05.02.2018

5-11 Şubat 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak, daha fazla hoşgörü ve denge arayışıyla başlıyoruz. Devamı Pudra.com'da.

5 Şubat 2018 Pazartesi

5-11 Şubat 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Günün ilk yarısında duygusal olarak zorlansak da öğleden sonra saatlerinde keyfimiz yerine gelebilir, son derece uyumlu ve sosyal olabiliriz. Ancak akşam saatlerinde bu kez ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Kısacası pazartesi günü biraz inişli çıkışlı geçebilir. Saat 21.47'den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

6 Şubat 2018 Salı

Saat 06.56'da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Gün boyunca başta iş hayatımızda olmak üzere bulduğumuz desteklerle güvende olduğumuzu hissedebiliriz.

7 Şubat 2018 Çarşamba

Çarşamba günü duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç ve alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüzün ve sezgilerimizin oldukça yüksek olduğunu fark edebiliriz. Duygular derinden akarken sanatla veya ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Öğleye doğru geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Sonrasında ise Sondördün’ün getirebileceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize daha hırslı bir şekilde odaklanmaya başlayabiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi çok daha güçlü, rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Çarşamba günü ilişkilerde ve ortaklıklarda desteklendiğimizi hissetmemiz ve yaratıcı çözümler bulmamız çok daha kolay olabilir.

8 Şubat 2018 Perşembe

Perşembe günü duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında kalabilir ve empati kurmakta zorlanabiliriz. Saat 10.17'den 16.53'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 16.53'te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz.

9 Şubat 2018 Cuma

Haftanın son iş gününde son derece canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembolün etkili olması, bu saatlerde öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Öte yandan bu sembol yüksek bir enerji ve motivasyonla hedeflere odaklanmayı da işaret ediyor olabilir. Günün ikinci yarısında ise belirsizlik ve karmaşa ön planda olacağından netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Neyse ki akşam saatlerinde netleşmeye başlayabilir ve kendimizi rahatça ifade ettiğimizi fark edebiliriz.

10 Şubat 2018 Cumartesi:

Hafta sonunda son derece canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında hayatımızdan memnuniyet duyabilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Günün geri kalanında ise dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğimiz ekip çalışmaları içinde yer alabiliriz. Akşam saatlerinde endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalmamız belki de çözüme gitmemizi sağlayabilir.

11 Şubat 2018 Pazar

Pazar günü saat 05.20'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinden itibaren oldukça uyumlu ve huzurlu olsak da günün geri kalanında otorite figürleriyle ilgili sıkıntılar yaşayabilir, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış hissedebiliriz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok fazla zorlamamamızda fayda olabilir. 

Bugün zaman zaman yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Dengeli olmanın önem taşıyacağı Pazar günü ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebiliriz. 

Pazar günü ayrıca aşk sembolizmi  Venüs, 7 Mart'a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve tüm ikili ilişkilerde çok daha yüksek bir uyum, hoşgörü, empati ve romantizmin ön plana çıkacağını sembolize ediyor.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER