06.08.2018

6-12 Ağustos 2018 haftası astrolojik ipuçları

Aslan'da yeni ay ve Güneş tutulmasının damgasını vuracağı bu ilginç hafta içinde ilişkiler ve finansal konularda dengeler sınanacak. Bol şans! 

6 Ağustos Pazartesi:

6-12 Ağustos 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz son derece güçlü olabilir ve böylece doğru yolda olduğumuzu hissedebiliriz.  Günün geri kalanında gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından önemli işlerle ilgilenmeyerek sakince elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir.

7 Ağustos Salı:
Salı günü zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Neyse ki öğleye doğru fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek daha kolay olabilir. Saat 10.55’ten itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, Salı günü mümkün olduğunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalı, ya da sadece mail ve mesajlarımızı yanıtlayarak ve hoş sohbetlerle günü geçirmeliyiz. Bugün zaman zaman yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Dengeli olmanın önem taşıyacağı Salı günü ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebiliriz.

Bugün ayrıca aşk ve ilişkileri sembolize eden Venüs konum değiştirerek Terazi Burcu’na geçecek. Bu konum ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konular için ideal zamanları gösterir. 9 Eylül’e kadar, sonrasında da 31 Ekim’den 2 Aralık’a kadar devam edecek bu süreçte yeni ilişki, ortaklık ve evlilik haberleri alabiliriz. Tüm bu konularda çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Bugün ayrıca değişim, devrim, özgürlük ve yaratıcılık sembolü Uranüs geri hareketine başlıyor. 6 Ocak 2019’a kadar sürecek olan bu hareket bu konularda çok daha derinleşecek, yoğunlaşacak ve kişiselleşecek enerjilere işaret ediyor. 6 Ocak’tan itibaren ise tüm biriktirilenler yaratıcı şekilde dışa vurulmaya başlanabilecek. Bol şans!

8 Ağustos Çarşamba:
Çarşamba günü saat 07.00’da başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Fakat sabah saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanmamız ve bunun getirdiği huzursuzluğu hissetmemiz mümkün olabilir. Üstelik öğleye doğru bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz de gerekebileceğinden, bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Bugün ayrıca ilişkilerinizle ve finansal durumumuzla ilgili kronik endişelerimizle yüzleşebilir, her ne kadar bu durumun getirebileceği gerginliği hissetsek de motivasyonumuzu yüksek tutabiliriz. Ayrıca ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

9 Ağustos Perşembe:
Perşembe günü de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Üstelik ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir.  Fakat öğle saatlerinde duygusal olarak zorlanmamıza sebep olacak olaylarla karşılaşabiliriz. Bugün ayrıca egoya hizmet eden sözlerin sonradan pişmanlık verici olabileceğini ve sözlerimize çok özen göstermemiz gerektiğini hatırlamalıyız. Ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

10 Ağustos Cuma:
Cuma günü saat 07.17’den itibaren başlayacak yeni sürece göre özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla ilgilenmek için uygun zamanlar olabilir. Fakat sabah saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylara, öğleye doğru ise ani ve beklenmedik gelişmelere karşı çok esnek olmalıyız.

Öğle saatlerinde bir süre için ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Ancak günün geri kalanında da geçmişle yüzleşmek zorunda kalacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Neyse ki bu yüzleşmeler sonucunda geleceğe yönelmemiz mümkün olabilir. Bugün bir başka sembolizm ise ilişkiler ve finansal konularla ilgili çok dikkatli olmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Bu sembolizme göre söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebiliriz. Özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

11 Ağustos Cumartesi:
Bugün de özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla ilgilenmek için uygun zamanlar olabilir. Sabahın erken saatlerinde fazlasıyla coşkulu ve iyimser hissedebilir, kendimizi ifade edecek fırsatlar ve destekler bulabiliriz.

Saat 11.57’de yeni ay ve ona eşlik eden bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Her yeni ay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Aslan burcunda yeni ay ile beraber özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayabilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmeye başlamak, bol bol tatil yapmak, çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun dönemler olabilir ancak Güneş tutulması bu dönemde beklenmedik kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacaktır.

Her tutulmanın taşıyabileceği etki hangi tutulma serisine ait olduğuyla anlaşılır ve 2 Kuzey Saros Serisi’ne ait tutulmalar önemli değişimlerin habercisidir. Eğer haritanızda önemli bir alana etkisi varsa bu dönemde bu alanda değişimler ve yeniden yapılanmalar getirebilir. Planlananların dışında gerçekleşebilecek ve bir türlü netleşemeyecek koşullara karşı esnek olanlar, bu etkileri uzun vadede oldukça yapıcı şekilde değerlendirebilirler. Daha önce Temmuz 2000 ve Temmuz 1982’de aynı Saros Döngüsü’nü deneyimlemiş olduğumuzdan, bu dönemlerde hayatınızda ne gibi değişiklikler olmuş olduğuna dikkat etmeniz yerinde olabilir.  Güneş tutulmasının ardından  gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün bir başka sembolizme göre açık zihinli olmamızı ve kendimizi inançlara açmamızı sağlayacak yeni bilgiler alabiliriz. Abartılı konuşmalar, düşünmeden verilen sözler, aşırı iyimserlik gibi risklere rağmen keyifli sohbetlerin de söz konusu olabileceği Cumartesi günü ufkumuz genişleyecek.

12 Ağustos Pazar:
Saat 06.58’de başlayacak yeni sürece göre işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde dostlarla sosyalleşebilir, yaratıcı çalışmalar içinde bulunabiliriz. Özellikle iş ortamında huzurlu ve güvende hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından, önemli işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Öte yandan ilişkilerle ilgili son derece kadersel gelişmeler ve ilginç karşılaşmaların da yaşanabileceği bir gün olabilir.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER