@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.01.2015

5-11 Ocak haftasının astrolojik yorumu

Yılın ilk Dolunay'ı bu hafta duygusal günler yaşamamıza neden olacak. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

5 Ocak Pazartesi

5-11 Ocak haftasının astrolojik yorumu
Haftaya oldukça yoğun bir duygusallıkla başlıyoruz. Bu günlerde kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Saat 06:54’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanları. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Oğlak-Yengeç Dolunayı sırasında duygularımız her zamankinden de yoğun olabilir. Bu dolunay geleneksel değerleri ön plana almayı ve tekrar değerlendirmeyi gerektirir. Ailemizle işimiz arasında ve isteklerimizle sorumluluklarımız arasında denge kurmak için çabalamayı da sembolize eder. Bu seferki Dolunay tahminimizin ötesinde sonuçlar ortaya çıkarabilir çünkü değişim ve dönüşümleri son derece hızlı ve kadersel bir şekilde tetikleyebilir. Önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterebilir. Dolunay’ı takip eden semboller gün boyunca da son derece kadersel gelişmelerle her an her şeyin yön değiştirebileceğini ve bu yüzden gözlemci kalmakta fayda olduğunu sembolize edecek. Saat 06:54’ten itibaren gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bütün bu temaları değerlendirerek zaman geçirmek daha uygun olacak. Bugün zihin ve iletişim gezegeni yeni konumuna gelerek yaratıcı düşünceyi ve sosyalleşmeyi desteklemeye başlayacak.

6 Ocak Salı
Saat 13:03’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak daha uygun olacak. Saat 13:03’te başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Öğleden sonra saatlerinde başta iş hayatımız olmak üzere kendimizi güvende hissetmemiz kolay olacak. Gününü geri kalanında ise bazı dengeleri dikkate almak gerekecek. Akşamüstü saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek, akşam saatlerinde ise kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak emek gerektirebilir. Bugün zihin gezegeninin son derece güçlü destekler aldığını ve anlaşmalara, sözleşmelere çok uygun bir gün olduğunu hatırlatmak isterim.

7 Ocak Çarşamba
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebilir veya ekip çalışmalarından etkili sonuçlar elde edebiliriz. Yaratıcılığımız da oldukça yüksek olabilir. Öğle saatlerinde hoş karşılaşmalar yaşayabilir ve her şeyin yolunda gittiğini hissedebiliriz. Çarşamba gününün tadını çıkarmanızı dilerim.

8 Ocak Perşembe
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Kendimizi geliştirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, eğitim ve seyahatler planlayabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise gitgide hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, gerginliğe açık olabiliriz. Gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmamız oldukça önemli olabilir. Saat 19:05’ten itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmadığını ve her ne kadar harekete geçme içgüdümüz yüksek olsa da önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızın daha mantıklı olacağını hatırlatmalıyım.

9 Ocak Cuma
Saat 00:58’de 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre tekrar işlere odaklanmanın zamanı geliyor. İşlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarında bulunmak için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim. Ancak sabahın erken saatlerinde işlerin yoğunluğu özgürlüğümüzü kısıtlanmış hissettirebilir. Günün geri kalanında ise kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı hissedebiliriz ve ilham gücümüz de çok yüksek olabilir. Neredeyse gün boyunca karmaşa halinde olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Genel olarak yaratıcılığımızın yüksek olduğu, ekip ruhuna ve şifa çalışmaları yapmaya son derece uygun bir gün olabilir.

10 Ocak Cumartesi
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlemek, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabahın erken saatlerinde kendimizi çok güçlü hissetsek de sonrasında bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Saatler öğleden sonraya doğru ilerledikçe kendimizden ve hayatımızdan oldukça memnun hale gelebiliriz. Hayatımızın sağlam zeminde olduğunu hissetmek bize çok iyi gelebilir. Saat 17:46’dan itibaren ise gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli akşamın tadını çıkarmak yerinde olacak.

11 Ocak Pazar
Saat 13:57’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece eldeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Saat 13:57’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Günün geri kalanında desteklendiğimizi hissetmek güven verecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER