@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.04.2013

8-14 Nisan 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta kısa seyahat planları, yeni şeyler öğrenme, eğitim planları bizim bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen bu haftanın astrolojik yorumunu Pudra.com'da anlatıyor.

8 Nisan Pazartesi:

8-14 Nisan 2013 haftası astrolojik ipuçları
Kendimizi son derece duyarlı, sezgisel, hassas ve belki de biraz dağınık hissederek başlıyoruz haftaya. Erken saatlerde duygularımızı ifade edebilmek bizim için çok önemli olabilir. Saat 07.10’dan akşam 22.03’e kadar gökyüzünde hiçbir temel hareket bulunmadığından bizim de yeni adımlar atmak yerine beklemede kalmamız daha doğru olacak. Gün boyunca duygularımızın ve sezgilerimizin bizi götürdüğü yerde olmak isteyebiliriz. Ruhsal çalışmalar yapmak, ilham gücü gerektiren müzik ve dans gibi konularla ilgilenmek ve deniz kenarında zaman geçirmek için kendinize zaman ayırmanızı tavsiye ederim. Zorlu, tehlikeli, dikkat veya mücadele gerektiren işlerin içinde mümkün olduğunca bulunmamalı. Saat 22.03’ten itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir dönem başlıyor. Buna göre kendimizi çok daha canlı, enerjik, cesur ve atak hissedebilir, ileriye yönelik adımlar atmak isteyebiliriz.

9 Nisan Salı:
Yeni girişimlerde bulunma isteğimiz, cesaret ve enerjimiz bugün çok yüksek. Öğlen saatlerine kadar biraz rekabetçi olabilir, ani gelişen olaylara karşı tepkisel davranabiliriz. Akşamüstü saatlerinde ise duygusal anlamda baskı altında olduğumuzu hissedebiliriz. Üstelik de bugün içimizden bir sesin bizi risk almaya itmesine rağmen ayın en düşük enerjili gününü yaşıyor olacağız. Kısacası gün boyunca sakin ve sabırlı olmamız çok önemli olacak. Akşam saatlerinde çok daha iyimser, neşeli ve rahat olabilir, yeni fırsatlar yakalayabiliriz.

10 Nisan Çarşamba:
Saat 12.36’da Yeniay oluşacak ve böylece yepyeni, taptaze ve çok yüksek enerjili yeni bir dönem başlayacak. Koç’ta Yeniay; baharın gelişinin, yepyeni girişimlerin, taze adımların zamanıdır. Bu yeniay ise içinde hem savaş hem barış gezegeninin etkisini barındırıyor ve ikili ilişkilerin bu ay hayatımızda en önemli tema olacağını vurguluyor. Öğleden sonra saatlerine kadar savaş gezegeni etkisinin gergin ve mücadele gerektiren havasını, sonraki saatlerde ise daha huzurlu ve keyifli ortamları deneyimlememiz mümkün. Saat 19.25 sonrası ise gözlemci durumunda kalmamızda fayda olacaktır.

11 Nisan Perşembe:
Saat 06.22’de 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Bugünlerde keyfimizi, rahatımızı, huzurumuzu daha fazla ön plana alabilir ve dikkatimizi finansal konulara da yönlendirebiliriz. Öğleden sonra saatlerine kadar sezgilerimiz ve ilham gücümüz de yüksek olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde, özellikle de gece yarısına doğru kendinizi bu kadar rahat hissetmeyebilirsiniz. Finansal konuların, otorite figürlerinin, sorumluluk ve zorlukların huzurunuz ve rahatınız önünde engel oluşturmasına izin vermemelisiniz. Perşembe akşamı zorluklara sıkılmak yerine olaylara biraz yukardan bakarak tüm bu konularda yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

12 Nisan Cuma:
Gün boyunca gökyüzünde çok fazla hareket yok ve biz de zaten sakinlik, dinginlik ve rahatlık arıyoruz, kısacası bugünü keyifle geçirebiliriz. Kendimizi zorlayacak, dinamizm ya da çaba sarf etmeyi gerektirecek herhangi bir aktivite içinde olmaktansa bugünü daha rahat geçirecek şekilde programınızı ayarlamanızı ve mümkünse doğada baharın keyfini çıkaracak zamanı kendinize hediye etmenizi tavsiye ederim. Akşamüstü saatlerinde kadersel karşılaşmalar geçmişi sorgulatabilir. Akşam saatlerinde ise dönüşüm sembolizmi olan gezegen 5 ay sürecek geri hareketine başlayacak ve bu süreçte hepimizin tekrar içsel temizliklere ve dönüşümlere odaklanabileceğimizi ve daha da güçlenebileceğimizi sembolize edecek.

13 Nisan Cumartesi:
Cumartesi günü öğle saatlerine kadar sevdiklerimizle bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak ve kendimizi ifade etmek kolay olacak. Saat 14.31’den 17.13’e kadar özellikle finansal konularda bir risk almamalı ve sadece anın tadını çıkarmalıyız. Mümkün olduğunca sakin ve keyifli ortamlarda, doğayla baş başa olmanızı tavsiye ederim. Saat 17.13’ten itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Birden bire hızlanan tempo ile beraber iletişim ve bilgi akışı yoğunlaşırken kısa seyahat ve yeni eğitim planları ön plana geçmeye başlayacak.

14 Nisan Pazar:
Oldukça dinamik bir Pazar günü olacağını tahmin ediyorum çünkü hepimiz fiziksel ve zihinsel olarak daha fazla hareket halinde olmak, kısa seyahatler yapmak veya yeni bir şeyler öğrenmek isteyeceğiz. İletişimin, bilgi akışının çok kolay olduğu Pazar günü öğlene kadar yaratıcılığımız da çok yüksek olacak ve grup çalışmalarından faydalanabileceğiz. Akşamüstü saatlerinde bazı endişeler hissetsek de bunları şifalandırabiliriz. Akşama doğru kendimizi çok rahat ifade edebilir, çok şanslı, rahat ve iyimser hissedebiliriz.

İyi haftalar...

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER