01.11.2016

31 Ekim-6 Kasım 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta yeni deneyimler keşfetmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

31 Ekim Pazartesi burç yorumu

31 Ekim-6 Kasım 2016 haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk gününde duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugün hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren duygularımızı ve isteklerimizi rahatça ifade edebiliriz. Sabah saatlerinde desteklenmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Gün boyunca endişelerinizden uzaklaşabilir, sağlığınızla ilgilenebilir, bedeni ve ruhu şifalandırma çalışmaları yapabilirsiniz.

1 Kasım Salı burç yorumu
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabahın çok erken saatlerinde motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize yönelmek kendimizi güçlü hissettirebilir. Saat 05.45’ten 17.44’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 17.44’te başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. İlham gücünün çok yüksek olacağı Salı gününde sezgilerimize de daha fazla güvenebiliriz. Bugün gün boyunca ilginç tesadüfler ve mutlu karşılaşmalar yaşayabilir, ihtiyaç duyduğumuzda dostlarımızdan destek alabiliriz.

2 Kasım Çarşamba burç yorumu
Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden bu saatlerde dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Zaten olaylar çok kadersel şekilde değişebilir ve biz de geçmişle gelecek arasında bir sorgulamada kalabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak akşama doğru bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden koşulları zorlamamakta fayda olacak. Kısacası Çarşamba gününün biraz inişli çıkışlı olacağını tahmin edebiliriz.

3 Kasım Perşembe burç yorumu
Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde oldukça rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli hissedebiliriz. Öğleye doğru bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de sonrasında dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Saat 13.36’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Bugün zihinsel olarak çok güçlüyüz. Kendimizi ifade edebilmek, anlaşılmak, bizim için önemli kişilerden fikirlerimize destek bulmak, ayrıca günün ilk yarısında geleceğe yönelik kararlar almak ve kontratlar yapmak çok kolay olabilir.

4 Kasım Cuma burç yorumu
Saat 06.06’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gün boyunca ve özellikle de akşam saatlerinde aldığımız desteklerle doğru yolda olduğumuzu hissedebilir, ilham gücümüzü ve sezgilerimizi etkin kullanabiliriz. Bugün ilişkilerinizle ve finansal durumunuzla ilgili kaygı duymamıza sebep olan olaylarla yüzleşmek zorunda kalırsanız konudan kaçmak yerine aslında sorunun ne kadar kronik olduğunu fark ederek yüzleşmenizde ve böylece köklü bir çözüm yaratmaya çalışmanızda fayda olacaktır.

5 Kasım Cumartesi burç yorumu
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde coşku ve heyecana fazlasıyla kapılarak duygusal iniş çıkışlar yaşasak da sonrasında özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Ancak öğleye doğru duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Neyse ki akşama doğru duygularımızı ve isteklerimizi rahatça ifade etmeye başlayabilir ve duygu-mantık dengesini kolayca kurabiliriz. Ancak gece yarısında doğru ani olaylar, sürprizler ve şoklara karşı oldukça esnek olmanız gerekebilir. Bugün ilişkilerde ve finansal konularda keyifli sürprizler ve ilginç gelişmeler yaşayabiliriz. Yaratıcılığın ve sosyalliğin yüksek olabileceği, sıra dışı bir gün bizi bekliyor.

6 Kasım Pazar burç yorumu
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren ani olaylar, sürprizler ve şoklara karşı oldukça esnek olmanız gerekebilir. Sabah saatlerinde ise mücadele ve rekabet gerektiren işlerle uğraşabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 12.57’den 16.56’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 16.56’da başlayacak sürece göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Bugün ayrıca zihnimizi rahatlatacak fırsatlar yaratmak, şifa teknikleriyle ilgili eğitim almak veya uygulamalar yapmak için uygun bir gün olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER