Milliyet 22.04.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (23-29 Nisan 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (23-29 Nisan 2012)

Boğa burcundaki yeniay para durumunuz, harcamalarınız ve iş konularına dikkat çekiyor. Bu konularda daha bilinçli ve istikrarlı davranmak durumundasınız. Gelirlerinizi arttırmak yönünde şanslısınız ve fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız. Böyle bir dönemde harcamalarınızı da kontrol etmeniz, elinizdekileri daha sorumlu ve yapıcı biçimde kullanmanız önemli. Bugünlerde yakın çevrenizde de hareketlilik devam ediyor. Konuşmalar, dedikodular ancak pek de güven vermeyen, ikilem yaratan haberlerle karşılaşabilirsiniz.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Burcunuzda gerçekleşen yeniay size daha girişimci ve kararlı bir hava katıyor. Bugünlerde kişisel açıdan önemsediğiniz, hedeflediğiniz şeylere yönelik yeni adımlar atmak faydalı olacak. Tek başına hareket etme fırsatına da sahipsiniz. Ancak konu para ve yatırımlar olduğunda göstereceğiniz esneklik ve paylaşımlar daha kazançlı çıkmanıza yardımcı olacak. Maddi durumunuzu, birikimlerinizi arttırmak yönünde güzel fırsatlara sahipsiniz. Burcunuzdaki Jüpiter’in sunduğu ve sizi geliştirebilecek ilişkileri, şansları tembellik ederek boşa harcamamalısınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bugünlerde tam olarak istikrar sunmayan, bir dizi belirsizliği ya da değişen koşulları gündeme getiren gelişmeler ortasında olabilirsiniz. Paraya ait düşünceler, endişeler ya da tam olarak karar veremediğiniz, hatta risk oluşturabilecek koşullar var. Neyse ki burcunuzdaki Venüs sosyal hayatınıza, arkadaşlıklara ve aşk hayatınıza daha eğlenceli, neşeli ancak pek de istikrarlı olmayan durumlar getirmekte. Verilen sözlere inanmanıza gerek yok. Böyle bir dönemde keyfinize yönelebilir ve sorumluluklardan uzak durmaya bakabilirsiniz.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Boğa burcunda gerçekleşen yeniay önümüzdeki günlerde para durumunuzu ve kazançlarınızı daha fazla önemsediğiniz beklentilere ve yeni umutlara işaret etmekte. İşten gelen kazançlarınızı arttırma yönünde daha kararlı olabilirsiniz. Şimdiye kadar gösterdiğiniz çabaların ve aldığınız risklerin de karşılığını bulabilirsiniz. Ayrıca içerisinde olduğunuz arkadaş grupları, sosyal paylaşımlar size yeni beklentiler getirebilir. Ancak özel hayatınızda ve aşkta gözü kapalı hareket etmek pek yararlı olmayabilir. Çok ciddi olmasa da, sizi duygusal açıdan bağlayan konular olabilir.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Boğa burcunda gerçekleşen yeniay özellikle iş hayatınız ve parasal beklentileriniz yönünde önemli bir motivasyon yaratmakta. Bu dönemde hedefiniz ne olursa olsun, daha kararlı ve isteklisiniz. Bu girişimci tutumunuz sayesinde ,iş hayatında etkin olabilir, dikkat çekebilirsiniz. Maddi kazançlar, parasal işler gündeminize başarılı olabileceğiniz imkanlar getirmekte. Ayrıca bu dönemde sosyal açıdan, arkadaşlıklar konusunda daha renkli, sizi memnun eden güzel gelişmeler var. Beklentilerinizde daha umut ve iyimser olabilirsiniz.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde Mars’ın düzgün hareketine dönmesi ve Boğa burcunda yeniayın gerçekleşmesi yenilenen koşullara ve daha umutlu, yaratıcı olabileceğiniz koşullara işaret ediyor. Korku ve endişelerinizden sıyrılma yönünde çok daha pozitif adımlar atabilirsiniz. Özellikle yeni insanlar, yeni çevreler ve yabancılarla ilgili gelişmeler önemli fırsatlar sağlayabilir. Başkalarının görüşlerine açık olduğunuz sürece başarılı olabileceğinizi görmelisiniz. Eğitsel konular, uluslar arası işler, akademik çalışmalar ilerleme gösterebilir. Bu arada iş hayatında da ilişkilerinize önem vermelisiniz.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde, Boğa burcunda gerçekleşen yeniay para durumunuz açısından sizi başkalarına bağlayan koşullara işaret ediyor. Ufak çapta krizler, ortaklaşa konuları gündeme getiren değişiklikler var. Aynı zamanda başkalarının kaynaklarından yararlanabileceğiniz fırsatların da doğduğunu görebilirsiniz. Mirasa ait konular, ortağınızın ya da eşinizin maddi durumu üzerinden yararlanabileceğiniz koşullar olabilir. Bu dönemde hayatınıza girebilecek yeni kişiler, yabancılar ve yapacağınız yolculuklar somut faydası olabilecek imkanlar getirmekteler.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Karşıt burcunuz Boğa’da gerçekleşen yeniay böyle bir dönemde daha çok dışsal koşullara tepki verebileceğiniz şartlara işaret etmekte. Kendinizi anlatma ve daha iyi anlaşılma yönünde daha fazla çaba sarf etmek durumundasınız. Ortaklaşa imkanlardan da yararlanabileceğiniz için uzlaşıcı olmak büyük önem taşımakta. Yabancılardan gelen imkanları somut hale getirmek için sabırlı davranmak gerekmekte. Bu dönemde yatırımlar, finansal açıdan size destek veren koşullar var. Ancak bunları harekete geçirmek için, daha aktif davranmalısınız.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Boğa burcunda gerçekleşen yeniay bu dönemde kollarınızı sıvayarak, daha pratik ve uygulayıcı olmanın gerekli olduğunu anlatıyor. İşe ait görevler, ödevler, yapılması, tamamlanması ve somut hale getirilmesi gereken işler için seferber olmalısınız. Böyle bir dönemde daha fazla yorulabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınızı da ihmal etmemeli, aşırı zevklerin bedeninize zararlı olabileceğini unutmamalısınız. Parasal işler, toprağa ait konular çok daha fazla zaman alabilir. Yine de bu dönemde yakın ilişkiler ve aşk oldukça hareketli, renkli koşullar getirmekte.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde Boğa burcunda gerçekleşen yeniay hayatın güzel yönlerine ve keyiflerine daha fazla zaman ayırabileceğiniz olanaklara işaret ediyor. Yaratıcı alanda daha cesur ve girişken olabileceğiniz koşullar var. Çocuklarla ilgili konular son derece pozitif koşullara işaret etmekte. Size mutluluk veren olaylar var. Ayrıca bu dönemde aşka ve zevklere oldukça açıksınız. Maddi kazançlarınızı daha iyi değerlendirebileceğiniz spekülatif koşullar bulabilirsiniz. Bugünlerde iş hayatındaki arkadaşlıklara ve uğraşlara daha dikkatli yaklaşmak gerekebilir.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugünlerde Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve gerçekleşen yeniay oldukça faal ve mücadeleci bir tavır içerisinde olabileceğinizi anlatmakta. Genelde olayların maddi yönleri ile pek fazla uğraşmak istememenize karşın, böyle bir dönemde pratik davranmak, elinizdekileri iyi kullanmak büyük önem taşıyor. Toprağa, eve ait konular, harcamalar, sizi maddi yönden ilgilendiren, bütçenizi etkileyen durumlar içerisindesiniz. Ailevi konularda göreceğiniz destek ya da babanızla ilgili konulardan gelebilecek yardımlar rahatlatıcı olabilir.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde Boğa burcunda gerçekleşen yeniay yakın çevrenizde özellikle parasal konularda daha hareketli koşullar ve değişiklikler getirmekte. Düşüncelerinizi somutlaştırmak açısından daha kararlı davranabilir, sözlerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Kardeşler, yakınlar, anlaşmalar ve ziyaretler özellikle parasal açıdan, elinizdekileri değerlendirmek açısından önemli bir faktör olabilir. Ayrıca bu dönemde hem sevdikleriniz ve hem de ev için yapabileceğiniz çok şey var. Eve ait harcamalarınızda daha akılcı olmaya çalışın.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER