@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.09.2015

7-13 Eylül haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta işleri toparlamak ve temizlik yapmak için bir fırsatlarla karşılaşacağız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in yorumları Pudra.com'da.

7 Eylül Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya yoğun duygularla başlıyoruz. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde neşeli, rahat, iyimser ve şanslı hissedebilir ve şükredebiliriz. Sonrasında empati ve fedakarlık eğilimimiz de artabilir. Sanatla ilgilenenler ilham güçlerinin ne kadar yükseldiğini fark edebilirler. Günün ilerleyen saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemek ve duygularımızı ifade etmek çok daha zor gelebilir. Akşam saatlerinde ise korkularımızla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı hissettirebilir. Bir şeylerin dönüştürülmesi gerekliliğini yoğun olarak hissedebiliriz. Bu saatlerde güç savaşlarına girmemeye ve kendimizi fiziksel ve duygusal olarak zorlamamaya özen göstermeliyiz.

7-13 Eylül haftalık burçlar
 

8 Eylül Salı astroloji yorumu

Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinde beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Günün geri kalanında ise yaratıcılığımızı ifade etmek, alternatif yaklaşımlar geliştirmek, kendimizi farklı şekilde ortaya koymak için destekler bulabilir ve harekete geçebiliriz.
 

9 Eylül Çarşamba astroloji yorumu

Saat 05:36’da başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde kadersel şekilde gelişen olayların bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü hissedebilir, aradığımız destekleri bulabilir ve doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz. Öte yandan bugün zihin ve iletişim sembolleri oldukça zorlayıcı etkiler altında olacak. Sözlerimiz çok sert çıkabileceğinden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar için pek de uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Öte yandan bu etkiler konsantrasyonu destekleyici de olabilir. 
 

10 Eylül Perşembe astroloji yorumu

Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinden itibaren zihinsel olarak çok aktif olabilir, kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabiliriz. Sonrasında da keyifli saatler geçirebilir, özellikle ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabilir, dostlarla hobilerimizi paylaşabiliriz. Tadını çıkarmanızı dilerim. Günün ikinci yarısında da dostlarımızla zaman geçirebilir ve özgün özelliklerimizi ortaya koyma fırsatı bulabiliriz. Ancak akşam saatlerinde hırsımız çok yükselirken rekabete ve mücadeleye açık hale gelebiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Haftalık burç yorumlarınızı dikkate almanızda fayda var.
 

11 Eylül Cuma astroloji yorumu

Bugün de kendi eğlencemizi ve mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Öte yandan bugün otorite figürleri ile ilgili sıkıntı yaşayabilir, finansal konularda zorlanabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve önünüzde çok fazla engel varmış gibi hissedebilirsiniz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Aslında korkularımızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için önemli saatler olabilir. Cuma gününe mümkün olduğunca önemli işlerimizi bırakmamak ve sakin kalabileceğimiz ortamlarda bulunmakta fayda olacaktır. Saat 16:04’ten 16:56’ya gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine bu konuları gözden geçirmekte fayda olabilir. Saat 16:56’da başlayan 2,5 günlük süreç ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok daha uygun olabilir.
 

12 Eylül Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olabilir. Sabahın çok erken saatlerinde neşeli, rahat, iyimser ve şanslı hissedebilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde kendimizi daha inançlı ve özgür hissedebiliriz. Sonrasında duygusal olarak biraz karmaşa halinde olabileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Akşam saatlerine yaklaştıkça bizim için önemli kişilerden destek görmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Bugün kronik bazı sorunlarımızla veya sağlık sorunlarımız ile yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Ayrıca ayın kapanan döngüsü de bizi yeni girişimlerden çok geçen ayın temalarını temizlemeye davet ediyor.
 

13 Eylül Pazar astroloji yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun olabilir. Sabah saatlerinde endişelerimizle yüzleşerek şifalanmamız mümkün olabilir. Saat 09:41’de Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği günlerdir ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Başak Burcu’nda Yeniay ile beraber astroloji açısından tatil mevsimi biterek işlere tekrar odaklanma zamanı başlıyor. 23 Eylül’e kadar işlerinizi toparlamak, yeni bir sistem kurmak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak gibi işler için en uygun zamanlar olacak.  Bu dönem özellikle iş hayatımızda daha fazla emek sarf ettiğimiz, çok çalıştığımız ve sonuç aldığımız bir dönem olabilir. Sağlığımıza daha fazla eğilmek, şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun bir dönem olabilir. Dikkat ve incelik gerektiren bir konuda detaylı incelemeler yapmak, çaba sarf etmek, uzmanlaşmak, ustalaşmak bu dönemde çok daha akıcı şekilde gerçekleşebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER