@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.02.2013

4-10 Şubat 2013 haftası astrolojik ipuçları

Pazar günü gerçekleşecek Yeniay, yepyeni başlangıçlara adım atmamızı sağlayacak. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'da haftaya dair astrolojik ipuçları veriyor.

4 Şubat Pazartesi

4-10 Şubat 2013 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya duygularınızı çok yoğun hissederek ama bir o kadar da ifade etmekte güçlük çekerek başlıyorsanız özellikle 14.32-17.46 saatleri arasında işleri oluruna bırakmanızı tavsiye ederim. Saat 17.46’dan itibaren kendinizi tamamen farklı hissetmeye başlayabilir, özgürlüğünüzü, neşenizi, yüksek enerjiyle ve iyimserlikle yaşamaya başlayabilirsiniz. Akşama doğru hem biraz hırslanmanız ve gerginleşmeniz, arkasından da biraz belirsizlik ve karmaşa yaşamanız mümkün. Gece yarısına doğru keyfiniz ve rahatınız çok daha yüksek olmaya başlayabilir. Yine de bugünün tamamında hedeflere odaklanmakta zorlanma ve kararsızlık göstergeleri bulunduğundan mümkün olduğunca ruhsal çalışmalar veya ilham gerektiren işlerle ilgilenmenizi tavsiye ederim.

5 Şubat Salı

Dün başlayan özgürlük, iyimserlik ve neşe hali devam ederken yeni eğitimlere gitmek, seyahat planlamak ve kendimizi geliştirmek isteği duyabiliriz. Sabahın çok erken saatlerinde bütün bu duygularımızı fazlasıyla yükseltecek ve hatta biraz da abartılı hale getirebilecek göstergeler bulunuyor. Bu yüzden gün boyunca aşırı harcama yapmamaya ve tutamayacağımız sözler vermemeye dikkat etmeliyiz. Akşama doğru yavaş yavaş her şey yerine oturmaya başlayabilir, biz de kendimizi daha huzurlu ve güvende hissedebiliriz ve özellikle dostlarımız tarafından desteklendiğimizi görebiliriz. 22.43 sonrasında ise koşulları zorlamadan anın keyfini çıkarmamızda fayda var. Bugün ayrıca zihin ve iletişim gezegeni burç değiştiriyor ve 14 Nisan’a kadar kalacağı bu yeni durumda mantığımızdan çok sezgilerimize güvenmemiz gerektiğini sembolize ediyor.

6 Şubat Çarşamba

Bugünün büyük çoğunluğunda gökyüzünde önemli bir hareket olmayacak ve bu durumda biz de yeni bir girişimde bulunmak veya önemli bir risk almak yerine neşemizin, iyimserliğimizin ve yüksek enerjimizin tadını çıkarmalı, mümkünse açık havada kendimizi özgür hissedeceğimiz ortamlarda zaman geçirmeliyiz. Saat 19.56’dan itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge hayatı çok daha ciddiye almaya başlayacağımızı, sorumlulukları önemseyerek haftanın son günlerinde çok daha fazla çalışabileceğimizi sembolize ediyor. Ancak bugün konsantrasyon ve hedeflere odaklanmak açısından biraz zorlanabilir ve kararsızlıklar yaşayabiliriz. Gece yarısına doğru iletişimin ve ilham gücünün yükselebileceğini tahmin ediyoruz. Öte yandan ikili ilişkilerde gün boyunca güzel sürprizler keyif verebilir, tabi yanlış anlaşılmalara fazla takılmamak kaydıyla. Sanatla uğraşanlar için de yaratıcılığın ve ilham gücünün çok yüksek olabileceği özel bir gün olacağını belirtmeliyim.

7 Şubat Perşembe

Konsantrasyon zorluğu ve kararsızlıklar devam ederken ilham gücünün de bugün halen yüksek olabileceğini biliyoruz. Sabahın erken saatlerinde son derece olumlu ve şanslı bir gösterge bulunuyor. Buna göre özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, aşk, sanat, para ve keyif konularında çok rahat ve iyimser olabilir, daha fazla fırsatlar yakalayabiliriz. Öğlene doğru duygusal olarak biraz baskı altında hissetsek de öğleden sonra kendimizi sağlam zeminde hissedeceğimiz destekler bulmamız mümkün olabilir. Ancak saat 14.44’ten sonra sadece bu huzur ve güvenin tadını çıkarmanızı, koşulları ve insanları belirli bir hedef doğrultusunda zorlamamanızı tavsiye ederim. Böyle girişimlerin sonuçsuz kalması çok mümkünken elimizdeki projeleri n üstünden geçmek için çok uygun saatler olabilir.

8 Şubat Cuma

Neredeyse tüm gün boyunca gökyüzünde önemli bir hareket olmayacak ve üstelik ayın döngüsü de kapanıyor, yani enerjiler bugün düşüşte. Bu durumda biz de yeni bir girişimde bulunmak veya önemli bir risk almak yerine eldeki işleri tamamlamakla zamanımızı değerlendirmeliyiz. Saat 21.17’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge çok daha sosyal ve yaratıcı olabileceğimizi, ideallerimize yönelik çalışmalar içinde bulunabileceğimizi ve ekip çalışmaları için çok uygun günlerin bizi beklediğini sembolize ediyor. Özellikle bu akşam dostlarımızla zaman geçirmek isteyebiliriz. Öte yandan bugün zihinsel aktiviteler için çok yoğun, hızlı, dinamik, ancak bir o kadar da riskli bir gün. Çok hızlı düşünebilir, kendimizi çok hızlı ifade etmeye çalışırken patavatsızlaşabilir ve gerginliğe sebep olabiliriz. Bugünü sözlerinize farkındalıkla geçirmenizi tavsiye ediyorum.

9 Şubat Cumartesi

Son derece sosyal ve yaratıcı olabileceğimiz bu Cumartesi gününün sabah saatlerinde güzel göstergeler birbirini takip ediyor. Sabah erken saatlerde yaratıcılığı, ekip çalışmalarını destekleyen sembolleri iyimserlik, şans ve fırsat göstergeleri takip edecek. Daha sonra öğle saatlerine doğru keyfi, rahatlığı, aşkı, eğlenceyi ön plana çıkarabilecek semboller göze çarpıyor. Yalnız akşamüstü saatlerine doğru bu iyimser hava yerini biraz daha zorlayıcı durumlara bırakabilir. Finansal endişeler ya da sorumluluklarımız sebebiyle ortaya çıkan kaygılar sosyalleşmeye planlarımıza sekte vurabilir. Bu etki günün ve gecenin geri kalanında etkisini devam ettireceğinden çok dikkatli olmalıyız: Gerçekten durum o kadar zor mu yoksa bu engelleri asıl bizim bakış açımız mı yaratmakta? Dikkat: Çok kadersel karşılaşmalar bizi bekliyor olabilir. Öte yandan bugünün yeniay öncesi son günü olduğunu ve bu yüzden de ileriye yönelik adımlar atmaktan ziyade geçtiğimiz ayın temalarını temizlememiz gereken bir gün olduğunu hatırlatmalıyım.

10 Şubat Pazar

Bugün kendimizi çok enerjik, iyimser ve coşkulu hissedebiliriz. Saat 9.21’de Yeniay gerçekleşiyor, yani yepyeni, taptaze bir aylık döngü başlıyor. Kova Burcu’nda Yeniay bizim bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve gerçekleştirme zamanı. Ekip çalışmalarının gücünün de yükselebileceği bir döneme girdik. Hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz bu dönemde. Saat 23.20’ye kadar gökyüzünde temel bir açı olmaması bizim de harekete geçmekten ziyade bu bahsettiğim temaları değerlendirerek geçirmemiz gereken saatlere işaret ediyor olabilir. 23.20 sonrası kendimiz çok daha hassas, duyarlı ve fedakar hissedebileceğimiz 2,5 günlük bir süreç başlıyor olacak.

İyi haftalar…

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER