Zeynep Süzmen Şen 05.04.2016

4-10 Nisan 2016 haftasının astrolojik yorumu

Baharı daha da fazla hissettiren, çok yüksek enerjili bir döneme giriyoruz. İşte Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in bu haftalık burç yorumları...

4 Nisan Pazartesi burç yorumu

Haftaya saat 08.46’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissederek ve yüksek ilham gücüyle başlıyoruz. Öte yandan gün boyunca hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Gerginliğin yüksek olacağı Pazartesi günü mümkün olduğunca sakin ortamlarda bulunmaya özen göstermeliyiz. Gece yarısına doğru ise belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden kesinlikle dikkat gerektiren işler yapmamanızı tavsiye ederim.

4-10 Nisan 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

5 Nisan Salı burç yorumu

Salı günü de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissetsek de ilham gücümüz oldukça yüksek olabilir. Sabahın erken saatlerinde abartılara kaçma, özellikle aşırı yeme içme eğilimine dikkat etmekte fayda olacaktır. Öğlene doğru ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Sonrasında zaten aradığımız destekler bulmak bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Ayrıca bugün aşk ve ilişkiler sembolü Venüs 30 Nisan’a kadar kalacağı yeni konumuna geliyor. Böylece ilişkilerde çok daha canlı, girişken, risk alan tavırlar içine girebiliriz. Öte yandan Venüs bu konumda rahat etmediğinden mücadele ve rekabet duygularını fazlasıyla körükleyebilir ve uzlaşıya varmayı zorlaştırabilir. Bugün ise genel olarak bizim için önemli kişilerden destek görebileceğimiz, özellikle işimizle ilgili olarak sağlamda ve güvende durduğumuzu fark edebileceğimiz bir gün olabilir.
 

6 Nisan Çarşamba burç yorumu

Saat 09.46’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi oldukça keyifli hissedebilir, daha fazla sosyalleşebiliriz. Günün geri kalanında da motivasyonumuz oldukça yüksek olabilir ve hedeflerimize yürüyor olmak kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü olan gezegen de konum değiştirecek. Böylelikle 13 Haziran tarihine kadar düşüncelerimizi genellikle finansal konular, kendimizi nasıl güvence altına alabileceğimiz ve hayatın tadını nasıl daha fazla çıkarabileceğimize odaklayabiliriz. Öte yandan bugün hayatımızda bizi zorlayan kişi ya da olaylarla ilgili olarak geri dönülmez bir mücadeleye girişmemiz mümkün olabilir. Her ne kadar bu durumun getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda köklü bir değişim yaratmak istiyorsak bu günleri en derin ve karanlık taraflarımızla yüzleşmek, arınmak ve dönüşmek için bir fırsat olarak kullanabiliriz. Küllerinden yeniden doğmak ve böylece asıl gücünü eline almak isteyenler için oldukça kritik günler olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

7 Nisan Perşembe burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde önemli kişilerden aldığımız destekler işleri yoluna sokarken kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Ancak öğleye doğru duygusal olarak baskı altında hissetmemiz mümkün. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirken uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Saat 14.23’te Koç Burcu’nda Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir.  Özellikle de Koç Burcu’ndaki Yeniay baharı daha da fazla hissettiren, çok yüksek enerjili, risk alınan, yeni girişimlerde bulunulan, cesur olma zamanlarıdır. Ancak Yeniay’ı takip eden gergin bir sembolizm tüm ay boyunca ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerektiğini göstermekte. Yeniay’ın sizin haritanızda neleri tetiklediğini öğrenmek ve bu ay ekebileceğiniz tohumlara niyet ederek meditasyon yapmak için Perşembe günü 14.30-16.30 saatlerinde Dönence’de Zeynep Süzmen Şen ve Banu Birtek ile Koç Burcu’nda Yeniay Semineri ve Meditasyonu’na katılabilirsiniz. Saat 17.57’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak daha mantıklı olacaktır.
 

8 Nisan Cuma burç yorumu

Saat 09.10’da başlayacak 2,5 günlük döngüde huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öte yandan gün boyunca iletişim gezegeninin durumu duygularımızı daha rahat şekilde ifade etmemizin, destek bulmamızın ve keyifli sohbetler içinde olmamızın mümkün olduğu bir güne işaret ediyor.  
 

9 Nisan Cumartesi burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde hoşgörülü ve fedakâr hissedebilir ve ilham gücümüzü kullanabiliriz. Sonrasında daha da rahatlayabilir, oldukça iyimser hissedebilir ve şükredebiliriz. Öğleye doğru aradığımız destekler bulmak bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Ancak saat 12.50’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak daha mantıklı olacaktır. Akşamüstü saatlerinde her şeyin yolunda gittiğini hissedebilir ve keyifli karşılaşmalar yaşayabiliriz. Akşama doğru endişelerimizin yerini şifanın aldığını fark edebiliriz.
 

10 Nisan Pazar burç yorumu

Saat 08.59’da başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Akşam saatlerine kadar kendimizi oldukça keyifli hissedebilir, sevdiklerimizle sosyalleşebiliriz.  Ancak akşama doğru semboller biraz sertleşiyor. Bu saatlerden itibaren gerginliğimiz yükselebilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Rekabete ve mücadeleye eğilimli olabileceğimiz bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Pazar günü ani olaylara, sürprizlere açık olabileceğimiz, otorite figürlerine ve geleneksel olana karşı gelmek isteyebileceğimiz etkiler de taşıdığından biraz gerginlik hissedebileceğimiz, ama özgürlüğümüzü elimize alabileceğimiz, yılın en özel günlerinden biri olabilir.

İyi bir hafta dilerim!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER