07.05.2018

7-13 Mayıs 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya otoritelere ve kurallara karşı çıkmak, sorunlara çözümler getirmek isteyerek; fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket ederek başlıyoruz.

7 Mayıs 2018 Pazartesi:

7-13 Mayıs haftası astrolojik ipuçları

Haftaya otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyerek, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket ederek başlıyoruz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Günün ilk yarısında geçmişle ilgili önemli sorgulamalara girişebiliriz. Günün büyük çoğunluğunda zihinsel olarak aşırı yoğunluğun getirebileceği baskıyı hissedebilir, sert sözler sarf edebiliriz. Bu yüzden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayabilir. 

Pazartesi günü sözleşmeler ve anlaşmalar için de pek uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Öte yandan bu etkiler konsantrasyonu destekleyici de olabilir ve de yaratıcı fikirlere, ufkumuzu geliştirecek bilgilere açık olmak bize çok şey kazandırabilir. Bugün ayrıca ilişkileri, ortaklıkları, finans ve sanatı sembolize eden gezegen Venüs tüm bu konularda belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamamız gerektiğini sembolize ediyor. Ancak çok daha ılımlı hatta fedakar olabilir, ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebiliriz.

8 Mayıs 2018 Salı

Salı günü de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Günün ilk yarısında abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Günün geri kalanında ise fikirlerimize destek bulabilir ve duygularımızı kolayca ifade edebiliriz.

9 Mayıs 2018 Çarşamba

Çarşamba günü saat 06.10’da başlayacak yeni sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Gün boyunca başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz. Bugün kendimizi geliştirecek işlerle ilgilenmek, örneğin eğitim ve seminerlere katılmak için oldukça uygun bir gün olabilir. Ancak gün boyunca abartılara kaçma, özellikle aşırı yeme içme eğilimine dikkat etmekte fayda olacaktır.

10 Mayıs 2018 Perşembe

Perşembe günü de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Günün ilk yarısında belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Neyse ki günün geri kalanında kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Akşam saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında kalarak empati kurmakta zorlanabiliriz. Neyse ki sonrasında özgüvenimizin yükseldiğini ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmeye başlayabiliriz. Bu saatlerde desteklenmek bizi oldukça güçlü hissettirebilir.

11 Mayıs 2018 Cuma

Haftanın son iş gününün ilk yarısında da ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız oldukça yüksek olabilir. Günün ilk yarısında motivasyonumuz yüksek olabilir ve bulduğumuz desteklerle hedeflerimize kolayca yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Ancak saat 12.03’tan 15.40’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 15.40’ta başlayacak yeni döngüye göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Cuma akşamı şifa çalışmaları yapabilir, sağlık konularıyla ilgilenebiliriz.

12 Mayıs 2018 Cumartesi

Hafta sonunda enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Neyse ki sonrasında gelişen olayların ve tesadüflerin bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü fark edebilir, böylece doğru yolda olduğumuzu hissedebiliriz. 

Cumartesi günü gün boyunca bizim için önemli kişilerden alacağımız destekler hem özel hayatımızda hem de iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir. Öte yandan gün boyunca zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden sözlerimize farkındalık getirmemiz, gereksiz yere sert tartışmalara girmememiz, meditasyon gibi zihnimizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmemiz faydalı olacaktır. Zaten ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

13 Mayıs 2018 Pazar

Haftanın son gününde enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde çok daha ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissetsek de günün geri kalanında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Üstelik akşam saatlerinde ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Pazar günü ve akşamında öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. 

Bugün saat 21.05’ten 21.15’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu dakikalarda önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 21.15’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü Merkür konum değiştirecek. Böylelikle 30 Mayıs 2018 tarihine kadar düşüncelerimizi genellikle finansal konular, kendimizi nasıl güvence altına alabileceğimiz ve hayatın tadını nasıl daha fazla çıkarabileceğimiz konularına odaklayabiliriz. 

Öte yandan Merkür bugün oldukça zorlayıcı etkiler altında olacak. Sözlerimiz çok ani ve sert çıkabileceğinden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayacaktır. Sözleşmeler ve anlaşmalar için de yine pek uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Zaten ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen

İlgili haberimiz:


7-13 Mayıs 2018 haftasının burçlara özel astrolojik yorumlarını öğrenmek istiyorsanız, Astrolog Aytaç Öner ile videolu olarak hazırlanan UZMANTV videolarını izleyebilirsiniz. Link: 7-13 Mayıs 2018 Haftası Burç Yorumları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER