08.10.2018

8-14 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya ilişkileri, ortaklıkları, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz

8 Ekim Pazartesi:

8-14 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları

Saat 04.09’da başlayacak yeni sürece göre haftaya ilişkileri, ortaklıkları, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Ancak sabah saatlerinde engellerle uğraşmamız gerektiğini hissederek duygusal olarak zorlanabiliriz. Bu saatlerde koşulları fazla zorlamamakta fayda olabilir. Neyse ki günün ikinci yarısında hedeflerimize kolayca adım atabilir, kendimizi enerjik ve güçlü hissedebiliriz. Öte yandan Ay’ın kapanan döngüsü bugün içe çekilerek geçmekte olan ayın muhasebesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize etmekte.

9 Ekim Salı:
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Saat 06.46’da Terazi burcunda yeniay gerçekleşecek. Her yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Terazi burcunda gerçekleşen yeniay ise hem kişisel düzeyde hem de tüm dünyada ilişkiler ve diplomasiyle ilgili yepyeni bir dönemin başladığını sembolize eder. Hepimiz hayatımızın bu alanlarında yenilenmeye gitmemiz gerektiği mesajını almalı, yeni dengeler için hazır olmalıyız. Bu belki de hayatımıza yeni insanlar gireceğinin göstergesi, ya da ilişkilerimizde yeni bir tutum benimsememiz zamanının geldiğinin sembolü olabilir. Öte yandan bütün diplomasi ve denge ihtiyaçlarına rağmen gökyüzünün sembolizmi bugün duygusal olarak zorlanabileceğimizi göstermekte. Bu zorlanmalar sayesinde hayatımızda neleri değiştirmek istediğimizi daha iyi tespit edebiliriz.

10 Ekim Çarşamba:
Saat 07.09’da başlayacak yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz.

Sabah saatlerinde ilişkiler ve finansal konularda ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabilir, geçmişimizi düşünerek geleceğimizi sorgulayabiliriz. Tepkisellik önemli bir risk oluşturabileceğinden bu saatlerde sürprizlere açık olmakta ve esnek davranmakta fayda olabilir. Neyse ki öğle saatlerinden itibaren bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Gece yarısına doğru ise tekrar gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylara karşı esnek olmaya çalışmalıyız.

Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü olan Merkür konum değiştirecek ve 13 Aralık’a kadar kalacağı yeni konumda daha derin düşünceler içinde olabileceğimizi, gizemli temaların ilgimizi çekeceğini, sezgilerimizin yükseleceğini ve açık ve net bir iletişimden ziyade biraz daha ketum ve kapalı olacağımızı sembolize edecek. Bu dönemde satır aralarını okumak ve herhangi bir konuda derinlemesine araştırma yapmak isteyebiliriz. Bugün ayrıca zihinsel olarak gergin hissetseniz de bu etkiyi yaratıcı düşünme, yazma ve tasarlama aktiviteleri için kullanabilirsiniz.

11 Ekim Perşembe:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz.

Sabah saatlerinde ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Günün geri kalanında ise bulduğumuz destekler güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Öte yandan bugün aşk, keyif ve para sembolü Venüs’ün zorlayıcı etkileşimleri uzlaşıyı, anlaşmayı, keyifli olmayı da zorlaştırabilir. Yeni yatırımlar veya önemli bir alışveriş için pek uygun bir günde olmadığımızı söylemeliyim. Bugün bu konularda sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Bugün ayrıca geçmişi hatırlayarak ve sorgulayarak zihinsel olarak biraz yorulabilir, büyük fikir değişiklikleri yaşayarak geleceğe yönelik yeni kararlar verebiliriz.

12 Ekim Cuma:
Haftanın son iş gününün ilk yarısında duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Fakat saat 12.52’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 12.52’de başlayacak yeni sürece göre kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz.

Günün geri kalanında olayların akışı ve bulduğumuz destekler bize doğru yolda olduğumuz hissini verebilir. Üstelik bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm, kendimizi doğru ifade etmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için de uygun bir gün olduğunu gösteriyor. Öte yandan bugün gökyüzünde güç savaşlarına işaret eden önemli bir sembolizm de dikkat çekmekte. Bu sembolün getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda köklü bir değişim yaratmak istiyorsak bu günleri yüzleşmek, arınmak ve dönüşmek için bir fırsat olarak kullanabiliriz. Küllerinden yeniden doğmak isteyenler için son derece uygun günler olabilir.

13 Ekim Cumartesi:
Hafta sonu kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde hedeflerimize kolayca adım atabilir, kendimizi enerjik ve güçlü hissedebiliriz. Ancak sonrasında belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Özellikle öğleden sonra saatlerinde dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan ruhsal ve sanatsal çalışmalar için son derece uygun bir gün olabilir. Tadını çıkarın!

14 Ekim Pazar:
Haftanın son gününde kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Fakat saat 03.59’dan 22.16’ya kadar yani neredeyse tüm gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bugün önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bu saatlerde kronik sağlık sorunlarımızla yüzleşebilir ve şifa çalışmaları yapabiliriz. Saat 22.16’da başlayacak yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye almaya başlayacak, sorumluluklarımızı önemseyerek geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Günün son saatlerinde dostlarımızla sosyalleşebiliriz.  
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER