05.03.2018

5-11 Mart 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz.

5 Mart 2018 Pazartesi:

5-11 Mart 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Günün ilk yarısında ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir.

Bugün saat 09.18'den 16.22'ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 16.22'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Bugün ayrıca ikili ilişkilerle ilgili biraz endişeli ve kırılgan olabiliriz. Öte yandan bu konuyla ilgili eski yaralarımızı şifalandırmamız da mümkün olabilir.

6 Mart 2018 Salı:

Salı günü duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Öğleden sonra ilham gücümüz ve sezgilerimiz yükselmeye başlayabilir. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Akşam saatlerinde hayatımızdan memnuniyet duyabilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz.

Bugün, zihin ve iletişim sembolü Merkür 18 Şubat'tan bu yana dalgın ve kararsız şekilde çalıştığı ve oldukça zorlandığı konumundan çıkıyor ve 13 Mayıs'a kadar kalacağı yeni konumuna geliyor. Bu süreçte sözlerimizi fazla süzgeçten geçirmeden sarf edebilir, fikirlerimizi hızlıca ve sertçe ifade edebiliriz. Öte yandan düşüncelerimizi çok daha hızlı ve aktif şekilde dile getirebilir ve anlık kararlar verebiliriz.

7 Mart 2018 Çarşamba:

Hafta ortasında duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi çok daha güçlü, rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz.

Çarşamba günü saat 11.55'ten itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Öğleden sonra saatlerinde şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenerek sorunlarımızı çözebiliriz.

Bugün ayrıca aşk, ilişki, para ve sanat sembolü Venüs 31 Mart’a kadar kalacağı yeni konumuna gelecek ve böylece ilişkilerde çok daha canlı, girişken, risk alan tavırlar içine gireceğiz. Öte yandan Venüs bu konumda rahat etmediğinden mücadele ve rekabet duygularını fazlasıyla körükleyebilir ve uzlaşıya varmayı zorlaştırabilir.

8 Mart 2018 Perşembe:

Saat 01.02’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde uyumlu ve keyifli olabilir, kendimizi rahatça ifade ettiğimizi fark edebiliriz. Günün geri kalanında gökyüzünde çok fazla hareket olmayacağından daha sakin bir gün geçirebiliriz. Akşama doğru hayatımızda her şeyin bizim hedeflerimize uygun şekilde gerçekleşmekte olduğunu fark edebilir, her şeyin yolunda olduğunu hissedebiliriz.  

9 Mart 2018 Cuma:

Haftanın son iş gününde kendimizi son derece canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde belirsizlik ve karmaşa ön planda olacağından netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Sonrasında ise son dördünün getirebileceği gerginliği hissetmeye başlayabilir ve hedeflerimize daha hırslı bir şekilde odaklanabiliriz.

Gece yarısına doğru rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembolün etkili olması, bu saatlerde öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Öte yandan bu sembol yüksek bir enerji ve motivasyonla hedeflere odaklanmayı da işaret ediyor olabilir.

10 Mart 2018 Cumartesi:

Cumartesi günü, günün ilk yarısında kendimizi son derece canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Öte yandan saat 05.28’den 12.51’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 12.51’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Günün geri kalanında kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında kalabilir ve empati kurmakta zorlanabiliriz.

11 Mart 2018 Pazar:

Haftanın son gününde hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabah saatlerinde otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayabilir, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış hissedebiliriz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok fazla zorlamamamızda fayda olabilir.

Günün geri kalanında ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Yaratıcılığımızı ifade etmek, alternatif yaklaşımlar geliştirmek, kendimizi farklı şekilde ortaya koymak için yüksek bir motivasyon duyabilir ve bu konuyla ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Bugün ayrıca gün boyunca bizim için önemli kişilerden destek bulmak çok kolay olabilir ve bu durum bizi oldukça güçlü hissettirebilir. Öte yandan unutmamalıyız ki bugün iletişim sembolünün zor etkiler altında olmasından dolayı mümkün olduğunca anlaşma, sözleşme veya sunuş gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Sorunlarımızı iletişim kurarak çözme çabası da sonuç vermeyebileceğinden bugünü biraz kendimizle ve düşüncelerimizle baş başa kalarak geçirmemizde fayda olabilir.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER