06.03.2017

6-11 Mart 2017 haftasının astrolojik yorumu

Pazar günü gerçekleşecek Dolunay, bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

6 Mart Pazartesi burç yorumu

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak hareketli şekilde başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissetmemiz ve içe kapanmamız mümkün olabilir. Öğleye doğru kısa bir süre için enerjimiz ve motivasyonumuz yükselse de saat 11.22’den 15.54’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki özellikle iletişimle ilgili yarım kalmış işleri tamamlamakta fayda olacak. Yanıtlanmamış aramalar, mesajlar ve emailleri ön plana alabiliriz. Saat 15.54’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşama doğru aldığınız destekler hayatınızda doğru adımlar attığınızı hissettirebilir.

6-11 Mart 2017 haftasının astrolojik yorumu
 

7 Mart Salı burç yorumu

Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ilham gücümüzü ve sezgilerimizi etkin kullanabiliriz. Ancak öğle saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir ve bu da uzlaşmayı zorlaştırabilir. Akşama doğru özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Bu saatlerde kendimizi doğru ifade etmek, anlaşıldığımızı hissetmek, fikirlerimize destek bulmak oldukça kolay olabilir. Ancak gece yarısına doğru duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Bugün bilgi ve iletişim konularında ilginç bir sembolizm oluşacak. Geçmişe dair konuların ve sorunların tekrar gündeme gelmesiyle yaşanabilecek önemli bir risk ve kriz söz konusu olurken, egoya hizmet eden sözler sonradan pişmanlık verici olabileceğinden bugün sözlerimize çok özen göstermemiz gerekebilir. Bu krizin içinde çok önemli ve çok özel bir hazine saklı olduğundan, bunu görebilmek bugünün önemli bir sınavı ve sürprizi olabilir.
 

8 Mart Çarşamba burç yorumu

Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Ancak sabah saatlerinde ani olaylar, sürprizler ve şoklarla gerginlik getirebilir. Günün geri kalanında da gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden gün boyunca kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Saat 18.00’den 19.45’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu süre boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacak. Saat 19.45’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Bugün zihinsel olarak çok güçlü olabilir, ilgilendiğimiz konulara kolayca odaklanabilir, kendimizi rahatça ifade edebiliriz.
 

9 Mart Perşembe burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Kısacası gün boyunca uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerden destek bulmak çok kolay olabilir ve bu durum bizi oldukça güçlü hissettirebilir. Keyfini çıkarın!
 

10 Mart Cuma burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleye doğru dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Günün geri kalanında da başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu fark edebiliriz. Saat 20.06’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, akşamın geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek bu keyifli gecenin tadını çıkarmakta fayda olacak. Bugün savaş sembolü gezegen konum değiştirecek. Bu yeni konumda oldukça tutarsız ve tehlikeli şekilde çalışan Mars, 21 Nisan’ a kadar keyfimizi, huzurumuzu, rahatımızı ve maddi güvencemizi çok önemseyeceğimizin, ama bu konularda aradığımızı bulabilmemiz için uğraşmak ve gayret sarf etmemiz gerekeceğinin mesajını veriyor. Bu süreçte esnek olmamız zorlaşsa da inatçı olmamaya çok özen göstermeliyiz.
 

11 Mart Cumartesi burç yorumu

Saat 01.07’de başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki 2,5 gün işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Gece yarısından itibaren enerjimiz ve motivasyonumuz yükselebilir ve kendimizi güçlü hissederek hedeflerimize doğru daha kolay yürüyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde de hayatınızda doğru yöne yürüdüğünüzü fark edeceğiniz tesadüfler yaşayabilirsiniz. Öte yandan günün geri kalanında belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini de söyleyebiliriz. Bazı düşünceler gün boyunca zihnimize endişe verse de, ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir.
 

12 Mart Pazar burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Günün ilk yarısında duygusal olarak oldukça güçlü olabilir, öte yandan Dolunay’a doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği de hissedebiliriz. Saat 17.53’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede yüzleşerek bunları temizleme fırsatı yakalarız. Balık-Başak Dolunayı en önemli şifa zamanlarından biridir. Balık-Başak dolunayı detaylarla büyük resim arasında kalmamıza, her şeyi mükemmelleştirmeye çalışmakla olduğu gibi kabul etme arasında bocalamamıza sebep olduğu kadar, özellikle bedeni ve ruhu şifalandırmak için çalışmaya da çok uygundur. Bu süreçte ilham gücümüzü işimize odaklayabiliriz. Ruhsal çalışmalardan edindiklerimizi ne derece pratiğe dökebildiğimizi görme fırsatına da bu dönemde kavuşabiliriz. Akşam saatlerinde endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bugün iletişim sembolünün zor etkiler altında olmasından dolayı mümkün olduğunca anlaşma, sözleşme veya sunuş gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Sorunlarımızı iletişim kurarak çözme çabası da sonuç vermeyebileceğinden bugünü biraz düşüncelerimizle baş başa kalarak geçirmemizde fayda olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER