@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.05.2013

6-12 Mayıs 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta önemli bir güneş tutulması var. Haftanın astrolojik ipuçlarını ve güneş tutulmasının bizi nasıl etkileyeceğini Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'da anlatıyor.

6 Mayıs Pazartesi:

6-12 Mayıs 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya kendimizi çok cesur, enerjik, girişimci hissederek ve riskli yeni adımlar atma isteğiyle başlıyoruz. Öte yandan Cuma günü oluşacak Yeniay’a kadar aslında geçmiş ayla hesapları kapatmak daha uygun olacaktır. Gücünüzü, motivasyonunuzu bu noktaya yoğunlaşmanızı tavsiye ederim. Gün boyunca ve özellikle de gece saatlerinde ani sürprizler, beklenmedik olaylar sizi heyecanlandırabilir ve hatta şok etkisi yaratabilir. Eğer kendinizi gergin hissediyorsanız bilin ki aslında kurtulmanız gereken bir yük söz konusudur. Özellikle de geçmişe dair bir yük olabilir bu. Bugün hayatınıza bu gözle bakmanızı tavsiye ederim: Neyi ya da kimi fazla tuttunuz hayatınızda? Fazla eşyalar mı yoksa fazla kilolar mı sizi rahatsız hissettiren? Ya da kurtulduğunuzu zannettiğiniz bir temayla bugün tekrar yüzleşmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Özgürleşme zamanı belki de bugün olabilir.

7 Mayıs Salı:
Geçmişle cesurca hesaplaşma teması devam ederken bugün kendimizi düne nazaran çok daha rahat ve iyimser hissedebiliriz. Düşüncelerimize, fikirlerimize bizim için önem taşıyan kişilerden destek bulmak kolay olabilir. Kendimizi, bilgimizi iyi ifade etmek ve ikna edici olmak çok olası. Öte yandan düşüncelerimize rekabet ve muhalefet olması ihtimali de çok olası. Bu yüzden bugün konuşurken farkındalığımız çok yüksek olmalı. Sözler çok etkili ve biraz da keskin olabilir. Saat 15.41 sonrası ise gökyüzünde temel bir açı bulunmadığından her ne kadar içten içe yeni şeyler yapma istediğimiz olsa da daha çok spor yapmak gibi fiziksel aktivitelerde bulunarak zaman geçirmemizde fayda olabilir.

8 Mayıs Çarşamba:
Günün ilk yarısıyla ikinci yarısı birbirinden çok farklı olabilir. Saat 13.10’a kadar içimizden gelen sesler bizi telaş ettirmeye yönelik olabilir ve aynı zamanda bu saatlerde bir şeylerin sonuca ulaşması da pek mümkün görünmediğinden sakin kalmak çok önemli olabilir. Saat 13.10’dan itibaren başlayan 2,5 günlük süreç ise zaten temel arayışımızın huzur, güven ve rahatlık olacağını gösteriyor. Akşam saatlerine kadar ilham gücümüz ve sezgilerimiz çok işimize yarayabilir. Bugün huzurlu olmak istiyorsak fikirler ve konuşmalarla ilgili farkındalığımıza devam ediyor olmalıyız.

9 Mayıs Perşembe:
Yeniayın hemen öncesinde enerjilerin düşük olduğu ve geçtiğimiz ayın hesaplaşmalarını tamamlamakla geçirmemizin gerektiği Perşembe günü gökyüzü oldukça yoğun gözüküyor. Özellikle sizi güvende hissettiren ve asla bırakmam dediğiniz maddi kaynaklara tekrar bir göz atın. Onlara hiç de muhtaç olmadığınızı görmek için çok uygun bir gün. Sabah saatlerinde güçlü ve güvende hissederken akşamüstü saatlerine doğru daha fazla rekabet, efor ve gerginlik ortaya çıkabilir, güvende hissetmemiz daha zor olabilir. Akşama doğru ise duygularımızı ifade etmek çok kolay ve akıcı olabilir. Kadersel karşılaşmalar ve kadersel konuşmalarla dolu olabilecek Perşembe akşamında tüm olaylar çok ilginç gelişebilir. Bugün ayrıca aşk, para ve ilişkilerle ilgili gezegen konum değiştiriyor ve 3 Haziran’a kadar bu konularda iletişim ve bilgi akışının en önemli öncelik olacağını sembolize ediyor.

10 Mayıs Cuma:
Saat 03.29’da oluşacak yeniay ve ona eşlik eden güneş tutulması mutlaka ki bu haftanın en önemli olayları. Boğa burcunda yeniay baharın artık tamamen gücünü ve etkisini göstermeye başlayacağı, finansal konularda yeni gelişmelerin yaşanabileceği, bolluk, bereket, keyif, huzur ve hayatın tadını çıkarmanın anlamını hissetmemizin en kolay olacağı dönemi sembolize eder. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği günlerdir. Ancak bu seferki yeniaya eşlik eden tutulmanın içerdiği anlam bu derece keyifli değil. Güneş tutulmaları ani şekilde beklenmedik olayların patlamasına göstergedir ve bu seferki tutulma da bir süredir biriken bazı gerginliklerin patlamasına tetikleyici olabilecektir. Tabii bu patlamanın ardından rahatlama ve sakinlik gelecektir. Tutulmaların etkisi aslında aylara yayılsa bile tavsiye edilen yine de bugün mümkün olduğunca gözlemci durumda kalınması ve herhangi bir konuda koşulların zorlanmaması olabilir.

11 Mayıs Cumartesi ve 12 Mayıs Pazar:
Cumartesi gece yarısından itibaren her şey daha rahat, daha hızlı ve kolay gözükmeye başlayabilir. Bilgi, iletişim ve eğitim konuları ön plana geçebilir ve sürekli bir paylaşım ve sohbet ortamında olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde biraz duygu-mantık çelişkisinin getirdiği karmaşayı yaşamamız mümkün olsa da akşama doğru uyumu yakalamak, yaratıcılığımızı kullanmak ve dostlarla zaman geçirmek için çok uygun olabilir. Pazar günü aynı temalar devam ederken saat 16.31’e kadar kendimizi dünden de iyi hissedebiliriz. Ufkumuzu geliştirmek için eğitim, seminer ya da seyahatler planlayabilir, kendimizi çok şanslı, rahat ve iyimser bulabiliriz. Saat 16.31’den sonra herhangi bir yeni girişimde bulunmak ya da risk almak tavsiye edilmese de genel olarak çok olumlu bir gün bizi bekliyor. Geçmişte kalan herhangi bir konu üzerinde diretmemek ve gitmesi gerekenleri serbest bırakmak teması tüm hafta olduğu gibi hafta sonu da aklınızda olmalı.

İyi haftalar!

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER