@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.06.2016

6-12 Haziran haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta ilişkilerimiz önemli bir sınavdan geçebilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

6 Haziran Pazartesi burç yorumu

Haftaya yoğun duygularla başlıyoruz. Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Gün boyunca pek fazla dinamik açı bulunmaması oldukça sakin bir gün olabileceğine işaret ediyor. Aşk, para, ilişki, ortaklık ve sanatla ilgili konularda yılın en şanslı, etkili ve sürprizli günü de bugün olabilir. 



6-12 Haziran haftasının astrolojik yorumu
7 Haziran Salı burç yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek istiyoruz. Gece yarısından itibaren ilham gücümüz yükselebilir, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat saatler öğleye doğru ilerledikçe duygusal olarak baskı hissetmeye başlayabiliriz. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirsek uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Akşam saatlerine doğru ise ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Ancak gece yarısına doğru düşüncelerimizi rahatça ifade edebilmeye ve mantığımızla duygularımız arasında denge kurmaya başlayabiliriz. Yine de bugün günün genelinde kendimizi iki arada kalmış gibi hissedebiliriz. Sanki bir taraftan geçmişin anıları, bir taraftan gelecek planlarımız kolumuzdan çekerken artık tamamen dönüşme zamanının geldiğini fark edebiliriz. Özellikle de ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda yüzleşmeler söz konusu olabilir. İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği, geçmişin ve geleceğin sorgulandığı bugünlerde çok kadersel gelişmeler söz konusu olabilir.
 

8 Haziran Çarşamba burç yorumu

Gece yarısından itibaren motivasyonumuz yüksek olabilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Öte yandan saat 03.18’den 09.48’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bütün motivasyonunuza rağmen ileriye yönelik yeni bir adım atmamak daha mantıklı olacak. Saat 09.48’den itibaren başlayacak yeni döngüye göre 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir.
 

9 Haziran Perşembe burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızın güvende olduğunu fark edebiliriz. Günün geri kalanında da özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Gecenin ilerleyen saatlerinde uyum, denge ve keyif içinde olabiliriz. Zihinsel gerginliğimizin gün boyunca çok yüksek olması sert sözlere sebep olabilir. Aslında bu güçlü sembolizm yaratıcılık ve ilginç fikirler olarak da kullanılabilir ve böylece şifaya yer açılabilir.
 

10 Haziran Cuma burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Öte yandan sabah saatlerinde gerginliğimiz oldukça yüksek olabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Sonrasında da düşüncelerimizi ifade edebilmekte ve mantığımızla duygularımız arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Saat 10.14’ten 16.46’ya kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 16.46’da başlayacak 2,5 günlük süreçte işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek çok daha uygun olacak.
 

11 Haziran Cumartesi burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun olabilir. Bugün öğleden sonra saatlerine kadar bazı belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden pek fazla risk almamak gerektiğini söyleyebiliriz. Öte yandan ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz yüksek olabilir. Saat 15.57-16.52 arasında ise çok daha dikkatli olmalıyız çünkü bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklar veya otorite figürleri ile yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Günün geri kalanında ise rahatlayabiliriz. Saatler ilerledikçe daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Gece yarısına doğru kendimizi oldukça güçlü hissetmeye başlayabiliriz. Astrolojik olarak cumartesi gecesini en keyifli şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

12 Haziran Pazar burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olacak. Ancak sabah saatlerinde İlkdördün'ün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Öğleye doğru ise ilişkinin gerektirdikleri ile kendi arzularımız arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Neyse ki akşama doğru motivasyonumuz yükselebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Gün boyunca, en çok da akşama doğru bizi endişelendiren, yoran kronik bazı hastalıklardan ya da endişelerimizden kurtulmak için şifa çalışmaları yapmamızda fayda olabilir. Enerjimizi, motivasyonumuzu bu konuya aktarabiliriz. Bugün ilişkilerde sürprizler ve heyecanlar söz konusu olabilir. Sanatsal çalışmalarda ise çok daha yaratıcı olunabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER