Habertürk 29.01.2012

30 Ocak haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 30 Ocak haftasını yorumluyor.. Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

Astrolog Öner Döşer 30 Ocak haftasını yorumluyor.. Bakalım bu hafta bizi neler bekliyormuş.

30 Ocak haftasına astrolojik bakış

Balık burcunda ilerleyen Venüs, ilişkilerimizde duygusal ve hassas bir dönemden geçtiğimizi, alınganlıklara ve kırgınlıklara karşı naif bir ruh halinde olacağımızı gösteriyor. Buna mukabil, Başak burcunda ilerleyen Mars, yapılan girişimlerden ve eylemlerden kolay memnun olmayan bir profil çizmemize ve eleştirilerimizin dozunu iyi ayarlayamama riskimizin bulunduğunu işaret ediyor. Perşembe günü kesinleşecek Venüs-Mars karşıtlığı, duygu-mantık arasında gitgeller yaşayacağımız, özel ve sosyal ilişkilerde gerginlikler yaşanabileceğimiz günlerde olacağımıza dikkat çekiyor. Esnek, anlayışlı, kabullenici olmayı başaramazsak, ilişkilerimizde telafisi zor yaralanmalar yaşayabiliriz, dikkat! Öte yandan estetikle ilgili girişimler, cerrahi müdahaleler ve/veya ameliyatlar açısından risk taşıyan bir haftada olduğumuzun da altını çizmemizde fayda var.

Pazartesi gününün ilk saatlerinde Ay henüz Koç burcunda ilerliyor. Güdüsel olarak hızlı hareket etmek isteyeceğimiz sabah erken saatlerinde etkin olacak Ay-Satürn karşıtlığı hızımızı kesiyor. Ardından gelecek Ay-Neptün altmışlığı sayesinde yaratıcılığımızı da kullanarak zorlukların üstesinden gelebileceğiz. 08:08’de kısa bir müddet için boşlukta ilerleyecek olan Ay 08:29’da Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu saatten sonra başlayacağımız işlerde daha huzurlu ve sağlam ilerleme imkanı bulacağız. Duygusal anlamda da kendimizi daha sakin ve doyumlu hissedeceğiz. Ay-Jüpiter kavuşumunun etkin olacağı öğle saatlerinde girişeceğimiz işlerden maksimum fayda elde edebiliriz. Hukuksal, eğitsel, finansal, organizasyonel ve sosyal işlerde girişimler yapmak açısından bu saatleri tercih edebiliriz. Öğle sonrası boyunca bu çok olumlu etki devam ediyor olacak. Akşam saatlerinde Ay-Merkür arasındaki dik açı (kare) kesinleşiyor. Başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmekte zorlanabileceğimiz, inatçı kararlarımız yüzünden çekişme yaşayabileceğimiz saatlerdeyiz dikkat! Gecenin ilerleyen saatlerinde etkin olacak Ay-Plüton arasındaki yüzyirmi derecelik (üçgen) uyumlu açı duygusal anlamda destekler almamıza ve duygularımızı güçlü bir şekilde ifade edebilmemize yardımcı olacak.

Salı günü boyunca Ay Boğa burcunda ilerliyor. Sakinlik ve huzur arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Maddi konularda sağlamcı ve temkinli adımlar atmak şartıyla başarı elde etme şansımız var. Ama günün ilk yarısında bu biraz daha zorlu olabilir. Sabah erken saatlerde Ay-Güneş arasındaki dik açı kesinleşiyor. Özel ve sosyal ilişkilerimizde dikkatli olmamız gereken öğle öncesinde, çok fazla risk almamamız yerinde olur. Otorite figürleriyle stresler yaşanma olasılığı güçlü olacağından, önemli ve etkin kişilerle görüşmeleri öğle sonrasındaki saatlere almak isabetli olabilir. Ailevi temalarda, ev ve gayrimenkul alışverişleriyle ilgili konularda, anlaşmalarda da öğle öncesi saatlerde etkin olacak gergin etkiler uzlaşma sağlamakta zorlanabileceğimizi gösteriyor. Otoritemizi etkin bir şekilde ortaya koyma arzumuz, diğer kişiler üzerinde ters etki yaratabilir, dikkat!

Çarşamba gününün büyük çoğunluğunda Ay Boğa burcunda ilerliyor. Özellikle Ay-Venüs arasındaki altmış derecelik (sextil) uyumlu açının ve Ay-Mars arasındaki yüzyirmi derecelik (üçgen) açının da olumlu etkileriyle özel ve sosyal alanda iyi ilişkilerimiz sayesinde rahat ve güvenli ilerleyebileceğiz. Astrolojik ifadesiyle Ay’ın Venüs’ün ışığı Mars’a taşıyacak olması, aşk ve cinsellik konularında şanslı bir günde olduğumuzu, evlilik ev ilişkilere atılacak adımlarda, çocuk sahibi olmak için yapılacak girişimlerde olumlu enerjilerin ön planda olduğunu gösteriyor. Estetik ev zarafet, dekorasyon ve sanatla ilgili konularda da güzel gelişmeler kaydedebiliriz. Bu olumlu etkiler gün boyunca geçerliliğini koruyacak. Gece saatlerinde ise kafa karıştırıcı, yanılgı ve hayal kırıklığı yaratmaya yönelik etkiler devreye giriyor. Beklentilerimizi iyi ayarlayamazsak, üzüntü yaşayabiliriz. Aceleci ve kesin kararlar almaktansa, sakin kalmakta fayda var bu saatlerde. Enerjimizi ibadet, meditasyon gibi aktivitelere veya yaratıcılığımızı ortaya çıkaracak sanatsal aktivitelere yönlendirebiliriz. Venüs-Mars karşıtlığının da etkinleşmesiyle, ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanması olasılığı artıyor. 21:06’da kısa bir müddet için boşluğa girecek olan Ay 21:15’te İkizler burcuna geçiyor. Ay-Uranüs arasındaki yakınlaşan almış derecelik açı, yaratıcılığımızı ve sezgilerimizi iyi kullanabileceğimiz saatlerde olacağımızın işaretçisi.

Perşembe günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor. Oldukça tempolu, iletişim trafiği yoğun bir gündeyiz. Zihinsel anlamda esnek olmamızın faydasını göreceğiz. Sabah erken saatlerde henüz etkin olacak Ay-Uranüs altmışlığını yaratıcı ve değişik olana adaptasyon gücünü arttıran etkileri sayesinde yenilikler yapabiliriz. Öte yandan, bugün kesinleşecek Venüs-Mars karşıtlığı, duygu-mantık arasında gitgeller yaşayacağımız, özel ve sosyal ilişkilerde gerginlikler yaşanabileceğimiz günlerde olacağımıza dikkat çekiyor. Esnek, anlayışlı, kabullenici olmayı başaramazsak, ilişkilerimizde telafisi zor yaralanmalar yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay-Merkür altmışlığı, iletişim ve haberleşme alanlarında başarı şansı veriyor. Önemli konuşmaları, yazışmaları, toplantıları oluşturmak, seyahat ve eğitim girişimlerini organize etmek, yeni şeyler öğrenmek-öğretmek açısından güzel saatlerdeyiz. Geç saatlerde etkinleşecek Ay-Güneş altmışlığı, karşı cinsle ve/veya ebeveynlerimizle ilişkilerimizde dengeyi sağlayabilme şansı veriyor.

Cuma günü boyunca Ay İkizler burcunda ilerliyor. Fikir alışverişlerinin çok önem taşıyacağı bir gündeyiz. Ticari alanda önemli gelişmeler kaydedebiliriz. Ay-Güneş arasındaki uyumlu açının öğle öncesinde henüz etkin olmasının avantajını kullanabilir, özel ve sosyal ilişkilerimizde etkin olabiliriz. Otorite temsilcisi, önemli ve etkin kişilerle görüşmeler, toplantılar için öğle öncesindeki saatleri tercih etmek daha iyi olabilir. Zira öğle sonrasındaki saatlerden itibaren Ay-Mars arasındaki gergin açı etkisini göstermeye başlıyor. Rekabet ve çekişmeye açık olacağımız bu saatlerde girişeceğimiz işlerde uzlaşma sağlamakta zorlanabiliriz. Sakarlıklara ve kazalara açık olabileceğimiz bu saatlerde aceleci ve sert hareketlerden kaçınmak yerinde olur. Akşam saatlerinde Ay-Venüs arasındaki gergin açı etkinleşiyor. Özel ilişkilerimizde dikkatli olmazsak zorlanmalar yaşayabiliriz. Ayrıca estetikle ilgili girişimler, cerrahi müdahaleler ve/veya ameliyatlar açısından risk taşıyan bir gündeyiz.

Cumartesi gününün ilk saatlerinde Ay İkizler burcunda ilerliyor. Sabah erken saatlerde etkin olacak Ay-Satürn üçgeni, duygusal anlamda dengede hissedeceğimizi ve sorumluluk almak gereken işlerde istekli olacağımızı gösteriyor. 07:07’de boşluğa girecek olan Ay 08:04’te Yengeç burcuna geçiyor. Duygusal ve ailevi temaların ön planda olacağı bir gündeyiz. Manevi değerler çok önem taşıyacak. Olayların gidişatını duygularımız belirleyecek. Sabah erken saatlerde etkin olacak Ay-Neptün üçgeni, hayal gücü ve yaratıcılığımızı aktif edebileceğimiz güzel bir atmosfer yaratıyor. Özel ilişkilerimizde duygularımızı iyi ifade edebilir, aşk ve romantizmin işin içinde olacağı sohbetler yaratabiliriz. Öğle saatlerine doğru biraz daha gergin etkiler devreye gireceğinden dikkatli olmak gerekiyor. Ay-Uranüs arasındaki kare açının kesinleşeceği öğle saatleri civarında, beklenmedik durumlar, sürprizler ve yön değişiklikleri ön plana çıkıyor. Bu saatler civarında girişeceğimiz işlerde sabitlik ve devamlılık sağlamakta zorlanabiliriz. Ay-Jüpiter sextilinin etkin olacağı öğle sonrasındaki saatler ise her türlü girişim için uygun gözüküyor. Olumlu etkiler akşam saatlerinde de etkinliğini sürdürüyor. Güzel, keyifli bir akşamdayız. Geceni ilerleyen saatlerinde ise yakınlaşan Ay-Plüton karşılığın gergin etkileri devreye giriyor, dikkat!

Pazar günü boyunca Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Evde tamamlayacağımız işler, aile içerisinde konuşulması gereken temalar ve geleceğe yönelik kararlar, gayrimenkul alım satımı ya da taşınma gibi konuların ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Saba saatlerinde henüz Ay-Plüton karşıtlığının duygusal anlamda patlayışlara açık hal getiren, gerginleştiren, duygusal manipülasyona açık hale getiren enerjisi devrede olacak. Bu yüzden öğle öncesine kadarki süreçte şartları zorlamamakta fayda var. Aksi takdirde ilişkimizi rencide edebiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ise gerginlikler giderek azalıyor. Keyifli bir atmosfer hakim oluyor.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner Döşer
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER