@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.12.2016

5-11 Aralık 2016 haftasının astrolojik yorumu

Yaşayacağımız olaylara göre ruh halimiz oldukça inişli çıkışlı olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

5 Aralık Pazartesi burç yorumu

Haftaya asi bir ruh haliyle başlıyoruz. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Sonrasında ise önemli kişilerden aldığımız destekler özellikle iş hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirebilir. Fakat öğleye doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Neyse ki öğleden sonra dostlarımız bizi destekleyebilir ve kendimizi özgür hissedebiliriz. Saat 16.55’ten gün bitimine kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. 

5-11 Aralık 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

6 Aralık Salı burç yorumu

Saat 07.30’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Akşamüstüne kadar kendimizi doğru ifade etmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için uygun saatler olabilir. Anlaşmalar ve sözleşmeler de olumlu sonuçlar getirebilir. Akşama doğru ise geçmişle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Geride kalması gerekenleri bırakabilmek bu akşamın sınavı olabilir. Gece yarısına doğru kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi netleştirmekte zorlanabiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işler yerine ilham gücü gerektiren işlerle ilgilenmek daha iyi bir fikir olabilir. 
 

7 Aralık Çarşamba burç yorumu

Günün ilk yarısında İlkdördün’ün getirebileceği hırs ve gerginliği hissedebiliriz. Neyse ki bizim için önemli kişilerden kolayca destek bulmak bizi oldukça güçlü hissettirebilir. Öğleden sonra saatlerinde ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Neyse ki sonrasında oldukça rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Akşam saatlerinde ise kronik sorunlarımızı şifalandırmak için onlarla yüzleşmemiz gerekebilir. Kısacası Çarşamba günü olaylar ve ruh halimiz oldukça inişli çıkışlı olabilir. Bugün gün boyunca yaratıcılığımızı ifade etmek, alternatif yaklaşımlar geliştirmek, kendimizi farklı şekilde ortaya koymak için fırsatlar çıkabilir. Bugün ayrıca aşk ve para sembolü olan Venüs 3 Ocak 2017’ye kadar kalacağı yeni konuma geçiyor ve bu konularda çok daha yaratıcı ve sıra dışı davranabileceğimizi ve ilişkilerde arkadaşlığın, sosyalleşmenin ön plana geçeceğini sembolize ediyor. Keyifle değerlendirmenizi dilerim!
 

8 Aralık Perşembe burç yorumu

Saat 13.15’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir.  Saat 13.15’te başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gün boyunca oldukça rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Bugün ayrıca iletişim sembolünün olumlu konumu geleceğe yönelik kararlar vermemiz, yeni bir eğitime başlamamız, sözleşme ve anlaşmalar yapmamız ve uzlaşıya varabilmemiz yönünde çok uygun koşullar sunuyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. 
 

9 Aralık Cuma burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında duygusal olarak daha fazla zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Neyse ki akşama doğru özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duymaya başlayabiliriz. Öte yandan akşam saatlerinde önce aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebilir, ama ardından bir dengeye kavuşarak kendimizi daha güvende hissetmeye başlayabiliriz. Fakat gece yarısına doğru tekrar ani olaylar ve sürprizler esnek olmayı gerektirebilir. Kısacası Cuma günü olaylar ve ruh halimiz oldukça inişli çıkışlı olabilir. Neyse ki bugün gökyüzündeki önemli bir sembolizm, aradığımız destekleri bularak yepyeni şans ve fırsatlarla buluşabileceğimiz, yeni atılımlar ve gelişmelerin söz konusu olabileceği özel bir güne işaret etmekte. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim! 
 

10 Aralık Cumartesi burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Saat 04.07’den 15.40’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 15.40’ta başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Akşam saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor olabilir ve bu da uzlaşmayı zorlaştırabilir. Bugün zihin gezegeni duygularımızı yumuşakça ifade etmek, ilham dolu şekilde iletişim kurabilmek, yazmak, tasarım işleri ile ilgilenmek ve ruhsal çalışmalar yapmak için bizi destekliyor. Öte yandan bugün gökyüzünde yılda sadece bir günlüğüne oluşan özel ve zorlayıcı bir sembolizm de bulunacak. Hayatınızda önemli bir sorumluluk almak ve yeni bir şeyin inşasına başlamak zorunda kalabilir, sorumlulukların ağırlığını her zamankinden de çok hissedebilirsiniz. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

11 Aralık Pazar burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüz ve sezgilerimiz oldukça yüksek olabilir. Sonrasında ise kendimizi doğru ifade etmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için uygun saatler olabilir ve iletişim, eğitim girişimleri ve tüm sohbetler olumlu sonuçlar getirebilir. Öğleden sonra saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek bulmak duygusal olarak oldukça güçlü hissettirebilir. Gece yarısına doğru aldığımız destekler de endişelerimizi gidermemize ve şifalandığımızı hissetmemize yardımcı olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER