09.04.2018

9-15 Nisan 2018 haftası astrolojik ipuçları

Oldukça zorlayıcı semboller içeren iki haftayı geride bıraktık. Bu haftanın daha rahat ve keyifli geçmesi dileğiyle, Zeynep Süzmen Şen yorumları Pudra'da.

9 Nisan 2018 Pazartesi:

9-15 Nisan 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya saat 9.51’de başlayacak yeni döngüyle başlıyoruz. Bugünlerde otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca bulduğumuz destekler anlaşıldığımızı hissetmemize yardımcı olurken duygularımızı kolayca ifade edebiliriz. Öte yandan bugün ilişkiler, ortaklıklar, finans ve sanat konularında yüzleşmeler söz konusu olabilir. İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği, geçmişin ve geleceğin sorgulandığı bugünlerde çok büyük dönüşümler söz konusu olabilir. Bol şans!

10 Nisan 2018 Salı:

Salı günü de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde geçmişle ilgili önemli sorgulamalara girişebilir, geleceğe yönelmekte zorlanabiliriz. Sonrasında da kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında kalarak empati kurmakta zorlanabiliriz.

11 Nisan 2018 Çarşamba:

Çarşamba günü de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Günün geri kalanında ise sosyalleşebilir, dostlarla birlikte olabilir, yaratıcı grup çalışmaları içinde bulunabiliriz. 

Saat 17.56’dan 21.40’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatler arasında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 21.40’da başlayacak yeni sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Bugün her ne kadar ilişkilerde uzlaşıyı ve uyumu kolaylaştıran, motivasyonu ve canlılığı yükselten bir sembolizm söz konusu olsa da,  güç savaşlarına işaret eden bir başka önemli sembolizm de dikkat çekmekte. Bu sembolün getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda köklü bir değişim yaratmak istiyorsak bu günleri yüzleşmek, arınmak ve dönüşmek için bir fırsat olarak kullanabiliriz. Küllerinden yeniden doğmak isteyenler için oldukça kritik günler olabilir.

12 Nisan 2018 Perşembe:

Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Sabah saatlerinde başta iş hayatımızda olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz. Bugün ayrıca ilişkilerde empati, anlayış ve romantizm ön planda olabilir.

13 Nisan 2018 Cuma:

Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız oldukça yüksek olabilir. Günün ilk yarısında desteklenmek bizi güçlü hissettirebilir. Öğleden sonra saatlerinde ise kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 14.28’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Üstelik ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

14 Nisan 2018 Cumartesi:

Cumartesi günü saat 06.26’da başlayacak yeni döngüye göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Öğleden sonra saatlerine kadar kendimizi rahat şekilde ifade edebiliriz. Fakat sonrasında bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Bugün gerçekleşecek bir başka önemli sembolizm ise özellikle kariyer ve finans alanlarında gerçekleştirmek istediğimiz değişim ve dönüşümü kolaylıkla ve akıcı şekilde hayata geçirebileceğimizi, şansımızı iyi değerlendirmenin bizi çok güçlendireceğini vurguluyor. Eğer bu dönemlerde böyle bir fırsat söz konusu olursa tam da değerlendirme zamanı gelmiş olabilir. Bugün ayrıca enerjimizi bize ilham veren konulara yönlendirmek, yoga, dans veya deniz kenarında yürüyüşlerle zaman geçirmek ve ruhsal çalışmalara katılmak için de son derece uygun bir gün. Ayrıca ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Bol şans!

15 Nisan 2018 Pazar:

Haftanın son gününde enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Günün geri kalanında ise duygusal olarak oldukça zorlanabiliriz. Kısacası Pazar günü ve akşamında öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Neyse ki bugün ayrıca 23 Mart tarihinden beri geri harekette olan iletişim ve bilgi sembolü Merkür saat 12.20’de düzenli hareketine dönecek. Böylece 23 Mart’tan bu yana hayatımızda aksayan, ertelenen, sürekli yeniden düzenlenen neler varsa artık toparlayarak geleceğe yönelik adımlara dönüştürmemiz mümkün olabilir. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Kolay gelsin!

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER