@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2013

30 Eylül-6 Ekim 2013 haftasının astrolojik yorumu

Eylül ayının bitimiyle birlikte gökyüzü ayı da bitiyor ve 5 Ekim’de Yeni Ay doğuyor. O zamana kadar birikmiş işleri bitirmeli, yenilikler için Hilal’i beklemelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun’un haftalık astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

30 Eylül 2013 Pazartesi

30 Eylül-6 Ekim 2013 haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay yaratıcı Aslan burcunda olacak. Hayattan daha fazla keyif almak ve kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Lüks ama karlı alışverişler yapmanız olası. Önem verdiğiniz kişilerle görüşmeniz gerekebilir. Önemli bir işi, projeyi gerçekleştirmek için adım atmanızın mümkün olduğu bir gün. Son noktayı koyup ilerlemek kolay olacak.

Ay’ın Terazi burcundaki Güneş’le kuracağı dostane altmış derecelik açısı, bugün işinizi kolaylaştıracak. Güzel, keyifli ve yaratıcı görüşmeler yapabilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz kişiyle bağlantı kurmanız da mümkün. Kendinizi, işinizi, hedeflerinizi ön plana almanızı öneririm.

Sabah erken saatlerde Ay’la ağır Satürn arasındaki gerginliği çözmek için mütevazi davranmalısınız. Karşınızdakine önem verdiğiniz takdirde sorunları çözeceksiniz. Aksi takdirde gereksiz yere sürtüşme yaşayabilirsiniz. Gün boyunca inatlaşmaktan uzak durmanızı tavsiye ederim. Kendinizi göstermek isterken başkalarını da alkışlamayı ihmal etmeyin.

Ardından sıra dışı Uranüs’ten gelen uyumlu üçgen açı işleri hızlandıracak. Direnmek yerine farklı çözüm yolları bulmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Gün içinde gücünüzü kontrol ederseniz, güç savaşlarına girmezsiniz.

1 Ekim 2013 2013 Salı
Salı sabah 07:48 ile akşam 21:51 arası, Türkiye’ye göre Ay boşlukta kalacak. Günlük modumuzu anlatan Ay’ın boşlukta, yani açısız kalması canınızı sıkmasın. Önem verdiğiniz işlerle ileri hareket etmek yerine, yatay hareket etmeyi tercih etmelisiniz. Böylece ileride sorun olacak konuları kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Her zamanki gibi bu saatleri, zaman alacak işlere ayırmanın yararını göreceksiniz. Fırsat bulursanız manevi çalışmalar yapmanızı da öneririm.

Sabah Ay’ın savaşçı Mars’la kavuşumu sizi zorlayabilir. İçinizde hızlı hareket etme duygusu uyansa da, kontrollü olmalısınız. Bir anda vereceğiniz tepki dozunu aşabilir, karşınızdakini kırabilir. Tabii ki siz de kendinizi gergin ve öfkeli hissedebilirsiniz. Derin nefes alıp vermeyi deneyin derim. Bir anda ne kadar rahatladığınızı göreceksiniz. Bir şey kaçırmıyorsunuz, rahat olun.

Sabah saatlerinde Ay’ın güzel Venüs’le kuracağı kare açı, ilişki sorunlarına da işaret ediyor olabilir. 7 Ekim’e kadar ilişkide tutkulu olmamaya çalışmalısınız. İçinizi kemiren konulara daha sağduyulu yaklaşmanız faydalı olur. Hırstan ve intikamdan uzak durmanızın gerektiği zamanlarındayız.

Akşam Başak burcuna geçen Ay, çalışma zamanı geldiğini anlatıyor.

2 Ekim 2013 Çarşamba
Gün içinde Ay, çalışkan Başak burcunda olacak. Ay artık aynı zamanda kapanmaya doğru da ilerliyor. O yüzden elde kalmış işleri toparlama vakti gelmiş olacak. Birikmiş işleri bitirmek, çekmeceleri düzenlemek, derin temizlik yapmak için uygun bir gündesiniz. Detaylara boğulup kendinizi yormamak şartıyla tabii ki. Doğrusu, oldukça karışık bir günde olacağımızı söyleyebilirim.

Ay’ın hayalci Neptün’le karşıtlığı, konsantre olmanızı zorlaştırabilir. Ama bir yandan da, olayları didiklemeden ilerlemenizi sağlayabilir. Daha geniş açıdan düşünmeli, hislerinize de önem vermelisiniz. O zaman daha rahat olacaksınız.

İletişim gezegeni Merkür’ün Neptün’le kuracağı üçgen açı, günün önemli bağlantılarından biri. Aklınızın dağılmamasına özen göstermenizi tavsiye ederim. Bugün kolaylıkla dağılabileceğinizi kabul etmeli, yanlış anlamalara sebep vermemek için daha özenli olmalısınız.

Ardından iletişim gezegeni Merkür’le kurulan destekleyici altmış derecelik açı, olaylar dağılsa da aklınızı kullanarak pratik çözümler üretebileceğinizi anlatıyor. Karşınızdaki kişilerden akıl alabilir, fikirlerini sorarak ilerleyebilirsiniz. Diplomatik görüşmeler yapmak, ilişkileri gelişitrmek için bugünü iyi kullanmanızı öneririm. Karşı tarafı doğru anladığınızdan emin olun.

Ay’la güçlü Plüton arasındaki üçgen açı, aradığınız desteğin öğleden sonra geleceğini anlatıyor. Detayları aşmanızda size yardım eden, olayların etkin taraflarını gösteren kişiler olacak. Somut şeyler yapmak için harekete geçebilirsiniz.

Günün önemli bir bağlantısı da Güneş’in yıkılmaz Plüton ile kurduğu sert kare açı olacak. Önemli kişilerle bağlantı kurmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak karşınıza çıkan kişileri hafife almamalısınız. Güç savaşlarına girmek yerine iş birliği yapmanız gerek.

Akşamüstü Ay’ın zorlu Satürn’le kurduğu destek açısı, yakınlarınızdan destek görebileceğinizi anlatıyor. Detaylara dikkat etmeli, ancak eleştirel davranmamalısınız. Attığınız adımların karşılığı almanız mümkün.

3 Ekim 2013 Perşembe
Dünün karışıklığını bugün düzeltmeye çalışabilirsiniz. Gerçeklikten uzaklaşmışsanız, bugün daha rahat toparlanabilirsiniz. Ay yoluna Başak burcunda devam edecek.

Sabah saatlerinde Jüpiter’le olan altmış derecelik açı, şansın sizden yana olduğunu söylüyor. Detayları kaçırmadan ilerlerseniz fırsatları kolayca görebilirsiniz. Olaylara sadece maddesel olarak bakmamalısınız. Altında yatan anlamlara da yöneldiğinizde farklılık göreceksiniz. Dini, manevi konulara yakın olabilirsiniz.

Öğleden sonra Güneş’in Uranüs’le karşıtlığı, günün ve haftanın en önemli etkisi olacak. Beklenmedik ve sıra dışı olaylara açık olmalısınız. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Olumlu olaylarla karşılaşmak için, her şeyin bir anda değişebileceğini fark etmeli, beklentiden arınmalısınız. O zaman bir anda gelen etkileri krize değil, fırsata çevirebilirsiniz.

Ay son açısını Venüs’le altmış derecelik bir açı olarak 21:57’de yaptıktan sonra boşluğa düşecek. Ta ki cuma sabahı 05:59’da Terazi burcuna girene kadar. Bu süreçte, ilişki sorunları yaşıyorsanız içinize dönüp gözden geçirmek faydalı olacak. Tutkunun kölesi değil, efendisi olmaya özen gösterin.

4 Ekim 2013 Cuma
Ay Terazi burcundaki yoluna sabah erken saatlerde başlayacak. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca Terazi burcunda devam ederken, ilişkiler daha ön plana gelecek. Özellikle yükseleni Terazi olanlar, bu günleri kendilerine yönelik işlerle değerlendirmeliler. Ancak gökyüzünde 5 Eylül’de başlayan Yeni Ay’ın son gününde bulunduğumuz için yeni girişimlere başlamamak gerek. Onun yerine elde kalan işleri toparlamak en iyisi olacak.

Akşam saatlerinde Ay’ın güçlü Plüton ile sert kare açısı, duygusal iniş çıkışlara açık olabileceğinizi anlatıyor. Hayatınızdaki kadınlar, anneniz ya da annelikle ilgili konularda daha yumuşak davranmaya özen göstermelisiniz. Sizi zorlayan olaylar olsa da, başkalarını kırmayın.

5 Ekim 2013 Cumartesi
Yeni Ay doğmadan önce, Ay sıra dışı Uranüs’e karşıt duracak. Enerjinizin en düşük olduğu bu zamanda ortaya çıkan olaylar sinirlerinizi bozabilir. Tepki vermekten kaçınıp, olayları tırmandırmamanızı öneririm. Zor zamanlardan geçtiğimizi tekrarlamak sanırım doğru olacak. Ancak bu zamanları iyi yönetenlerin başarısı da kalıcı olacak.

Sabaha karşı doğan Yeni Ay, yeni enerjiler getirecek. Ancak aceleci olmamanız gerek. Bugün Ay, Güneş’ten henüz ayrılamadığı için karanlıkta olacak. Işık verip, yolunuzu aydınlatması için, bir gün sabredip hilali görmeyi beklemelisiniz.

Ay’ın önündeki ilk açının şanslı Jüpiter’le olması umarım hepimize mutlu bir ayı işaret ediyordur. Ancak 19 Ekim’de yaşanacak tutulma, bu ayın düşündüğümüzden de farklı olacağına işaret ediyor. Diğer yazılarımda tutulma hakkında daha detaylı bilgi vereceğim yeri geldikçe.

Günü rahat geçireceksiniz. İlişkileri geliştirmek, yeni kişilerle tanışmak için fırsatlar elde edebilirsiniz.

6 Ekim 2013 Pazar
Türkiye saatiyle Pazar gece yarısı 01:27 ile sabah 11:32 arasında Ay Boşlukta kalacak. Ay’ın açısız kaldığı bu saatleri meditasyon, dua ya da ibadetle geçirmeniz yararlı olur. Özellikle sabah saatlerini kişisel bakımınıza ağırlık vererek kullanabilirsiniz.

Ay’la Mars arasındaki altmış derecelik açı, enerjinizi dengeli harcayabileceğinizi gösteriyor. Sizi yoracak işlere girmeden gününüzü geçirmelisiniz. İlişkinizde tepki vermenize sebep olacak olayları daha anlayıla karşılamanızı tavsiye ederim.

Öğlene doğru Akrep burcuna geçen Ay, daha hırslı ve tutkulu bir sürece girdiğinizi anlatıyor. Kendinizi daha derin ve sezgisel hissedebilirsiniz. Eski defterleri çıkarıp, kin duymaya başlayabilirsiniz. bu şekilde sadece kendinizi huzursuz edeceğinizi bilmelisiniz. Pazar gününü huzurlu geçirmek için geçmişi bırakmanızı tavsiye ederim.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER