@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.08.2013

5-11 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Çarşamba günü Yeniay doğacak, bu yüzden yeni işlere adım atmak için sabırlı olun. Astroloji Uzmanı Asude Argun bu hafta şans ve fırsatları yakalamak için ilişkilere önem vermenizi tavsiye ediyor. Haftalık astrolojik ipuçları Pudra.com'da!

05 Ağustos 2013 Pazartesi

5-11 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
İşlerinizi toparlamak için uygun bir gündesiniz. Ancak Bayram tatiline hazırlık yapmak için acele etmemenizi tavsiye ederim.

Yeniay çarşamba sabahı Şeker Bayramı’yla birlikte doğacağı için, yeni işleri bekletmek yararlı olabilir. Elinizde kalan işleri tamamlamak için bugünleri fırsat bilmelisiniz. Ay günün ilk yarısında hassas ve duygusal Yengeç burcunda olacak. Ay, Türkiye saatiyle sabah 09:48’den itibaren boşluğa düşecek, yani önünde açı yapacak, enerjisini aktaracak gezegen kalmayacak. Bazen birkaç dakika, bazen saatler süren bu boşluk zamanları içe dönmek, arınmak için en uygun zamanlardır. Dış dünyada sonlanması zor olacak işlere başlamak zararlı olabilir. Ay’ın son açısı iletişim gezegeni Merkür’le kavuşum olduğu için bu saatlerde yanlış anlaşılmalar, dedikodular ortaya çıkabilir. Akıl ve duygu karışıklığına sebep olmamaya çalışmanızı tavsiye ederim.

Akşam 19:58’ten sonra Ay’ın kararlı Aslan burcuna geçmesiyle karışıklıklar sona erecek. Artık duygularınızı daha net ortaya koyabilirsiniz. Ancak Ay’ın gökyüzünde görülmez hale geldiği, iyice küçüldüğü bugünlerde dikkatli olmakta fayda var. Kendinizi pek isteksiz bulabilir, motive olmakta zorlanabilirsiniz. En iyisi Yeniay’a ve bayrama hazırlık yapmanız... Dip bucak temiz yapmak, kişisel bakıma önem vermek, arınmak oldukça iyi gelebilir.


06 Ağustos 2013 Salı
Bugün yeni işlere başlamak yerine toparlanmak en iyisi olacaktır. Ay gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek, bir yanda da küçülmeye devam edecek. Ay’ın iyice küçüldüğü bugünlerde, yapacağınız alışverişlerde karlı çıkabilirsiniz. Cebinizden az para çıkması, küçük bir bütçeyle gerekenleri almanız olası.

Ancak kendinizi ortaya koymak için acele etmemeniz gerekir. Özellikle ego sorunları yaşamamak, önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde gerginlik hissetmemek için daha mütevazi davranmanızda fayda var.

Sabah erken saatlerde Ay’ın önündeki ilk açı, zorlukların gezegeni Satürn’le sert kare açısı yapacak. Bu bağlantı, sorumlulukları ihmal etmemeniz gerektiğini anlatıyor. Şartlara direnmeden, hızla inisiyatif almanız olaylar gerilmeden çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır. Biraz çabayla pek çok işi başarabilirsiniz. İnatlaşmaktan sakının ve gururu bir kenara bırakın.

Akşam saatlerinde, sürprizlerin gezegeni Uranüs’le Ay’ın uyumlu üçgen açısı beklenmeyeni beklemenizi tavsiye ediyor. Olayları akışına bırakmanız şansınızı artıracak. Her ne kadar şartların değişmesini istemeseniz de, bazı iniş çıkışlar yaşamanız olası gözüküyor. Değişime açık olmak ise size şans getirecek.


07 Ağustos 2013 Çarşamba
Şeker Bayramı hepimize hayırlı olsun. Bayram’ın ilk günü gökyüzü şartların oluşmasını bekliyor, acele etmeyin.

Bugün Türkiye’ye göre saat 00:50’de doğan Yeniay’la birlikte Ramazan ayı bitecek. Sabah Şeker Bayramı’nı kutlamaya başlayacağız. Bayramın hepimize mutluluk, sağlık başarı; ülkemize ve Dünya’ya huzur ve barış getirmesini dilerim. Önemli zamanlardan geçtiğimizi hep birlikte idrak etmeli, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız.

Yeniay’ın ilk saatinden itibaren, Perşembe sabahı 06:56’ya kadar boşlukta kalan Ay, hızlı hareket etmemenizi işaret ediyor. Özellikle yeni bir işe başlamak, önemli bir karar almak, kalıcı bir olaya girişmek için hiç de uygun zamanlarda olmadığınızı bilmelisiniz. En iyisi, bayramın güzelliğini yaşamak, bizim için önemli kişilerle birlikte olmak. Manevi yerlere gitmek, büyüklerinizi ziyaret etmek günün güzel enerjisini artıracaktır.


08 Ağustos 2013 Perşembe
Verimli bir güne hazırlık yapabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeden, sağlığınıza, diyetinize özen göstermenizi tavsiye ederim.

Günün ilk saatlerinden itibaren, Ay’ın titiz, temiz, çalışkan Başak burcuna girmesiyle gündem hızlanacak. Pek çok işi bir arada yapabilirsiniz. Hem başkaları hem de kendiniz için yararlı olmaya çalışacaksınız. Bugünden itibaren yeni işlere başlamak olumlu olacak. Gün içinde beslenmeye, kişisel bakıma, hijyene daha fazla önem vermeniz söz konusu. Başkaları için çalışabilir, konuk ağırlayabilir, onlara servis yapabilirsiniz.

Öğle saatlerinde Ay’ın hayaller gezegeni Neptün’le yapacağı karşıtlık açısı denge bulmayı zorlaştıran olayları ifade ediyor. Gerçeklikten ayrılmamak, hayale kapılmamak için dikkatli olmalı, sezgilerinizin yanı sıra zekanızı da kullanmanız faydalı olacaktır. İyi niyet ve fedakarlıkla aldatılmaya açık hale gelebilirsiniz. Dengeyi bulduğunuzda duygusal olarak rahatlayabilir, huzursuzluktan ve denge bulmayı zorlaştıran koşullardan kurtulabilirsiniz.

Akşam saatlerinde daha gerçekçi olmanız söz konusu. Ay’ın sorumluluk gezegeni Satürn’le kurduğu altmış derecelik açı daha rasyonel olacağınız zamanları ifade ediyor. Gereken çabayı kolaylıkla gösterebilirsiniz. Daha düzenli ve tertipli olacak, isteklerinizi gerçekleştirmek için titiz davranacaksınız.


09 Ağustos 2013 Cuma
Mütevaziliğinizin karşılığını bugün alabilirsiniz. Enerjinizi kontrol ederek hareket etmeniz sayesinde beğeni kazanacaksınız.

Ay bugün de tertipli Başak burcunda yoluna devam edecek. Böylece bayramın, herkes için fayda üretmeye dönük bir zaman olacağını düşünmekteyim. Ancak eleştirilerden uzak durmakta ve yapıcı olmaya özen göstermekte yarar var. Geceden başlayan etkiler, sabahın ilk saatlerinden itibaren aktif olacak. Ay’ın, dönüşüm gezegeni Pluto’yla kurduğu, doğal akan enerjileri anlatan üçgen açının, olumlu olayları ortaya çıkarmasını istiyorsanız, çuvaldızı kendinize batırmalısınız.

Böylece günün bir diğer önemli açısı olan şans gezegeni Jüpiter’le Ay’ın uyumlu açısı sayesinde harekete geçebilirsiniz. Mütevaziliğinizin karşılığı, beklediğinizden de büyük olacak. Kendinizi pek çok işi ve konuyu bir arada yürütürken bulmanız yüksek bir olasılık. İsteklerinizi gerçekleştirmek için destek alabilirsiniz.

Akşam saatlerinde, Ay’ın bu kez savaşçı Mars’la kurduğu dostane altmış derecelik açısı olayları hızlandıracak. Hareketlerinizi kontrol ettiğiniz, tepkisel davranmadığınız sürece karlı çıkacaksınız. Başkalarına yardım etmek, servis vermek sayesinde duygusal tepkilerden uzaklaşabilir, enerjinizi doğru şekilde boşaltabilirsiniz.


10 Ağustos 2013 Cumartesi
İlişkilerin yoğun olduğu bugün, olayları zorlamadan ilerlemeye özen göstermenizde fayda var.

Günün ilk saatlerinden itibaren Ay, ilişkilerin burcu Terazi’ye girip boşluğa düşüyor. Türkiye saatiyle gece 01:05 ile akşam üstü 16:09 saatleri arasında kalıcı işler yapmakta zorlanmak olası. Olaylar da boşa düşebilir. O yüzden zaman kaybetmek istemediğiniz işleri bu saatlerde yapmanız yerinde olacaktır. Detaylı temizlik yapmak, bir şeyleri düzenlemek iyi olabilir. Ay boşluktayken yapılması öğütlenen en iyi şey ise içe dönmek, manevi çalışmalar yapmaktır. Bunun yanı sıra kişisel bakım, beden temizliği de iyi bir seçim olabilir. Bugün Ay’ın boşluğa düşmeden önce güzelliği anlatan Venüs'ün enerjisini alıp, üstünde taşıyacak. Bu saatleri kendinize daha fazla özen göstererek geçirmenizi tavsiye ederim. İlişkilerinize de önem vermeniz yararlı olacaktır.

Gece ilerleyen saatlerde iletişim gezegeni Merkür’le Ay arasında kurulacak olumlu altmış derecelik açı, ilişkilerinizi ilerletmenin yollarını bulacağınızı işaret ediyor. Karşınızdaki kişilerle akıl ve ruh bağlantısı yapabilirsiniz. Sezgilerinizi ve aklınızı daha nazik bir şekilde denge, uyum ve aşk için kullanmanız faydalı olacaktır.


11 Ağustos 2013 Pazar
Pazar günü boyunca ilişkiler çok önem taşıyacak. Şansı yakalamak için hem kendi hem de karşınızdaki kişinin duygularına önem vermeniz iyi olacaktır.

Ay, gün boyu ilişkiler burcu olan Terazi’de yoluna devam edecek. Sabah saatlerinde duygularımızı anlatan Ay’ın, güçlü Pluto gezegeniyle kurduğu sert kare açısı, önemli bir günde olduğunuzu anlatıyor. İlişkilere yatırım yapmak için empati yeteneğinizi kullanmak yerinde olacaktır. Böylece, şans gezegeni Jüpiter’in kurduğu diğer açıyı olumlu bir şekilde değerlendirmek söz konusu.

Öğle saatlerinde ise fırsatları vaat eden Jüpiter, bu kez dönüşüm gezegeni Pluto ile karşı karşıya olacak. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeniz sayesinde umduğunuzdan güçlü bir duruma gelmeniz mümkün. Ancak abartıdan uzak durmanız gerekli. Aksi halde kaçan balık büyük olabilir. Ay’ın bir diğer açısı, sıra dışı gezegen Uranüs’le olduğu için yaşayabileceğiniz iniş çıkışlar gerginliğe yol açsa da, kibarlığınızı koruduğunuz sürece kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Akşam, iletişim gezegeni Merkür’ün disiplin gezegeni Satürn’le kuracağı mücadeleyi anlatan kare açısı, aklınıza koyduğunuzu yapmak için sorumluluk almak gerektiğini anlatıyor. İfadenize, söylediklerinize dikkat etmeniz zorlukları aşmanıza yardım edebilir. Fikir çatışmalarından uzak durmalı, olaylara daha gerçekçi yaklaşmalı, zekanızı daha aktif kullanmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER