04.06.2018

4-10 Haziran 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyerek, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket ederek başlıyoruz.

4 Haziran 2018 Pazartesi

4-10 Haziran 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyerek, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket ederek başlıyoruz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Ayrıca saat 08.11’den sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten itibaren önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

5 Haziran 2018 Salı

Salı günü, günün ilk yarısında yine otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun saatler olabilir. Fakat gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 13.53’te başlayacak yeni sürece göre ise ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Yaratıcılığımızı ortaya koyabilir, ekip çalışmalarına katılabilir veya dostlarımızla zaman geçirebiliriz.

6 Haziran 2018 Çarşamba

Hafta ortasında ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Gün boyunca kendimizi oldukça rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz ancak akşam saatlerinde önce Sondördünün getirebileceği gerginliği hissedebilir, sonrasında belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Üstelik duygularımızı ifade etmek de bu saatlerde çok daha zor gelebilir.

Bugün egoya hizmet eden sözlerin sonradan pişmanlık verici olabileceğini ve sözlerimize çok özen göstermemiz gerektiğini hatırlamalıyız. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili olarak mücadeleler ve büyük dönüşümler söz konusu olabilir. Kısacası dikkat gerektiren işleri, anlaşma ve sözleşmeleri çarşamba gününe bırakmamanızı tavsiye ederim.

7 Haziran 2018 Perşembe

Perşembe günü de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Sabah saatlerinde son derecce ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissetsek de saat 09.36’dan itibaren günün geri kalanında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Perşembe günü genel olarak ilham gücünün çok yüksek olacağı ve sezgilerimize de daha fazla güvenebileceğimiz bir gün olacak. Gün boyunca belirsizlikler, karmaşa ve kararsızlıklar etkili olurken, en iyi fikir sanatla ya da ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek olabilir.

8 Haziran 2018 Cuma

Haftanın son iş gününde saat 00.25’te başlayacak yeni döngüye göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenebiliriz. Günün ilk yarısında motivasyonumuz yüksek olabilir ve bulduğumuz desteklerle hedeflerimize kolayca yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Fakat öğle saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Neyse ki günün geri kalanında gelişen olayların ve tesadüflerin bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü fark edebilir, böylece doğru yolda olduğumuzu hissedebiliriz.

9 Haziran 2018 Cumartesi

Cumartesi günü de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetsek de günün ilk yarısında duygusal olarak bizi zorlayacak olaylarla karşılaşabiliriz. Neyse ki günün ikinci yarısında kendimizi çok daha rahat ifade edebilir ve duygu-mantık dengesini rahatça kurabiliriz. Akşam saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında kalarak empati kurmakta zorlanabiliriz. Saat 22.37’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

10 Haziran 2018 Pazar

Haftanın son gününde saat 07.03’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Günün geri kalanında başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz. Fakat akşam saatlerinde dikkat!  Gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabilir, geçmişle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Kısacası Pazar akşamında öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.

Haftalık astrolojik yorumların burçlara özel yorumları için Aytaç Öner ile UZMANTV haftalık burç yorumlarını BU LİNKTEN izleyebilirsiniz.

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER