@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.10.2015

5-11 Ekim haftasının astrolojik yorumu

Hafta sonu ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

5 Ekim Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya yoğun duygularla başlıyoruz. Kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Ancak gece yarısından itibaren duygularımız fazlasıyla yoğunlaşınca zorlandığımızı fark edebiliriz. Öğleye doğru şifalandığımızı hissetsek de günün geri kalanında beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Saat 14:05’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemek ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha uygun olacak. Sürpriz olaylara karşı oldukça esnek olmak gereken bir gün bizi bekliyor.

5-11 Ekim haftasının haftasının astrolojik yorumu
 

6 Ekim Salı astroloji yorumu

Saat 11:31’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemek ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha uygun olacak. Saat 11:31’de başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde kadersel şekilde gelişen olayların bizi hedeflerimize götürdüğünü hissedebilir, ardından aradığımız destekleri bulabilir, özellikle işimizde doğru yolda olduğumuzu fark edebilir ve güvende hissedebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise zihinsel olarak çok aktif olabilir, kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabiliriz. Bugün gün boyunca otorite figürleriyle güç savaşına girme eğilimi göstermemiz mümkün. Herhangi bir baskı hissetmek, aslında arınma, değişim ve dönüşüm zamanının geldiğinin işareti olabilir.
 

7 Ekim Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Günün ilk yarısı boyunca hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz çok yüksek olabilir. Günün geri kalanında ise yaratıcılığımızı ifade etmek ve kendimizi farklı şekilde ortaya koymak için destekler bulabilir, dostlarımızla zaman geçirebilir ve özgün özelliklerimizi ortaya koyma fırsatı bulabiliriz. Fikirlerimizi ortaya koymak ve destek bulmak için uygun bir gün olsa da hedeflere yönelik harekete geçmek için pek de uygun bir gün olmayacak. Belirsizlikler, karmaşalar henüz harekete geçmeyerek beklememiz gerektiğini sembolize ediyor olabilir.
 

8 Ekim Perşembe astroloji yorumu

Bugün de kendi eğlencemizi ve mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Günün büyük çoğunluğunda keyifli saatler geçirebilir, özellikle aşk-ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Ancak gökyüzünde önemli bir sembolizm olmadığından çok da riskli işlere girişmektense bu güzel günün tadını çıkarmak daha iyi bir fikir olabilir. Saat 22.51’de başlayan 2,5 günlük süreç ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok daha uygun olabilir. Gece yarısına yaklaştıkça ilişkiler, aşk ve keyif tekrar ön plana geçen konular olmaya başlayabilir. Bugün ilişkiler ve finansal konular ile ilgili gezegen 8 Kasım’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Buna göre bu konularda çok daha fazla detaycı, mükemmeliyetçi, eleştirel ve dolayısıyla huzursuz olacağımız bir dönem başlıyor olabilir. Öte yandan dikkat gerektiren işlere odaklanmak ve hatta keyif almak da bu dönemde mümkün olabilir.  
 

9 Ekim Cuma astroloji yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olabilir. Öte yandan gece yarısında itibaren otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Öğleye doğru ise karmaşa halinde olabileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Öğleden sonra saatlerinde ise bu sefer hırsımız çok yükselebilir ve rekabete, mücadeleye açık hale gelebiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Kısacası Cuma günü gün boyunca zorlu semboller birbiri ardına geleceğinden mümkün olduğunca önemli işlerimizi bugüne bırakmamak ve sakin kalabileceğimiz ortamlarda bulunmakta fayda olacak. Neyse ki gece yarısına doğru neşeli, rahat, iyimser ve şanslı hissetmeye başlayabilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde kendimizi daha inançlı ve özgür hissedebiliriz. Bugünün en önemli gökyüzü sembollerinden biri de 17 Eylül tarihinden beri geri harekette olan iletişim ve bilgi gezegeni Merkür’ün düzenli hareketine saat 17:57’de dönecek olması. Böylece bu tarihten beri hayatımızda aksayan, ertelenen, sürekli yeniden düzenlenen neler varsa artık toparlayarak geleceğe yönelik adımlara dönüştürebiliriz. Haftalık burç yorumlarınızı iyi değerlendirmenizi dilerim.
 

10 Ekim Cumartesi astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren bizim için önemli kişilerden destek görmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Ancak saat 01:13’ten itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından gün boyunca önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine bu günü temizlik, dosyalama, düzenleme, fazla eşyaları evden çıkarma gibi işlerle geçirmekte fayda olabilir. Sabah saatlerinde kronik bazı sağlık sorunlarımız ile yüzleşmek durumunda kalabileceğimizden bugün hijyen ve sağlık konularına eğilme ihtiyacı hissedebiliriz.  
 

11 Ekim Pazar astroloji yorumu

Saat 11:46’ya kadar işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek uygun olabilir. Sabah saatlerinde kadersel şekilde gelişen olaylar geçmişle yüzleşmemize sebep olabilir ve böylece geleceğe yönelik kararlar alabiliriz. Saat 11:46’da başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öğle saatlerine doğru zihinsel olarak çok aktif olabilir, kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabiliriz. Sonrasındaysa aradığımız destekleri bulmak kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Öte yandan bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm ilişkiler ve finansal konularla ilgili çok dikkatli olmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Bu sembolizme göre söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirme kararı verebilirsiniz. Özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER