@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.09.2014

8–14 Eylül haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Dolunay nedeniyle büyüyen olaylara daha sakin yaklaşmalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için savaş vermeniz gerekebilir. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

8 Eylül Pazartesi

8–14 Eylül haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay, Balık burcunda… Duygusal bir güne hazırlıklı olmalısınız. Kolayca dağılabilir, toparlanmakta zorlanabilirsiniz. Hassasiyetiniz artığı için fark etmeden alınganlaşabilirsiniz. Küçük olayların sizi kırmasına izin vermemelisiniz. İşin güzel tarafı bugünü daha romantik geçirebilirsiniz. İlhama açık, şiirsel bir ruh halinde olacaksınız.

Gün içinde Ay ile güzel Venüs’ün karşıtlığı ilişkileri öne çıkarıyor. Ancak Venüs’ün artık rahat etmediği Başak burcunda olduğunu bilmelisiniz. İlişkilerin gezegeni Venüs 5-29 Eylül arasındaki bu yolculukta, Başak’ın verdiği detaycı, didikleyen yapıyla rahat edemez. Karşınızdaki insanı eleştirmekten ya da gerginlikten uzak durmalısınız.

Ay ile nemli Neptün’ün birleşmesi, gerçeklik dünyasından ayrılmanıza sebep olabilir. Konu aşk, yaratıcılıksa dert etmeyin. Ancak gerçek dünyada önemli bir karar almak üzereyseniz dikkatli olmalısınız. Yanıldığınızı, aldandığınızı fark etmeyebilirsiniz.

Ay ile güçlü Pluto arasındaki altmışlık açı sizi destekleyecek. Önem verdiğiniz kişilerin uyarılarına kulak verdiğinizde sorunları aşabilirsiniz. Yoksa tek başına duygularınıza kapılıp gitme ihtimaliniz var. Üstelik Dolunay etkisinde olduğumuz için de olaylar beklediğinizden de fazla büyüyebilir.

9 Eylül Salı
Bugün Dolunay günündeyiz. Her zaman belirtiğim gibi bir gün öncesi ve sonrası olaylar en yüksek seviyede olabilir. Yeniay’dan beri gelişen küçük konular büyüyebilir. Kişisel haritanızın etkisine göre olaylar başkalaşıp, sizin için önemli bir noktaya gelebilir. Ay Balık burcunda olduğu için duygusal hassasiyet artacak. Ayrıca ülkemiz haritasında da oldukça önemli noktaları ortaya çıkaran, toplumsal gergin olaylar gündeme gelebilir. Manevi değerler, yönetsel konular, askeri alanlar tetikleniyor. Sakinliği korumak en önemli güç olacak gibi görünüyor.

Dolunay Balık-Başak aksında olduğu için en çok değişken burçlar etki altında olacak. Balık, Başak, İkizler, Yay için hızlı günler olduğunu belirtmeliyim. Tabii ki yükselen burcunuz bunlardan biriyse, ya da doğum haritanızda bu burçların etkisi yoğunsa o zaman da etki altında olabilirsiniz. Burcunuz, yükseleniniz bu burçlardan olmasa bile, diğer gezegenlerinizin bu burçlardan olmasıyla, yüksek etki alabilirsiniz.
Ay ile zorlu Satürn’ün ve cesur Mars’ın arda arda yaptığı üçgen açı, olayların gerginleşeceğini anlatıyor. Yeniay’a da Satürn ve Mars kavuşumu ile başlamıştık. Yani ay başında ekilen sert tohumlar şimdi ortaya çıkıyor, kendini ortaya koymakta zorlanmıyor. Toplumsal olaylar, sorunlar, askeri konuların ortaya çıkması da çok olası…

22:10 ile 02:34 arasında, Balık burcundan çıkana kadar Ay boşlukta kalacak. Ay’ın son açısı sert Mars’la olduğu için içinizdeki öfke devam edebilir. Ay’ın açısız kaldığı bu saatleri içinize dönerek değerlendirmelisiniz.

10 Eylül Çarşamba
Duyguların kraliçesi Ay, bugün savaşçı Koç burcunda olacak. Dolunay’ın da etkisiyle yerinizde oturmak zor olabilir. Öfkenizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Çocuksu, spontan bir şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak pot kırabileceğinizi, kaba davranabileceğinizi de hesaba katmalısınız. Koç’un verdiği fevrilikten korunmalı, cesareti doğru kullanmalısınız.

Gün içinde yukarısı çok hareketli… Ay dışında başka gezegenlerin de açıları kesinleşiyor. İletişim gezegeni Merkür güçlü Pluto ile kare yapıyor. Fikir savaşlarından kaçınmalısnız. Başkalarından akıl almalı, ama bildiklerinizi dayatmamalısınız. Şeytanın avukatlığını yapmamalısınız.

Günün sonunda Merkür ile şanslı Jüpiter’in altmışlık açısı, konuyu yumuşatabilir. Fikir birliğine varabilir, düşüncelerinizi daha doğru anlatabilirsiniz. Manevi konulara daha ağırlık vermeli, olayları değil, arkasında yatan ilahi düzeni görmelisiniz.

Güzel Venüs ile sisli Neptün arasındaki karşıtlık dikkat çekici… İlişkiler ön plana geleceğe benziyor. Ancak Venüs Başak burcunu sevemediği için pek de hayırlı şeyler söylemek zor. Neptün’ün verdiği uyuşturucu etkiyle, hiç olmayacak bir şeye onay verebilirsiniz. Sevmediğiniz şeyleri görmezden gelmemelisiniz. Sonradan pişman olmamak için gözlerinizi açık tutmanızı öneririm.

Ay ile yenilmez Pluto arasındaki kare, sert eleştiriler alabileceğinizi söylüyor. Gücünüzü doğru kullanmalı, savaş değil, iş birliği yapmalısınız. Olaylar beklediğinizde de büyük bir noktaya gidebilir. Gücünüz denendiğini fark etmelisiniz.

Ay’ın bereketli Jüpiter’le yapacağı üçgen açı, günün sonuna doğru olayların rahatlayacağını haber veriyor. Bunların boş yere olmadığını fark edeceksiniz. İlahi bir düzenle geliştiği göreceksiniz. Ancak egosal davranırsanız yanlış fikirlere kapılıp, fazla tepkisel davranabilirsiniz.
Günün son bağlantısı zeki Merkür ile olacak. Hem duygularınızı frenleyebilir, hem de aklınızı daha etkin kullanabilirsiniz. Merkür, Terazi burcunda olduğundan sorunları diplomatik bir dille çözüme ulaştırabilirsiniz.

11 Eylül Perşembe
Günlük motivasyonu anlatan Ay, savaşçı Koç burcunda yoluna devam ediyor. Sabah yataktan fırlayıp, gün boyu hareket içinde olabilirsiniz. Beklemeye dayanamaz, hemen her şey olsun istersiniz. Ters giden şeylere daha tepkisel yaklaşıp, kolayca öfkelenebilirsiniz. Bugün içinizde sabırsız bir çocuk olduğu kabul etmelisiniz.

Sabaha karşı 03:59’de boşluğa düşen Ay, gün boyunca boşlukta kalacak. Cuma 04:17’ye kadar sürecek bu etkiyle, bugün yeni adımlar atmamalısınız. Ne zamandır süre gelen işleri toplarlamak için hareket etmelisiniz. Motivasyonunuz düştüğünde içinize dönmenizi tavsiye ederim.

Ay’ın sıra dışı Uranüs’le birleşmesi olayları şiddetlendirebilir. Duyguları kontrol etmek imkansız hale gelebilir. Her şeyi bırakıp gitmek, özgürleşmek isteyebilirsiniz. Ne zamandır sustuğunuz konulara isyan edebilir, kişisel isteklerinizi haykırabilirsiniz. Ama günün ilk saatlerinden itibaren duygularınızı anlar, öfkenizin sebebini fark ederseniz daha rahat edersiniz. O zaman önünüzdeki engelleri kızgınlıkla değil, cesaretle aşabilirsiniz.

Gün içinde egonun temsilcisi Güneş ile zorlukların temsilcisi Satürn, destekleyici altmışlık açı yaparken, duygularınızı dengelemek çok yararlı olur. Zorlukları aşmak için sakin olmalısınız. Önem verdiğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. Ancak bu yardımı hak etmek için hareket etmelisiniz. O zaman kalıcı bir başarı sağlayacaksınız.

12 Eylül Cuma
Bugün Ay, rahatı seven Boğa burcunda olacak… Daha yavaş hareket edebilir, zevklerinize ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Haz aldığınız şeyleri yapmaktan hoşlanacaksınız. Gün içinde güzel bir yemek yemek, rahat kıyafetler içinde olmak, hoş bir müzik dinlemek, keyif aldığınız bir şeyi seyretmek isteyebilirsiniz. Kendinizi şımartmalı, ancak abartıdan uzak durmalısınız.

Ay ile hayalci Neptün arasındaki altmışlık açı sizi dengeleyebilir. Hem dünyevi zevkleri, hem de uhrevi konuları bir arada tutabilirsiniz. Maddi konularda ise hareket ederken dikkatli olmalısınız. Gözünüzü kapayıp cebinizdekileri savurmamalısınız.

Ay ile kibar Venüs arasındaki üçgenle, ilişkilere önem vermeniz yerinde olur. Sorun olan konulara eğilip, karşı tarafı didiklemeden, hoşuna gidecek şeyler yapmaya özen göstermelisiniz. Sevdiğinizin kalbini kazanmak için küçük bir çiçek işinize yarayabilir. Ancak çiçeği lüks bir yerden, fiyatını göstererek almak yerine, elinizle yetiştirdiğiniz menekşeyi vermek daha anlamlı olabilir.

Ay ile sarsılmaz Pluto arasındaki üçgen açıyla gün sonunda daha güçleneceğinizi düşünüyorum. Ayaklarınız yere daha sağlam basacak. Keyif aldığınız şeyleri yapmak, bağlantıları güçlendirmek size iyi gelecek. Gücünüzü doğru kullandığınızı göreceksiniz.

13 Eylül Cumartesi
Hafta sonuna keyifle giriyorsunuz. Ay Boğa burcunda yoluna devam ediyor. Damak tatları öne çıkabileceği için, kendinizi yemeğe kaptırıp kilo almamalısınız. Keyifli konulara yönelebilir, hayatı daha yavaştan alabilirsiniz. Zevkli şeylere yönelebilirsiniz; güzellik, estetik, sanatsal konular daha öne çıkabilir.

Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki kareyle, kendinizi şımartabilirsiniz. Ancak abartılı davranma ihtimalini göz önünde tutmalısınız. Sadece kendinizi düşünmemelisiniz. Keyif almak için işin dozunu biraz kaçırabilirsiniz.

İletişim gezegeni Merkür ile ani Uranüs arasındaki karşıtlık günün dikkat çeken bağlantısı olacak. Aklınıza gelen parlak bir fikirle fark yaratabilirsiniz. Olaylara başka bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Çözümsüz sandığınız konuları tekrar gözden geçirmeli, değişikliğin nereden olabileceğini saptamalısınız.

Ay ile sorumluluk gezegeni Satürn arasında gerçekleşen karşıtlık, sizi uyaracağa benzer. Gevşeyip, dağılmadan kolayca odaklanabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bir an önce halletmeli, işten kaçmamalısınız. Zaten paçanızı bırakmayan gerçekler kendisini unutturmayacağa benzer.

Günün sonunda Ay ile Güneş arasındaki üçgen açı, önem verdiğiniz kişilerden yana destek alacağınızı söylüyor. Kendinizi göstermek için fırsatları değerlendirmelisiniz. Eşiniz, sevdiğiniz kişi ya da otorite olarak görüp saygı duyduğunuz kişilerle ilişkilerin hoş bir noktaya gelebilir. Böylece kendinize olan güveniniz aratacak.

14 Eylül Pazar
Pazar günü erten saatlerde Ay Boşlukta olacağı için oyalanmanız yerinde olur. Gece 00:58’den başlayarak, 09:27’ye kadar sabırlı olmalısınız. Ay’ın boşluğa girmeden önce yaptığı son açı, savaşçı Mars’la olduğu için, gereksiz bir öfkeye kapılabilirsiniz. Sabah erken kalkarsanız küçük bir yürüyüşle enerjinizi dengeleyebilirsiniz.

Ardında Ay, meraklı İkizler burcuna girecek. Bir şeyler okumak, öğrenmek, araştırmak isteyebilirsiniz. Bolca sohbet edebilir, yakınlarınızla görüşebilirsiniz. Yerinizde durmak istemeyeceğiniz için, etrafınızdakilere yapacağınız küçük ziyaretler keyfinizi yerine getirebilir. Pek çok şey öğrenilir, ancak dedikodulara da şahit olabilirsiniz.

Ay’ın gizemli Neptün’le yapacağı üçgen açı, merak ettiğiniz şeyleri öğrenmenize fırsat tanıyabilir. Ancak kendinizi kaptırıp gitmemek için kontrollü olmalısınız. Aklınıza uymayan şeylerin peşine düşmemelisiniz. Akıl çizgisinden ayrılmamalısınız.

Gün için kibar Venüs’le güçlü Pluto arasındaki ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini söylüyor. Ancak çuvaldızı kendinize batırmanız gerektiğini bilmelisiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiye karşı eleştirinin dozunu iyi ayarlamalısınız. İyilik olsun diye söylediğiniz sözlerle ilişkinize zarar verebilirsiniz. Dilinizi sivriltmemeli, detaylara takılmamalısınız. O zaman güçlü bir sevgi bağı kurabilir, aşkınızı güçlendirebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER