@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.11.2015

30 Kasım-6 Aralık haftasının astrolojik yorumu

Zeynep Süzmen Şen, burç yorumlarında bu hafta hayatımızı dönüştürme zorunluluğu hissedeceğimizden bahsediyor. Sakin ve sabırlı olanların kazanacağı kesin!

30 Kasım Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyerek başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün başta iş konuları olmak üzere aradığımız destekleri bulmak kendimizi güvende hissettirebilir. Sonrasında hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz daha da yükselebilir ve kendimizi oldukça enerjik de hissedebiliriz. Akşam saatlerinde motivasyonumuz çok yüksek olabilir ve hedeflerimize rahatlıkla yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Bugün gökyüzünde yılda sadece 1 günlüğüne oluşan özel bir sembolizm ise hayatınızda önemli bir sorumluluk almak ve yeni bir şeyin inşasına başlamak için son derece uygun bir gün olduğunu vurguluyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

30 Kasım-6 Aralık haftasının astrolojik yorumu
 

1 Aralık Salı astroloji yorumu

Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi cesurca ifade etmemiz, yeni bir eğitime başlamamız ya da sözleşme ve anlaşmalar yapmamız mümkün olabilir. Sonrasındaysa dostlarımızla zaman geçirebilir ve yaratıcı özelliklerimizi ortaya koymak için destekler bulabiliriz. Gün boyunca zihnimizdeki endişeli düşüncelere rağmen yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere açık olabiliriz.
 

2 Aralık Çarşamba astroloji yorumu

Ancak saat 05:10’dan 12:10’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemek ve sadece eğlenceyle ya da sanatsal çalışmalarla zaman geçirmek daha uygun olacak. Eğer bunlar mümkün değilse de sadece elimizdeki işleri tamamlamakta fayda var. Saat 12:10’da başlayan 2,5 günlük süreç işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok daha uygun olacak.
 

3 Aralık Perşembe astroloji yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren önce karmaşa, sonrasındaysa kısıtlanmışlık hissetmemiz mümkün. Sabah saatlerinde ise hem İlkdördün’ün gerginliğini, hem de hedeflerimize yönelme eğilimimizin yükselmesiyle gelen hırsımızı fark edebiliriz. Neyse ki öğleden sonra saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek görmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Günün geri kalanında ise hijyen ve sağlık konularına eğilme ihtiyacı hissedebilir, kronik endişelerinizle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bu yüzleşmenin bizi şifaya götürebileceğinizi de unutmamak gerekir.
 

4 Aralık Cuma astroloji yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Saat 07:00’dan itibaren gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine bu saatleri temizlik, dosyalama, düzenleme, fazla eşyaları evden çıkarma gibi işlerle geçirmekte fayda olabilir. Gün boyunca kadersel şekilde gelişen olaylar geçmişle yüzleşmemize ve böylece geleceğe yönelik kararlar almamıza sebep olabilir. Bugün açık zihinli olmamızı ve kendimizi inançlara açmamızı gerektirecek yeni bilgiler alabiliriz. Abartılı konuşmalar, düşünmeden verilen sözler, aşırı iyimserlik risklerine rağmen keyifli sohbetlerin de söz konusu olabileceği Cuma günü ufkumuz gelişecek.
 

5 Aralık Cumartesi astroloji yorumu

Saat 00:34’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Cumartesi günü başta iş konuları olmak üzere aradığımız destekleri bulmak kendimizi güvende hissettirecek. Özgürlüğümüzden taviz vermeden yeni ortaklık planları yapmak çok kolay olabilir. Bugün aşk, ilişkiler ve para sembolü konum değiştirerek 30 Aralık’a kadar kalacağı yeni konuma gelecek ve böylece bu konularda tutkular ve riskler ana tema olacak. Tüm ilişkilerde uzlaşıdan ziyade diretme ve sonuç olarak da dönüşüm zorunluluğunun ön plana geçeceğini söyleyebiliriz.
 

6 Aralık Pazar astroloji yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Gece yarısından sabahın çok erken saatlerine kadar keyifli, özgüvenli, sosyal ve rahat olsak da günün geri kalanında aradığımızı bulmamız çok da kolay olmayabilir çünkü gece yarısından öğle saatlerine kadar zorlayıcı semboller birbirini takip edecek. Sabah saatlerinde hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz. Ani patlayabilecek öfkeli davranışlara karşı duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalarken kendimizi güç savaşının ortasında bulabiliriz. Sonrasındaysa ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı esnek olmamız gerekebilir. Pazar günü her ne kadar motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz çok güçlü olsa da, oldukça riskli sembollerin olduğu Pazar gününde kendimizi mümkün olduğunca risklerden uzakta ve huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Bugün sabırlı ve sakin olanlar için çok daha kolay geçebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER