02.05.2018

30 Nisan-6 Mayıs 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya duygusal yoğunluk ile başlıyoruz. Hırs ve tutkular ön plana çıkıyor. Bu hafta özellikle borç-alacakla ilgili konularda gelişmeler söz konusu...

30 Nisan Pazartesi:

30 Nisan- 6 Mayıs 2018 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise ilham gücümüz ve sezgilerimiz yükselmeye başlayabilir. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Akşama doğru kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz.

1 Mayıs Salı:

Salı günü de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz.

Bugün her ne kadar motivasyonumuz ve enerjimiz yüksek olsa da saat 05.57’den 18.20’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 18.20’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Akşam saatlerinde şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenebiliriz. Bugün ayrıca kadersel olduğunu çarpıcı derecede hissedeceğimiz olaylar gerçekleşebilir ve geçmişteki hatalı davranışlarımızı sorgulayarak geleceğe yönelik harekete geçme fırsatı bulabiliriz. Hayat hedeflerimizi değiştirmemize sebep olabilecek olaylar yaşamamız da mümkün olabilir. Bol şans!

2 Mayıs Çarşamba:

Çarşamba günü son derece canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak ve empati hissetmek zor olabilir. Öğleden sonra saatlerinde ise olayların bizim hedeflerimize uygun şekilde gerçekleşmekte olduğunu fark edebilir, her şeyin yolunda olduğunu hissedebiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir.

3 Mayıs Perşembe:

Bugün de oldukça canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Fakat daha gece yarısından itibaren belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Günün geri kalanında gökyüzünde önemli bir hareket bulunmaması sakince bir gün olacağına işaret ediyor olabilir. Öte yandan ilişkilerle ilgili son derece kadersel gelişmeler ve ilginç karşılaşmaların da yaşanabileceği bir gün olabilir. Bol şans!

4 Mayıs Cuma:

Haftanın son iş gününde saat 05.07’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabiliriz. Günün geri kalanında ise otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayabilir, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış hissedebiliriz. Kısacası Cuma günü kendimizi ve koşulları fazla zorlamamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.

5 Mayıs Cumartesi:

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde hayatımızdan memnuniyet duyabilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Öğleye doğru ise ilham gücümüz ve sezgilerimiz yükselmeye başlayabilir. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat akşam saatlerinde mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek oldukça zor gelebilir ve duygusal olarak da zorlanabiliriz.

6 Mayıs Pazar:

Haftanın son günü hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde rekabet ve mücadelenin ön plana çıkmasıyla öfkeye kapılmamak ve gergin ortamlarda bulunmamak çok önem taşıyacak. Öğleden sonra ise ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Bugünn koşulları ve kendimizi çok fazla zorlamamamızda fayda olacak.

Saat 16.49’dan 17.49’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 17.49’da başlayacak yeni döngüye göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Bütün zorlayıcı sembollere rağmen bugün bir yandan da bize ilham veren kişilerle işbirliği yapabilir, sezgilerimizi, empati gücümüzü kolayca kullanabiliriz. Bol şans!

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER