08.11.2016

7-13 Kasım 2016 haftasının astrolojik yorumu

İleriye yönelik kararlar vermek için doğru bir hafta olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

7 Kasım Pazartesi burç yorumu

7-13 Kasım 2016 haftasının astrolojik yorumu
Haftaya asi bir ruh haliyle başlıyoruz. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Akşamüstü saatlerine kadar kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Sonrasında ise önemli kişilerden aldığımız destekler özellikle iş hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirebilir. Gece yarısına yaklaştıkça İlkdördün’ün getirebileceği hırs ve gerginliği hissetmeye başlayabiliriz. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerden destek bulmak çok kolay olabilir ve bizi oldukça güçlü hissettirebilir.  
 
8 Kasım Salı burç yorumu
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde yaratıcılığımız desteklenebilir ve kendimizi özgür hissedebiliriz. Ancak öğleye doğru duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta zorlanabiliriz. Neyse ki öğleden sonra saatlerinde rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Saat 16.55’ten gün bitimine kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. 
 
9 Kasım Çarşamba burç yorumu
Saat 00.46’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Bugün günün büyük çoğunluğunda geçmişle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Geride kalması gerekenleri bırakabilmek bugünün sınavı olabilir. Akşam saatlerinde ise kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi netleştirmekte zorlanabiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işler yerine ilham gücü gerektiren işlerle ilgilenmek, yoga, dans veya deniz kenarında yürüyüşlerle zaman geçirmek daha iyi bir fikir olabilir. Gece yarısına doğru bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde de koşulları zorlamamakta fayda olacak. Bugün ayrıca savaş gezegeni konum değiştiriyor ve 19 Aralık’a kadar enerjimizi aktaracağımız konuların, önceliklerimizin, hedeflerimizin yönünün değişeceğini sembolize ediyor. Bu dönemde kariyer odaklı bireysel çabalar yerini daha fazla toplumsal duyarlılığa, ekip çalışmalarına bırakabilir. İdeallerimize yönelik adım atma zamanı şimdi gelmiş olabilir. Kolay gelsin!
 
10 Kasım Perşembe burç yorumu
Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Sabahın erken saatlerinde özgüvenimiz son derece yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Öğleye doğru kronik sorunlarımızı şifalandırmak için onlarla yüzleşebilir, böylece endişelerimizi giderecek gelişmeler yaşayabiliriz. Akşama doğru kendimizi doğru ifade etmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için uygun saatler olabilir. İletişim, eğitim girişimleri ve tüm sohbetler olumlu sonuçlar getirebilir. 
 
11 Kasım Cuma burç yorumu
Saat 04.45’te başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren motivasyonumuz oldukça yüksek olabilir ve aldığımız desteklerle gün boyunca hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü fark edebiliriz. 
 
12 Kasım Cumartesi burç yorumu
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmeliyiz. Coşku ve heyecana fazlasıyla kapılma, duygusal iniş çıkışlar yaşama olasılığına da dikkat. Sonrasındaysa duygusal olarak daha fazla zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi daha güvende hissetmeye başlasak da bu durum çok uzun sürmeyebilir ve öğleden sonra saatlerinde ani olaylar ve sürprizler esnek olmayı gerektirebilir. Bu gergin sembolizmin değişimi ve yenilenmeyi desteklediğini ve alternatif yaratabilme gücünü artırdığını belirtmeliyim. Saat 15.46’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Bugün kronik bazı sorunların çözülmesi ve şifa çalışmaları yapmak için de uygun bir gün olabilir. Bugün ayrıca aşk, ilişkiler ve para sembolü Venüs 7 Aralık tarihine kadar kalacağı yeni konumuna gelecek ve bu konularda ciddiyet, kontrol ve sorumlulukların tekrar ön plana geçeceğini sembolize edecek.
 
13 Kasım Pazar burç yorumu
Saat 05.24’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde oldukça rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Ancak sonrasında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Neyse ki akşama doğru kadersel olarak doğru insanlarla doğru yerde olduğumuzu ve her şeyin yolunda olduğunu fark edebiliriz. Gece boyunca ilham gücümüz ve sezgilerimiz de oldukça yüksek olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER