Milliyet 13.02.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (13-19 Şubat 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (13-19 Şubat 2012)

Bugünlerde gelecek planlarınızı, ümitlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sosyal konular, arkadaşlıklar harekete geçirici olabilir. Düşüncelerinizi netleştirmeye bakın ancak 14’ünden itibaren Balık burcuna ilerleyen Merkür hesapta olmayan durumların ya da sizi duygusal açıdan karmaşık hale getirebilecek olayların, haberlerin gündeme gelebileceğini anlatıyor. Venüs sayesinde aşkta ve hayatın güzel yönlerine açık durmakta daha keyifli ve heyecanlısınız. Bu dönemde düşünmeden harekete geçmek, bazı risklere, hatalı kararlara yol açabilir.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Güneş’in Saka burcunda ilerlediği bugünlerde mesleki konular, sorumluluklar sizi daha fazla meşgul ediyor. Son zamanlarda işinizi ilgilendiren uğraşlarla ve yeni kararlarla karşılaştınız. 14’ünden itibaren hayatınıza daha fazla yumuşama, sosyal konulara eğilim ve yaratıcı hayal gücü getirebilecek fırsatlar doğabilir. Gelecek planlarınızı esnek biçimde ele alabilirsiniz. İçerisinde olduğunuz arkadaş grubu ve topluluklar size yaratıcılık yönünde güzel fikirler taşıyabilir. Bugünlerde aşkta durum biraz daha karışık ve net olmayabilir. Aceleci olmayın.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Halen Saka burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde yeni insanlarla tanışmanın, hareket halinde olmanın hayatınıza yeni ufuklar açabileceğini anlatıyor. Düşünceler dünyasında daha hareketlisiniz. Eğitsel konulara zaman ayırabilirsiniz. Yolculuklar da yeni haberler getirebilir. 14’ünden itibaren işte, konuşmalarda, sözleşmelerde fazladan dikkatli olmalısınız. Bazı çapraşık durumlar, dikkatsizlikler olabileceği gibi hesaba katmadığınız koşulların gündeme gelmesi kararlarınızı yakından etkileyebilir. Arkadaşlıklar ise pozitif.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde sizi duygusal açıdan olgunlaştıran pek çok deneyim söz konusu ve 14’ünden itibaren düşünce dünyanızda çok daha verimli ve pozitif olabilirsiniz. Merkür’ün Balık burcuna ilerlemesi hayal gücünüzü ve sezgilerinizi yaratıcı yönde kullanabileceğiniz olanaklara işaret etmekte. Yolculuklar öne çıkabilir ve bu yolculuklarda sizi şaşırtan ve geliştiren olanaklarla da karşılaşabilirsiniz. İnanç ve görüşlerinize yeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. İş hayatında da aktif olabileceğiniz günlerdesiniz. Şansınızı iyi kullanın.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünlerde pek çok konuda elinizde olmayan şartlarla karşı karşıyasınız. Karşıt burcunuz Saka’da ilerleyen Güneş başkalarından öğrenebileceğiniz yeni şeylere, işbirliği yapmaya ve yeni görüşlere açık olmaya ağırlık getiriyor. Beraberliklerde, evlilikte esnek olabilmek çok yararlı. Ancak 14’ünden itibaren parasal, finansal işlerin ağırlık kazanması mümkün. Bu alanda evraklara, yazışmalara dikkat etmelisiniz. Ortaklaşa işlerde, eşinizin ya da iş ortağınızın parasal konularda detaylara bakın. Aşkta ise sizi mutlu edebilecek çok şey var.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bugünlerde zaman alan ve sizi başkalarına bağlı kılan çok şey var. Eliniz çok güçlü değil ancak burcunuzdaki Mars sabırsızlıklara yol açabiliyor. İlişkilerden çok şey öğrenebilirsiniz. Son zamanlarda işteki durumunuz ve zaman alan uğraşlar oldukça uğraştırıcı olmuş olabilir. 14’ünden sonra yeni koşullar sizi ilişkilerinizde daha aktif hale getirmekte. Ancak daha fazla uyum ve uzlaşı içerisinde olmaya bakmalısınız. Ortaklaşa konularda yanılmamak için detaylara bakın. Yeni öneriler her ne kadar çok çekici gelse de, iyi düşünmeyi gerektiriyor.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde karşıt burcunuz Koç’ta ilerleyen Venüs ilişkilerinize heyecan ve hareket getirmekte. Aşkta iniş çıkışların yüksek olabileceği günlerdesiniz. Ani kararlar verebiliyorsunuz. Ayrıca bu dönemde yaratıcı alanda yapabileceğiniz, sizi mutlu kılan girişimler de var. Kendinizi, duygularınızı ortaya koymakta isteklisiniz. 14’ünden itibaren zaman alabilecek, işle ilgili konulara dikkat etmek gerekebilir. İş ortamında karmaşa söz konusu olabilir. Bu arada sağlığınıza ve günlük işlerin düzenine özen göstermeye bakmalısınız.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta 14’ünden itibaren size daha çok sezgi getiren ve yaratıcılığınızı arttıran olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı, düşüncelerinizi aktarmakta, kendinizi ortaya koymakta başarılı olabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde eve, ailenize ve yakınlarınıza ait konular da sizi oldukça meşgul ediyor olabilir. İşte, grup çalışmalarında detaylar her zamankinden daha çok çaba gerektirebilir. Grup çalışmalarında sabırlı olmak gerekecek. Bu dönemde dikkatinizi daha çok tek başına yapabileceğiniz işlere odaklayın. Sezgilerinizden yaratıcı yönde yararlanabilirsiniz.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Halen Saka burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde yakın çevrenizde olup bitenlerin sizi oldukça canlandırdığını anlatıyor. Zihinsel açıdan aktif olabileceğiniz günlerdesiniz. Konuşmalar, sözleşmeler, ziyaretler var. Ancak 14’ünden itibaren dikkatinizi eve, yerleşime ait konulara da verebilirsiniz. Evle ilgilenmek, dağınık durumları düzene sokmak gerekebilir. Babanıza ait konular, ailevi işler yeni meşguliyetler ve fedakarlıklara yol açabilir. Neyse ki Venüs’ün uyumu aşkta ve size keyif veren konularda heyecan verici açılımlar getirebilir.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde Saka burcunda ilerleyen Güneş yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz, başkalarından destek alabileceğiniz fırsatlara işaret etmekte. Gruplarla ilgili işler, işte yenilikler kazançlarınızı yakından ilgilendirebilir. Bu arada 14’ünden itibaren yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konularda daha fazla şey paylaşabilirsiniz. Haberler, konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu dönemde düşüncelerinizi daha yaratıcı ve hayalci biçimde kullanabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Eve ilişkin yatırımlar, harcamalar da gündeme gelebilir.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Hala burcunuzda ilerleyen Güneş yaratıcı kişiliğinizi, orijinal düşüncelerinizi daha rahat şekilde ortaya koyabileceğinizi anlatıyor. Kişisel girişimlerinizi öne çıkarabilirsiniz. Başkalarını ikna etmek ve işinizde ilerlemek yönünde avantajlarınız var. Bu arada 14’ünden itibaren işte ve özellikle parasal alanda sezgilerinizi daha iyi kullanabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Değişik düşünceleri, hatta hayallerinizi iş hayatına geçirebilirsiniz. Kuşkusuz maddi konularda ayaklarınızı yere sağlam basmaya devam edin. Sezgilerinizi de işe katmaya çalışın.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Artık burcunuza yerleşen Neptün sizi her zamankinden daha yaratıcı, hayalci ve evrensel temalara açık kılmakta. Önemli olan, bu güçlü yaratıcılığı nasıl kullanabileceğiniz yönünde kararlı olabilmeniz. 14’ünden itibaren burcunuza ilerleyen Merkür sizi işte, ticarette ve anlaşmalarda daha hareketli kılacak. Bu yeni dönemde görüşlerinizi, sözlerinizi daha çekici hale getirebilir ve inandırıcı olabilirsiniz. Eğitsel konular, hayal gücünüzü ortaya koyabileceğiniz fırsatlar var. Henüz bazı belirsizlikler olsa da, iradenizi ortaya koymaya başlıyorsunuz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER