Milliyet 06.08.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumu

Bu hafta, astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? Aşk, iş ve eğitim konularında ne gibi gelişmeler olacak? Yanıtını Astroloji uzmanı Hakan Kırkoğlu anlatıyor. Hepsi Pudra.com'da.

KOÇ burcu haftalık burç yorumu

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumu

Bugünlerde Aslan’da ilerleyen Güneş ve 8’inden itibaren düzelen Merkür düşünce ve yargılarınızdan daha emin olabileceğinizi anlatıyor. Yeni riskler, size cesaret veren konular var. Daha rekabetçi davranabilirsiniz. Bu dönemde hayatın güzel yönlerine, eğlenceye ve aşka her zamankinden daha çok açıksınız. 7’sinden itibaren ev ve yakın çevrenize ait konularla daha içli dışlı olabilirsiniz. Yuvanıza pozitif bir atmosfer getirecek değişiklikler ve haberler olabilir. Ev ve ailenizle ilgilenmek keyif verecek. Güzelliklere daha açık olacaksınız.

BOĞA burcu haftalık burç yorumu

Bu dönemde Aslan’daki Güneş ve Merkür işinizden çok eve ve yakın çevrenizde olup bitenlere odaklandığınızı anlatıyor. Kendi iç dünyanıza, kişisel konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Böyle bir zaman diliminde, yaptığınız işler çok zaman alsa da, ilerisi için daha sağlam temeller atabileceksiniz. Evde de hareketlenme ve bazı işlerin yeniden tamamlanması söz konusu. Yakın çevreden, aileden gelen haberler sizi mutlu edebilir. Konuşmalar, kısa ziyaretler, anlaşmalar olumlu sonuçlar getirmekte. Daha uyumlusunuz.

İKİZLER burcu haftalık burç yorumu

Şimdi dikkatinizi daha çok işle ve kazançlarla ilgili konulara verebilirsiniz. Bir süredir sizi duygusal açıdan bağlayan ilişkilerle fazlasıyla zaman geçirdiniz. Mutlu zamanlar da söz konusuydu. Bugünlerde çevreniz yine çok hareketli. Hatta düzgün harekete dönen Merkür düşünce ve kararlarınızı düzene koyabileceğinizi ve daha net olabileceğinizi anlatıyor. Bu dönemde entelektüel konular, eğitimler, düşüncelerinizi öne çıkaran olanaklar var. Başkalarından destek bulmakta zorlanmayacaksınız. Evde daha konforlu koşullar olabilir.

YENGEÇ burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta 7’sinden başlayarak Venüs’ün burcunuza ilerlemesi size daha olumlu bir bakış açısı ve evinize, ailenize yönelik mutluluklar getirmekte. Bu yeni dönemde, kişiliğinizi, kendinizi daha rahat ve yumuşak biçimde ifade etme olanağı bulabilirsiniz. Aşk hayatınıza daha kolay yollardan gelirken, ilişkilerinizde, arkadaşlıklarınızda olumlu koşullar var. Benzer şekilde bu dönemde size kişisel kazanç sağlayabilecek imkanları ve destekleri, anlaşmaları iyi kullanmaya bakın. Pek çok bakımdan geçmiş sıkıntıları, huzursuzlukları geride bırakmaktasınız.

ASLAN burcu haftalık burç yorumu

Güneş burcunuzda ilerlerken şanslınız. Kişisel alanda yeni başlangıçlar yapmak, dikkat çekmek daha kolay olabilir. Bu dönemde olaylar üzerinde daha çok söz sahibi olabilirsiniz. Tek başına yapabileceğiniz çok şey var. Merkür’ün düzgün harekete dönmesi eksiklerinizi tamamlayabileceğinizi anlatıyor. Ancak 7’sinden itibaren duygusal alanda daha karmaşık konular, gizli kalan koşullar gündeme gelebilir. Aşkta, eve ait konularda kendinizi yeteri kadar rahat anlatamayabilirsiniz. Bu dönemde yakın çevreniz ve yolculuklar açısından çok hareketlisiniz.

BAŞAK burcu haftalık burç yorumu

Güneş ve Merkür hala Aslan burcunda iken tamamlanması gereken işler, belirsizliklerini koruyan koşullar olabilir. Böyle zamanlarda beklentilerinizi değiştirmeniz daha doğru olacak. Bazı sözlerin yerine gelmemesi ya da en azından beklemeye girmesi karşısında daha sabırlı olmalı ve akışta kalmaya bakmalısınız. Neyse ki 7’sinden itibaren Venüs’ün olumlu açısı altında daha pozitif haberler ve yakın çevrenizden, gruplardan destekler alabileceksiniz. Eve, aileye ait umutlar, işten gelebilecek kazançlar açısından daha sevindirici olanaklar var.

TERAZİ burcu haftalık burç yorumu

Bugünlerde Aslan’da ilerleyen Güneş ve Merkür gelecek beklenti ve ümitlerinizde daha sağlam ve pozitif olabileceğinizi anlatıyor. Yeni olanaklar özellikle Merkür’ün düzeldiği 8’inden itibaren daha kalıcı olarak gündeme gelebilir. Ayrıca bu dönemde entelektüel uğraşlar, arkadaşlıklar, gruplar hayatınızda destekleyici, canlandırıcı rol oynayabilirler. Bu arada Venüs Yengeç burcuna ilerleyerek ev ve iş hayatına yeni olanaklar ve anlaşma imkanları getirmekte. Evlilik hayatınızda, ilişkilerde sizi zorlayan durumları aşabileceksiniz.

AKREP burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna ilerlemesi ile birlikte, bir süredir size sıkıntı çıkaran, duygusal açıdan zorlayan durumlardan kurtulmaktasınız. Venüs aşk hayatına, genel olarak ilişkilerinize daha pozitif açılımlar getirebilir. Bu dönemde mesleki konular ve bu yöndeki beklentiler çok önemli. Güneş ve Merkür kariyer alanınızda ilerlerken daha fazla dikkat çekebileceğiniz olanaklar var. Bir bakıma bir test altındasınız. Eğer dikkatli ve sorumlu davranırsanız pek çok alanda daha ileri gidebilirsiniz. Gizli kalan konulardan sıyrılmaktasınız.

YAY burcu haftalık burç yorumu

Bu dönemde Aslan’da ilerleyen Güneş ve Merkür size yeni olanaklar ve bakış açısı kazandırabilecek hareketliliği ve güveni getirmekte. Daha pozitif ve inandırıcısınız. Düşünce ve inançlarınızı öne çıkaran, yabancılarla ilişkilerinizi canlandıran bir dönemdesiniz. Bugünleri iyi kullanmalı ve iş hedefleriniz açısından değerlendirmelisiniz. Ancak duygusal konularda, ailenizi ilgilendiren koşullarda bazı stresler, sizi ufak da olsa krize sokabilecek durumlar gündeme gelebilir. Ortaklaşa kazançlar, miras gibi işler de gündeminize gelebilir.

OĞLAK burcu haftalık burç yorumu

Bu dönemde Aslan’daki Güneş ve Merkür başkalarına bağlı durumların, ortaklaşa işlerin, finansal koşulların sizi oldukça meşgul ettiğini anlatmakta. Pek çok açıdan girişken ve mücadeleci olmak durumundasınız. Böyle zamanlarda ortaklıklar, evlilik gibi konularda kritik kararlar içerisinde olabilirsiniz. Neyse ki 7’sinden itibaren Venüs karşıt burcunuz Yengeç’e ilerleyerek yeni anlaşma yolları ve denge bulabileceğiniz imkanlar getirmekte. Yakın beraberliklerde, arkadaşlıklarda daha yumuşak ve destekleyici koşullar görebilirsiniz.

SAKA burcu haftalık burç yorumu

Bu dönemde Güneş karşıt burcunuzdan ilerlerken geçmişi daha fazla düşünmekte ve geleceğe yönelik yeni planlar, değişiklikler yapmaktasınız. Adeta bir muhasebe ve değerlendirme dönemindesiniz. Eksiklerinizi görebilir ve başkalarının görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Ortaklaşa alanda daha esnek olmanız faydalı. Yine bu dönemde eve, ailenize ait konular ya da sizi duygusal açıdan meşgul eden konular var. Evle daha çok ilgilenebilirsiniz. Sizi daha fazla çalıştıran ve beraber çalıştığınız kişilerle ilgilenmeye götüren koşullar içindesiniz.

BALIK burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta 7’sinden itibaren Venüs’ün Yengeç burcuna ilerlemesi aradığınız hassasiyeti ve duygusal derinliği bulabileceğiniz koşullar getirmekte. Bir süredir sizi yoran koşullar devam ediyor olsa bile, bu dönemde olumlu ve hayatınıza keyif getirebilecek gelişmeler doğmakta. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda daha keyiflisiniz ve duygusal hayatınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bu dönemde zaman alan çok iş söz konusu. Kendinizi oldukça yormaktasınız. Bu nedenle bedeninize, sağlığınıza daha iyi özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER