@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2015

7-12 Aralık haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

7 Aralık Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Bugün ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda olabilir. Günün ilk yarısı kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek ve fikirlerimize destek bulmak açısından rahat olabilir. Saat 04:03’ten 13:26’ya kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 13:26’da başlayacak 2,5 günlük süreçte ise duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç ve alacaklarla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerdeki uyumu ve keyfi yoğun olarak hissedebiliriz ve özellikle de tutkular ön plana geçebilir.

7-12 Aralık haftasının astrolojik yorumu
 

8 Aralık Salı astroloji yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç ve alacaklarla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler. Günün ikinci yarısında desteklendiğimizi fark etmek bizi çok daha güçlü hissettirebilir ve gece yarısına doğru kronik endişelerimizi şifalandırmamız da mümkün olabilir. Bugün geçmişi hatırlayıp sorgulamak zihnimizi yorsa da geleceğe yönelik kararlar almamız için iyi olacak.
 

9 Aralık Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç ve alacaklar ile ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde oldukça rahatlayabilir, iyimserleşebilir, manevi yönden kendimizi çok güçlü hissedebilir ve şükredebiliriz. Saat 08:40’tan itibaren gün boyunca gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Bugün endişelerimize rağmen yaratıcılığımız oldukça yüksek olduğunu ve kadersel olayların, bulduğumuz desteklerin bizi istediğimiz yöne taşıdığını fark edebiliriz.  
 

10 Aralık Perşembe astroloji yorumu

Saat 00:26’da başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında kendimizi karmaşa halinde hissedebileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Günün ikinci yarısındaysa otorite figürleri ile ilgili sıkıntı yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Kısacası perşembe günü koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Ayın kapanan döngüsü de içe dönmemizi ve geçtiğimiz ayın sorgulamasını tamamlamamızı tavsiye ediyor. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü olan gezegen yeni konumuna gelecek ve 2 Ocak tarihine kadar hedeflerimize tekrar ciddiyetle odaklanmamız için uygun bir dönemde olduğumuzu hatırlatacak.
 

11 Aralık Cuma astroloji yorumu

Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde bize destek olan dostlarımızla bir araya gelmek motivasyonumuzu yükseltebilir. Saat 12:29’da Yeniay gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Yay Burcu’ndaki Yeniay ise canlı, enerjik, iyimser, dışa dönük olmak, deneyimlerle gelişmek ve her şeyden çok da özgür ve inançlı olma zamanının geldiğini sembolize eder. Rahatlamak ve şükretmek için olduğu kadar kendimizi geliştirecek eğitimlere katılmamız ve yurtdışı seyahatlerine odaklanmamız için de en uygun zamanlar. Günün geri kalanında aşırılıklara kaçmadığımız sürece iyimser ve neşeli olabiliriz. Saat 18:06’dan sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Bugün her ne kadar ilişkilerde aşk ve romantizm ön planda olsa da, çok önemli bir başka sembolizm ani olaylara, şoklara, kopuşlara, gerginliklere çok açık bir gün olduğundan sakin ve sabırlı olmanın büyük fayda getireceği uyarısını getiriyor.
 

12 Aralık Cumartesi astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren geçmişi ve geleceği sorgulamamıza sebep olabilecek kadersel olaylar yaşayabiliriz. Saat 08:47’de başlayan 2,5 günlük yeni döngüyle beraber hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Günün ilk yarısında fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir ve günün ikinci yarısında da ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler ve ruhsal çalışmalarla zaman geçirmek için çok uygun saatler olabilir.
 

13 Aralık Pazar astroloji yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren uyumlu ve keyifli hissetsek de sabah saatlerinde duygusal olarak zorlanabilir ve bir şeylerin değişmesi gerektiğini anlayabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde de ani gelişen olaylar gerginliği yükseltebilir. Öğleden sonra bazı kronik endişelerimizi şifalandırmamız mümkün olsa da sonrasında hırsımız çok yükselebilir ve rekabete, mücadeleye açık hale gelebiliriz. Bugün özellikle öfke kontrolüne çok dikkat etmekte ve gün boyunca gerginliği tetikleyecek ortamlardan uzak kalmakta fayda var. Açık havada sportif aktivitelerle zaman geçirmek iyi bir fikir olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER