@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.10.2013

7-13 Ekim 2013 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta dış dünyadaki olaylarla kavga etmemeye, onları büyütmemeye dikkat edin. Yaşananları kabul ettiğinizde üstesinden daha rahat geleceksiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun’un haftalık astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

7 Ekim 2013 Pazartesi

7-13 Ekim 2013 haftasının astrolojik yorumu
Gün boyu Ay Akrep burcunda olacak. Oldukça hırslı, kararlı ve tutkulu olacağınız bir gündesiniz. Pek çok engeli aşmak için konsantre olmanız gerekebilir. Ancak olumsuz duygulardan sıyrılmalısınız. Gün içinde Ay’ın Merkür’le kavuşumu, size akıl verecek birilerini haber veriyor. Değişik fikirlerden yararlanmanızı tavsiye ederim. Zorlu Satürn’le kavuşumu ise kadersel konuların gündeme geleceğini söylüyor. Önünüzdekileri engel değil, sizi geliştirecek fırsat olarak görmeniz yararlı olacak. Ay’ın son açısı şanslı Jüpiter’le üçgen açı olacağından siz de fırsatları fark edeceksiniz. Endişeleri bir kenara bırakıp ilerlemeniz gereken günlerdesiniz.

8 Ekim 2013 2013 Salı
Bugün saat 07.53 ile 15.21 arasında Ay boşlukta kalacağı için, yeni işlere başlamanızı tavsiye etmem. Birikmiş işleri yapmanız, zaman alacak konulara yönelmeniz en iyi olur. Yeni Ay’ın etkisinde olduğumuz için beklemek zor gelse de sabırlı olmanız yerinde olur. Ay’ın cesur Mars’la yapacağı kare açı sizi dürtse de, sakinliğinizi koruyabilirsiniz. Öğleden sonra Yay burcuna geçen Ay’la birlikte daha iyimser olacaksınız. Aşk gezegeni Venüs’le kavuşum ve ilham veren Neptün’le kare açı, duygularınızın yumuşayacağını söylüyor. Daha iyimser, aşk dolu ve yaratıcı olabilirsiniz. Bekleyen işleri ve yeni adımları bu zamana getirmenin yararını göreceksiniz. İleri gitmekten çekinmemelisiniz. Yapamadığınız işler için de iyi dileklerde bulunmanızı tavsiye ederim. Gün için akıllı Merkür’le zor Satürn’ün kavuşumu, biraz daha derin düşündüğünüzde, sorunlara çözüm bulacağınızı haber veriyor.

9 Ekim 2013 Çarşamba
Ay, bugün de Yay burcunda yoluna devam ediyor. Büyüyen haliyle de birlikte gelişime açık gözüküyor. Ay’ın önünde sıra dışı Uranüs’le uyumlu üçgen ve güçlü Güneş’le yardımcı olan altmış derecelik açı var. Bu da iyimserliğiniz ve cesaretinizle attığınız adımların hızla büyüyeceğini haber veriyor. Önemli kişilerden destek alabilirsiniz. Farklı, sıra dışı taraflarınızı göstererek gelişme kaydedebilirsiniz. Haftanın en güzel günü sizi bekliyor.

10 Ekim 2013 Perşembe
Ay iyimser Yay burcunda yoluna devam ediyor ve akşam saatlerinde kararlı Oğlak burcuna geçiyor. Gün içinde 13.10’dan başlayarak, 18.17’ye kadar boşlukta yani açısız kalan Ay, karar vermekte zorlanabileceğinizi söylüyor. En iyisi bu saatlerde içe dönmek, fırsat varsa manevi konulara ağırlık vermek olacak. Evde kendine rahat vakit ayırabilenler içinse, kişisel beden bakımını yapmak için eşşiz fırsatlar bu zamanlar. Gün içinde güzel Venüs ile gizemli Neptün arasındaki kare açı da, güzellik için adım atabileceğinizi işaret ediyor. Ama estetik operasyonlar dışında. Akşam saatlerinde Oğlak’ın etkisiyle ruh haliniz değişebilir. Ancak endişelerinizin geri gelmesine izin vermeyin. Olaylara ve sorunlara pratik olarak yaklaşın, çözüme odaklanın. Beklediğinizden de hızlı ilerleyeceksiniz.

11 Ekim 2013 Cuma
Olaylara gerçekçi yaklaşmanın yararını göreceksiniz. Sorunları büyütmek yerine, nasıl çözüm bulursunuz ona bakmak yararlı olacak. Unutmayın ki, hep birlikte dar zamanlardan geçiyoruz. Ama bu sadece bir süreç. Moralinizi bozmanıza hiç gerek yok. Ülkemiz ve tüm dünya zamanın farklı bir boyutunda ve bu boyut çok önemli gelişmelerin başlangıcı. Gün içinde Ay’ın ağır Plüton’la birleşmesi, ardından sert Uranüs’le kare açısı ve disiplinli Satürn’le altmış derecelik açısı, gerçekleri görerek adım atmanıza yardımcı olacak. Dış dünyadaki olaylarla kavga etmeye, büyütmeye ya da yokmuş gibi farz etmeye dair dikkat etmek gerekir. Ancak farkında olursanız, olayların üstünden atlar gidersiniz.

12 Ekim 2013 Cumartesi
Ay hala kararlı Oğlak burcunda olacak. Akşam saatlerinde özgür Kova’ya geçecek. Ancak bugün Ay’ın önündeki açılarla ve kurduğu bağlantılarla bize hissettirdikleri daha olumlu olacak. Güçlü Güneş’le oluşan kare açısı ise oldukça önemli. Etrafta sizi eleştiren, bir şeyler söyleyen kişileri iyi dinlemelisiniz. Çünkü 5 Ekim’de doğan Yeni Ay’ın ardından gerçekleşen olaylarla ilgili olabilir. O tarihte başlayan olaylar, bugünlerde gündeme gelebilir. Bunu, dikkatle baktığınızda anlayabilirsiniz. Zira Ay'ın büyümesi devam edecek. 19 Ekim’de Dolunay’la birlikte yaşanacak Ay tutulmasında olayların ne kadar büyüyeceğini öngörebilirsiniz. Bugünlerde yapacağınız iyileştirmeler, Dolunay’da istediğiniz hasadı almanızı sağlayacak. Boşuna dememişler, ne ekersen onu biçersin diye. Sabah 03.04 ile 21.00 arasında boşlukta kalan Ay, size bolca düşünme fırsatı verecek. Ay'ın şanslı Jüpiter’le karşıtlığı, olayların arkasında yatan anlamı ortaya çıkaracak. Daha uhrevi, felsefi, dini ya da ahlaki düşünmenize yardımcı olacak.

13 Ekim 2013 Pazar
Pazar sabahı üstünüzdeki baskı azalacak, kendinizi daha özgür hissedeceksiniz. Ay’ın Kova burcuna geçmesiyle arkadaşlarınızı arayabilir, birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz. Tek başınıza kalsanız dahi sıkılmayacaksınız. Sıra dışı şeyler yapmak, merakınızı tatmin etmek için rahat adım atabilirsiniz. Hava güzelse dışarıda yapacağınız kısa bir yürüyüş bile ruhunuzu besleyecek. Ay’ın güzel Venüs ve Kova burcunun efendisi Uranüs’le kuracağı altmış derecelik açı, sizi destekleyecek. Yaratıcı ve farklı taraflarınızı ortaya koyarak beğeni toplamanız mümkün. Ardından zorlu Satürn ve haberci Merkür’le kuracağı kare açı, zorlukları aşmak için tüyolar verecek. Sorumluluklarınızı dengede tutmak, kendinize de zaman ayırmak için bilgi edinebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan aldığınız öğütlerin size çok yararı olacak.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER