@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.02.2016

8-14 Şubat haftasının astrolojik yorumu

Geçmişle yüzleştiğimiz, mücadele gücümüzün arttığı bir hafta bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

8 Şubat Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk gününde idealist tarafımız ön planda olacak. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Öğlene doğru sosyalleşebilir, keyifli sohbetlere katılabilir, kendimizi özgür ve yaratıcı hissedebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz ve uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Neyse ki saat 16:40’da Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Kova Burcu’nda Yeniay ise bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve özgün özelliklerimizi gerçekleştirme zamanı. Ekip çalışmalarının gücünün yükselmesiyle hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz. Öte yandan bu Yeniay fazlasıyla Mars etkisinde olduğundan gerginlik de çok yüksek olabilir. Saat 16.40 sonrasında ise gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmak yerine sadece eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Bugün özellikle Yeniay’la birlikte ilişkilerimizi şifalandırmak ve geleceğe yönelik kararlar almak kolay olabilir.  

8-14 Şubat haftasının astrolojik yorumu
 

9 Şubat Salı burç yorumu

Saat 10:32’de başlayacak 2,5 günlük süreçte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissetsek de ilham gücümüz oldukça yüksek olabilir. Gün boyunca bir yandan Yeniay’ın getirdiği yüksek enerjiyi hissederken, bir yandan da bu duygular içinde olabiliriz. Gece yarısına doğru belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden kesinlikle dikkat gerektiren işler yapmamanızı tavsiye ederim. Romantizmin oldukça yüksek olduğu bir gece bizi bekliyor.


10 Şubat Çarşamba burç yorumu

Bugün de kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından bugün manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Sabah saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Neyse ki öğleye doğru ise önemli kişilerden aldığımız destekler kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Akşamüstü saatlerinden itibaren ise bazı endişelerimize rağmen motivasyonumuz oldukça yüksek olabilir. Akşam saatlerinde ise ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebilir, ancak iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. Geceyarıısna doğru ilişkilerimizde uyum ve denge hissedebiliriz. Sanatla, estetikle, güzellikle ilgili konulara çekim duyduğumuz, yine oldukça romantik ve keyifli bir gece geçirebiliriz. Bugün gökyüzünde çok özel bir sembolizm var. En son 4 Mart 2015’te bir benzeri gerçekleşen bu konumda iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyecek. Özellikle iş hayatımız ile ilgili olarak pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana şanslı olabileceğimiz günler söz konusu olabilir. Böylece çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Tadını çıkarın!
 

11 Şubat Perşembe burç yorumu

Gece yarısından itibaren geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar yaşamak duygusal olarak biraz zorlayabilir. Geçmişe takılı kalmak yerine olduğu gibi kabullenmek işimizi kolaylaştıracaktır. Sabahın erken saatlerinde duygularımızı daha rahat şekilde ifade etmemiz ve kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duymamız mümkün. Ancak saat 06:26’dan 11:55’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 11:55’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artabilir ve böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili kadersel kararların alınarak geleceğe yönelik planların yapıldığı bir gün olabilir.
 

12 Şubat Cuma burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında bulduğumuz destekler işleri yoluna sokarken kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Öte yandan günün ikinci yarısı çok daha farklı olabilir çünkü bu saatlerden itibaren duygusal olarak baskı altında hissetmemiz mümkün. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterebilir ve bir şeylerin arınması, dönüşmesi gerektiğini fark edebiliriz ve uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Sonrasında da ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Kısacası cuma gününün öğleden sonra saatlerinde kendimizi ve koşulları fazla zorlamamalı, yüksek enerjimizi spor-egzersiz gibi aktivitelerle değerlendirmeliyiz.
 

13 Şubat Cumartesi burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken, çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabilir ve öğleye kadar kendimizi rahatça ifade edemediğimizi fark ederek duygu-mantık çelişkisi yaşayabiliriz. Saat 12:33’ten 13:36’ya kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmak yerine sadece eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 13:36’da başlayacak 2,5 günlük döngüde huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. 
 

14 Şubat Pazar burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde daha da sakin olabilir, yumuşayabilir, daha hoşgörülü ve fedakâr hissedebilir ve ilham gücümüzü kullanabiliriz. Öğleden sonra ise önemli kişilerden aldığımız destekler kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Akşam saatlerinde ise bazı endişelerimizi şifalandırma şansı bulabiliriz. Bugün zihin ve iletişim gezegeni yeni konumuna gelerek yaratıcı düşünceyi ve sosyalleşmeyi desteklemeye başlayacak. Ayrıca gökyüzünde bulunan özel bir sembolizm bugünü biraz daha dinamik hale getirmekte. Hedeflerimize yürüme, yürürken yeni ufuklar keşfetme ve gelişme anlamına gelen bu gezegen konumu cesareti, girişimciliği ve inançla hareket etmeyi tetikleyebilir. Bir benzeri 6 Haziran 2015’te gerçekleşmiş olan bu sembolizmi en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER