Habertürk 31.10.2011

31 Ekim haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 31 Ekim 2011 haftasını yorumluyor..

Burcunuzun haftalık yorumu için tıklayın..

31 Ekim haftasına astrolojik bakış

Astrolog Öner Döşer 31 Ekim 2011 haftasını yorumluyor..

Haftanın ilk iki gününde Merkür ve Venüs ikilisinin Neptün ile gergin açıları etkin olacak. Bu iki günlük süreçte ilişkilerimizde üzüntü ve sıkıntılara meydan vermemek için sözlerimize, iletişim tavır ve biçimimize dikkat etmemizde fayda var. Çarşamba günü Venüs ve Merkür Yay burcuna geçiş yapıyorlar. İletişimin daha sıcak ve spontane akacağı, ilişkilerimizde daha fazla heyecan ve motivasyon hissedeceğimiz, iyimser ve geleceğe yönelik umut getiren etkilerin ön plana çıkacağı bir haftadayız. Hem Venüs, hem de Merkür’ün hafta ortasındaki günlerde Uranüs ile yüzyirmi derecelik uyumlu açıda olacaklar. Bu uyumlu açılar özel ilişkilerimizde gayet akıcı ve hoş sonuçlar ortaya çıkarabilmemize yardımcı olacağı gibi, artistik ve sanatsal konularda yaratıcılığımızı arttıracak. Hafta sonunda Mars-Neptün karşıtlığı iyice etkinleşiyor. Bu ikilinin gergin açılarında bağışıklık sisteminde zayıflamalara sebep olabilir, enerjimizi düşürebilir. Gerekli önlemleri almalıyız.

Pazartesi günü boyunca Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Üzerinde çalıştığımız projeleri, takip günlük işlerimizi somutlaştırma ihtiyacı hissedeceğimiz, siyasi ve diplomatik konularının, iş ve ticaret temalarının gündemde yoğun bir şekilde yer alacağı bir gündeyiz. Güne başlarken Ay, Jüpiter ve Plüton ile irtibat kurmuş ve Güneş ile altmış derecelik uyumlu açı yapmış olacak. Ardı ardına gelen bu açısal irtibatlar, girişeceğimiz işlerde şans ve fırsatlara daha açık olacağımızı, duygularımızı ve ihtiyaçlarımızı güçlü bir şekilde ifade edebileceğimizi, ayağı yere basan işlerde yer almamız ve sıkı çalışma ve gayret kaydıyla tatmin edici bir şekilde ilerleyebileceğimizi gösteriyor. Otorite temsilcisi kişilerle görüşmeler, toplantılar, yazışmalar yapmak açısından olumlu etkiler taşıyan bu günü iyi değerlendirebiliriz. Öte yandan, gün boyunca etkin olacak Venüs-Neptün dik açısı, özel ilişkilerimizde hayal kırıklığına açık bir günde olacağımızı gösteriyor. Estetik ve zarafetle ilgili girişimlerimizde, giyim kuşam alışverişlerimizde kararsızlık etkisi hakim olurken, tatminkar sonuçlar elde etmemiz de zor gözüküyor.

Salı günü boyunca Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Ekonomi ve hiyerarşik düzenle ilgili temaların ön plana çıkacağı, iş camiasında zorlanmaların yaşanabileceği bir gündeyiz. Bu etkiler özellikle de sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Satürn dik açısı civarında iyice belirginleşiyor. Öğle öncesindeki saatlerde girişeceğimiz işlerde hızlı ilerlememiz, kalıcı ve istenilen sonuçları almamız zor olabilir. Bu saatlerde Merkür-Neptün dik açısı da kesinleşiyor. Aslında günün geneline yayılacak şekilde vereceğimiz kararlarda yanılma ihtimalimiz yüksek. Bu yüzden riskli kararlar almasak isabet ederiz. Gün geneline yayılan kararsızlık enerjisi, kafa karışıklığına da sebep olabilir. Yapacağımız konuşmaların ucu açık ve belirsiz kalabilir. Ama sezgilerimizin yüksek olacağı da bir gerçek… Akşam saatlerinde Ay dengeli açılar yapacak olduğundan, alacağımız kararlarda ve yapacağımız konuşmalarda daha olumlu sonuçlar alabiliriz. Özel ve sosyal ilişkiler açısından da olumlu etkiler hakim akşam saatlerinde. Ay son açısını Venüs ile yaptıktan sonra 23:00’te boşluğa giriyor.

Çarşamba gününe geçer geçmez 00:08’de Ay Kova burcuna geçiyor. İnsani konuların, sosyal yardımlaşmanın, bilimsel temalar ve yaratıcılığın ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Henüz gece saatlerinde Ay-Uranüs altmışlığı da devreye gireceğinden, zihinsel anlamda uyanık ve yaratıcı olacağımız saatlerde olacağız. Bu etkiler sabah saatlerine kadar sürüyor. Sabah erken saatlerde Ay-Jüpiter arasındaki dik açı kesinleşiyor. Duygusal anlamda kendimizi heyecanlı, hevesli ve bir o kadar da taşkın hissedebiliriz. Yenilik yapma, olayların farklı yönlerini ortaya çıkarma arzumuz da artabilir. Duygusal anlamda abartılı tepkiler vermeye de yatkın olacağımızdan, kendimizi kontrol etmezsek gönül kırıklıklarına sebep olabiliriz, dikkat! Zira Kova burcundaki Ay empati kurabilme kabiliyetimizi sınırlıyor. Akşam saatlerinde Ay-Güneş dik açısı devreye giriyor. Özel ve sosyal ilişkilerimizde gerginlik yaşayabileceğimiz saatlerdeyiz. Önemli ve etkin kişilerle, kaderimizi belirleyebilecek hayati görüşmeleri yapmak için pek de uygun saatlerde sayılmayız. Yapacak isek de dikkatli olmamızda ve haddi aşan tavır içerisinde olmamamızda fayda var.

Perşembe günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. Eğitim, öğrenme, öğretme, bilgi alışverişleri, teknik ve bilimsel konularda istediğimiz ilerlemeyi sağlayabileceğimiz bir gündeyiz. Gün boyunca yenilikçi, farklı görüşü ortaya koyabilen, heyecanlı ve akıcı gelişmelere açık olacağız. Hem Venüs, hem de Merkür’ün Uranüs ile yüzyirmi derecelik uyumlu açı yapacaklar. Bu uyumlu açılar özel ilişkilerimizde gayet akıcı ve hoş sonuçlar ortaya çıkarabilmemize yardımcı olacak. Yeni ve yaratıcı fikirlerimizi ortaya koymamız, yeni şeyler öğrenmemiz açısından da güzel bir gündeyiz. Önemli konuşma ve görüşmelerimizi bugüne almamız isabetli olacaktır. Ay-Satürn arasındaki yüzyirmi derecelik uyumlu açının etkinleşeceği akşam saatlerinde kalıcı, somut sonuçlar elde etmek adına güzel enerjiler var. Önemli pozisyondaki kişilerle görüşmeler, yaşlı ve olgun kişilerden alınacak tavsiyeler fayda getirebilir. Yapılandırmaya yönelik işlere girişilebilir. Gece geç saatlerde ise yakınlaşan Ay-Mars karşıtlığının etkisi devreye giriyor agresif enerjiler hakimleşiyor.

Cuma gününün ilk saatlerinde Ay Kova burcunda ilerliyor. İdealistçe girişimlere ve yeni stilde düşüncelere açık olacağımız sabah saatlerinde, Ay-Neptün kavuşumunun da etkisiyle yaratıcılığımız ve sezgilerimiz yüksek olacak. Ama Ay’ın boşlukta ilerliyor olacağı 05:41-09:18 saatleri arasında girişeceğimiz işlerden kalıcı ve beklenen sonuçları almamız zor gözüküyor. Bu ara süreçte girişeceğimiz işlerde elde olmayan koşullar devrede olabilir, durumun gidişatını yönlendirmede zorluklar çekebiliriz. 09:18 itibariyle Ay Balık burcuna geçiş yapıyor. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Merkür ve Ay-Venüs arasındaki dik açılar etkinleşecek. Duygularımızı ve sezgilerimizi doğru bir biçimde ifade etmekte zorlanabileceğimiz öğle saatlerinde iletişimimize ve sözlerimize dikkat etmemizde fayda var. Akşam saatlerinde ise daha olumlu, yumuşak etkiler devreye giriyor. Ay-Jüpiter arasındaki altmış derecelik olumlu açı, şans ve fırsatlara açık olacağımızı, gelişme genişleme imkanımızın artacağını, girişeceğimiz işlerde daha rahat ve pürüzsüz ilerleyebileceğimizi göstermekte. Ay-Plüton arasındaki altmış derecelik yapıcı açı, gece saatlerinde duygusal anlamda destekleşmelere ve duygularımız güçlü ifade edebileceğimize işaret ediyor.

Cumartesi günü boyunca Ay Balık burcunda ilerleyecek. Sezgilerimizin ve duygularımızın ön planda olacağı bir gündeyiz. Başkalarının duygularını anlamaya ve yardımlaşma enerjisi yaratmaya açık olacağımız bu güzel günde, Ay-Güneş arasındaki uyumlu yüzyirmi derecelik açı sayesinde özellikle sabah erken saatlerde girişeceğimiz işlerden güzel sonuçlar alabiliriz. Ay-Güneş olumlu açıları her türlü iş ve girişim açısından olumlu görülmekle birlikte, özellikle önemli otorite figürleriyle görüşmeler, özel ve sosyal ilişkiler, mesleki ve kurumsal organizasyonlar ve girişimler konusunda rahat ve akıcı enerjileri beraberinde getirir. Her ne kadar bu ikilinin uyumlu kombinasyonunun olumlu etkileri gün genline yayılıyor olsa da, 10:05 sonrasında Ay’ın boşlukta ilerleyeceğini hesaba katmamız gerekiyor. Ay’ın Balık burcunda boşlukta olması, olaylarının yönünün belirsiz kalmasına, kararsızlık ve netleşme eksikliğine, girişimlerin yönünün kontrol edilmesinde zorlanmalara, girişeceğimiz işler boşlukta kalmasına veya ertelenmesine, beklediğimiz sonuçları elde etmekte zorlanabileceğimize işaret ediyor. Planlarımız buna göre yapmamızda fayda var.

Pazar gününün büyük çoğunluğunda Ay Balık burcunda ve boşlukta ilerliyor. Cumartesi günü için geçerli olan temalar bugünün büyük kısmı için de geçerli. Bu yüzden aynı mesajı burada da vermek istiyorum. Ay’ın Balık burcunda boşlukta olması, olaylarının yönünün belirsiz kalmasına, kararsızlık ve netleşme eksikliğine, girişimlerin yönünün kontrol edilmesinde zorlanmalara, girişeceğimiz işler boşlukta kalmasına veya ertelenmesine, beklediğimiz sonuçları elde etmekte zorlanabileceğimize işaret ediyor. Planlarımız buna göre yapmamızda fayda var. 21:03’te Ay Koç burcuna geçiş yapıyor ve olaylar netlik-belirginlik kazanmaya başlıyor. Kendimizi çok daha kararlı ama aceleci bir şekilde ortaya koyma eğilimi göstereceğimiz gece saatlerinde, Ay-Uranüs kavuşumunun da etkisiyle beklenmedik ve sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Özgürlük ve bireysel hareket etme arzusunun ön plana çıkacağı, duygusal tepkiler vermeye ve kopuşlar yaratmaya yatkın olacağımız bu saatlerde ilişkilerimize ve genel olarak sözlerimize dikkat etsek iyi olur. Riskli ve tehlikeli şeylerden uzak durmamızda fayda var. Keskin, sert ve gergin etkiler hakim gözüküyor bu saatlerde zira…

Burcunuzun haftalık yorumu için tıklayın..

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner DÖŞER
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER