@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.08.2015

31 Ağustos-6 Eylül haftasının astrolojik yorumu

Hafta sonuna doğru ileriye yönelik adımlar atmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in yorumları Pudra.com'da.

31 Ağustos Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya kendimizi oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissederek başlayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde aradığımız destekleri bulmamızla birlikte daha fazla güvende hissedebiliriz. Saat 09:54-11:34 arasında gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak daha doğru olacak. Saat 11:34’te başlayacak 2,5 günlük yeni süreçte enerjimiz ve mücadele gücümüz artacak. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Öğle saatlerinde geçmişle yüzleşmemize sebep olacak olaylar yaşayabiliriz. Günün geri kalanındaysa mantığımızla duygularımız arasında çelişkiye düşmemiz mümkün. İçimizden bencilce davranmak gelirken mantığımız ‘denge’ diyebilir. Haftalık burç yorumlarınızı dikkatli okumanızda fayda var.

31 Ağustos-6 Eylül haftalık burçlar
 

1 Eylül Salı astroloji yorumu

Bugün de oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Ancak sabahın erken saatlerinde duygusal baskıların artmaya başladığını fark edebilir ve biraz zorlanabiliriz. Neyse ki öğleye doğru çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmek, dostlarla olmak veya romantik saatler geçirmek istememiz mümkün. İleriye yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebilir, iyimserlikle girişimlerde bulunabilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Akşama doğru ise ani olayların getirebileceği huzursuzluk, gerginlik ve şoklar söz konusu olabilir. Saat 19:38’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Genel olarak odaklanmanın çok kolay olmayabileceği, biraz dağınık ama ilham gücünün çok yüksek olduğu bir gün olabilir. İkili ilişkiler ve finans konularında her ne kadar risk almak isteseniz de aslında temkinli olmanız gereken bir gündesiniz.
 

2 Eylül Çarşamba astroloji yorumu

Saat 12:02’ye kadar her ne kadar enerjimiz çok yüksek olsa da, gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından bu enerjimizi elimizdeki işleri bitirmeye odaklamamız daha doğru olacak. Saat 12:02’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Günün geri kalanında işlerimiz yolunda gidebilir, kendimizi özellikle iş ve para konularında rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Bu hafta önemli işlerinizi halletmek için astroloji açısından Çarşamba günü 12:02 sonrasını tercih edebilirsiniz.
 

3 Eylül Perşembe astroloji yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gece yarısından itibaren merhametimiz ve ilham gücümüz yükselebilir. Sabahın erken saatlerindeyse hayattan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz çok yüksek olabilir. Ardından önemli kişilerden destek bulmak kendimizi daha da güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Günün ikinci yarısında ise dengeleri sağlamak daha zor olabilir. Önce kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında kalmak bizi biraz yorabilir. Sonrasındaysa duygusal olarak zorlandığımızı hissedilebilir, hırslarımızın yükselmeye başladığını fark edebiliriz. Bu saatlerde rekabet ve mücadeleler yaşanabileceğinden gerginliği artırıcı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Akşam saatlerinde ise bazı endişelerimizle yüzleşerek şifalanma fırsatı yakalayabiliriz.
 

4 Eylül Cuma astroloji yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öte yandan günün ilk yarısında sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak duygusal olarak oldukça zorlayabilir. Özellikle finansal konular ve otorite figürleri zorlayıcı olabileceğinden günün ilk yarısında biraz kabuğumuzda kalmamız ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Saat 13:21’den 14:48’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından yeni bir girişimde bulunmamak ve bu konuların üzerinde durmakta fayda olabilir. Saat 14:48’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün bu saatlerinde olayların çok kadersel olarak geliştiğini fark ettirecek güzel karşılaşmalar yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama eğilimine dikkat etmeliyiz.
 

5 Eylül Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısından itibaren aşırı hassas ve karmaşa halinde hissederseniz geleceğe yönelik kritik bir adım atmaktansa manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı veya sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Sabahın erken saatlerinde duygularımızı rahatça ifade edebilir, daha fazla sohbet ve bilgi akışı içinde olabiliriz. Öğle saatlerinde ise Sondördün’ün getirdiği gerginliği hissetmeye başlayabiliriz. Günün ikinci yarısı ise çok daha rahat semboller içeriyor. Öğleden sonra çok daha ılımı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olabilir, sosyalleşmek, dostlarla olmak veya romantik saatler geçirmek isteyebiliriz. Akşama doğru ise ileriye yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebilir, iyimserlikle girişimlerde bulunabilir ve kendimizi çok güçlü hissedebiliriz. Cumartesi günün ikinci yarısını keyifle değerlendirmenizi dilerim.
 

6 Eylül Pazar astroloji yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısından itibaren sosyalleşebilir, yaratıcı fikirlerimizi ortaya koyabilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Saat 02:04’ten akşam 20:40’a kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından Pazar günü yeni bir girişimde bulunmamanızı, önemli işlerinizi halletmeye çalışmamanızı ve sadece bu güzel gününü keyfini çıkarmanızı tavsiye ederim. Saat 20:40’ta başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşıyor. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Gün boyunca bizim için önlemli olan kişilerden güç desteği alarak istediğimiz dönüşümleri hayatımıza katabiliriz. Bugün ayrıca aşk, sanat, güzellik, ilişki, ortaklık ve para sembolü Venüs 25 Temmuz’dan beri devam eden geri hareketini bitirerek düzenli hareketine dönecek. Geri hareketteyken tüm bu konularda işler pek de pürüzsüz yürümemiş olabilir. İç huzuru ve dış uyumu sağlamakta zorlanmış, ilişkilerle ilgili kararlarınızı gözden geçirmiş, geçmişe yönelik hesaplaşmaları tamamlamış olabilirsiniz. Bugünden itibaren bütün bu konularda ileriye yönelik adımlar atmanın zamanı gelmiş olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER