06.09.2016

5-11 Eylül 2016 haftasının astrolojik yorumu

Hayallerle gerçeklerin çatıştığı önemli bir hafta bizi bekliyor! Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

5 Eylül Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk gününde ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öte yandan gece yarısından itibaren ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Saat 03.31’den 15.39’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 15.39’da başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

5-11 Eylül 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

6 Eylül Salı burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde ilham gücümüzü ve sezgilerimizi kolayca kullanabilir, öğleden sonra ise aldığımız desteklerle doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz. Akşama doğru özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Akşam saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek görmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir.
 

7 Eylül Çarşamba burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gününü ilk yarısında sağlığınızla ilgilenerek endişelerinizden uzaklaşabilir, bedeni ve ruhu şifalandırma çalışmaları yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise kendimizi ifade edebilmek, anlaşılmak, geleceğe yönelik kararlar almak için çok uygun olabilir. İletişim sembolü gezegenin geri harekette olduğunu ve şimdilik aldığımız kararlarla ilgili harekete geçmektense sadece planlarımızı gözden geçirmekle yetinmemizin daha uygun olacağını hatırlatmak isterim. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerden alacağımız destekler hem özel hayatımızda hem de iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir.


8 Eylül Perşembe burç yorumu

Gece yarısından itibaren kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 03.43’ten 04.20’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacak. Saat 04.20’de başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan gece yarısına yaklaştıkça kısıtlanmışlık hissi ön plana çıkmaya başlayabileceğinden, kendimizi ve koşulları fazla zorlamamakta fayda olacaktır.
 

9 Eylül Cuma burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan gece yarısından itibaren bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden koşulları zorlamamakta fayda olacak. Üstelik bir yandan da belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı da tavsiye ederim. Sonrasında koşullar biraz yumuşasa da olaylar çok kadersel şekilde değişebilir ve biz geçmişle gelecek arasında bir sorgulamada kalabiliriz. Öğleye doğru İlkdördün’ün getireceği gerginliği ve içimizden yükselen hırsları hissetmemiz mümkün. Günün geri kalanında ise mücadele ve rekabet gerektiren işlerle uğraşabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Önemli işlerinizi bu hafta mümkün olduğunca Cuma gününe bırakmamanızı tavsiye ederim. Öte yandan Cuma günü gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşecek. Saat 14.19’da şans sembolü gezegen olan Jüpiter konum değiştirecek ve Başak Burcu’ndan Terazi Burcu’na geçecek. Bulunduğu yerde iyimserlik, gelişim, bolluk bereket, büyüme, rahatlama ve yeni fırsatlar elde etme gibi etkileri sembolize eden Jüpiter, 11 Ağustos 2015’te Başak Burcu’na geçmişti. Ancak bu burçta en zorlandığı, en düşük potansiyeli sergilediği konumda olduğundan, pek çokları bu sürede çıkan fırsatların bile tam anlamıyla sonuçlanmadığını ve şanslarının yaver gitmediğini hissetti. Jüpiter Terazi Burcu’ndayken, başta Yükselen Burcu sonra kendi Burcu Terazi olanlar olmak üzere herkes için ilişkilere, uyuma, anlaşmalara ve barışa daha fazla şans tanınacağını, estetik, sanat, hukuk ve genel olarak adalet duygusuyla ilgili daha rahat edebileceğimizi müjdeler gibi. Uzlaşamaz gözükenlerin uzlaşacağı ve hatta ortaklık kuracağı, pek çok yeni ilişki ve evlilik haberi alacağımız bir dönem başlıyor. Jüpiter daha önce 25 Eylül 2004’ten 26 Ekim 2005’e kadar Terazi’de bulunmuştu. O dönemde hayatınızın hangi alanlarında kendisini şanslı hissetmiştiniz? Hangi konularda yeni deneyimler, açılımlar, fırsatlar söz konusu olmuştu? Hayatın iyimser yüzünü hangi konularda deneyimlemiştiniz? Belki o de o dönemde değerlendirmediğiniz bir fırsat şimdi tekrar karşınıza daha da güçlü şekilde çıkacaktır. Jüpiter Terazi Burcu’nda 10 Ekim 2017 tarihine kadar kalacak. En keyifli şekilde değerlendirmenizi dilerim!
 

10 Eylül Cumartesi burç yorumu

Saat 03.51’den 15.55’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemekte fayda olacaktır. Saat 15.55’te başlayacak yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Yine de bugün akşamüstü saatlerinden itibaren kendimizi aşırı iyimser hissedebilir, özellikle yeme içme ve para harcama konularında aşırıya kaçabiliriz. Coşku ve heyecana fazlasıyla kapılma, duygusal iniş çıkışlar yaşama olasılığımıza da dikkat. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Bugün bütün gün zihinsel anlamda da pek de rahat olmayabilir, endişeli düşüncelerle zihnimizi zorlayabilir, sürekli muhalefet gördüğümüzü düşünebiliriz. Bugün gökyüzünde çok özel bir mesaj var. Gerçekleri sembolize eden Satürn ile hayalleri sembolize eden Neptün’ün zorlayıcı etkileşim içinde olması, hayallerimizle gerçekler arasında kalmak, sorumluluklarımızın sınırlarını sorgulamak, belirsizlikler içinden işleri yürütmek gibi pek çok konuyla bu dönemde ilgilenmemiz ve bu kavramları sorgulamamız gerektiğini gösteriyor olabilir. Bu iki gezegen en son 26 Kasım 2015 tarihinde bu konumda bulunmuş olduklarından belki de o dönem yüzleşmek zorunda kaldığınız konular şimdi tekrar karşınıza çıkabilecektir. Bu açı tarihte bazen hükmeden kesimin baskıyı artırmasına, bazen de tamamen dağılmasına sembol olabilmiş bir açıdır ve bu yüzden tüm dünyada önemli olayları tetikleyici olabilecektir. Bu iki gezegen en son 1989 yılında birleşme konumundaydılar ve şimdi zorlayıcı açıda koşulların değişmesi gerektiğini söylüyorlar. Bu yüzden özellikle 1989 yılında doğanlar için sınırlarını zorladıkları bir dönem olabilir. Hayallerinizi gerçekleştirecek sorumluluğu alabildiğiniz, kısıtlayıcı koşulları ilham gücüyle aştığınız, belirsizliklerin ve karmaşanın içinden bile kendi gerçeğinize ulaştığınız bir dönem olmasını dilerim.  

11 Eylül Pazar burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde işimizde ilham gücümüzü ve sezgilerimizi rahatça kullanabiliriz. Öğleden sonra ise ilginç karşılaşmalar, tanışmalar ve konuşmalarla doğru zamanda doğru yerde olduğumuzu fark edebiliriz. Akşama doğru duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Bu saatlerde kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve uzlaşıya gitmekte zorlanabiliriz. Bugün gün boyunca ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili olarak zorlanmak, güç savaşları içinde kalmak ve büyük dönüşümler yaşamak söz konusu olabilir. Zamanı geldiği halde değişip dönüşmeyen, arındırılmayan ilişkilerde kopmalar söz konusu olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER