönüşüm bulunur.  Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede bunlarla yüzleşme fırsatını yakalarız. Duygularımız bu dönemlerde her zamankinden de yoğun olabilir. Akşamüstü saatlerinde kendimizi duygusal olarak çok güçlü hissedebilir ve gereken değişimleri kolayca gerçekleştirebiliriz. Fakat akşam saatlerinde geçmişle yüzleşmemize sebep olacak olaylar yaşayabilir, eğer geçmişe takılı kalırsak geleceğe yönelik karar vermekte zorlanabiliriz. Bugün ayrıca ilişkiler ve finansal konularda ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Tepkisellik önemli bir risk oluşturabileceğinden bugün sürprizlere açık olmakta ve esnek davranmakta fayda olacak.
 
5 Kasım Pazar:
Günün ilk yarısında huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ancak günün ilk yarısında duygu-mantık dengesi kurmakta zorlanabilir,  kendimizi doğru ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek için emek sarf etmek zorunda kalabiliriz. Üstelik saat 12.29'dan 13.25'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 13.25'te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Bugün iletişim gezegeni 11 Ocak'a kadar kalacağı yeni konumuna gelerek bu süreçte konsantre olmakta ve herhangi bir karar vermekte zorlanabileceğimizi sembolize edecek. Öte yandan zihnimizde seyahatlerin, eğitimlerin ve kendimizi geliştirme konularının öncelikli olabileceğini, konuştuğumuz konuların da inançlar ve gelişim ile ilgili olabileceğini tahmin edebiliriz.

Mutlu haftalar!

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER