Milliyet 26.03.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (26 Mart-1 Nisan 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (26 Mart-1 Nisan 2012)

Burcunuzda ilerleyen Güneş yeni şeyler yapma arzusunda ve hevesli olduğunuzu anlatıyor ama bu dönemde kafa karıştıran, bulandıran çok şey var. Sezgilerinize de başvurun. Kimi zaman içinde bulunduğunuz sıkışıkları kendi oluruna bırakabilmelisiniz. Bu dönemde iş ortamına ait yükleri sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Neyse ki Venüs ve Jüpiter kazanç getirebilecek desteklere işaret etmekte. Birikimlerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Topraktan gelebilecek kazançlar da söz konusu olabilir.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Burcunuzda ilerleyen Venüs ve Jüpiter desteklendiğinizi ve size keyif ve mutluluk getirecek deneyimlere açık olduğunuzu gösteriyor. Hayata daha açık ve zevklerinize göre hareket edebilecek günlerdesiniz. Ancak bugünlerde hesaba katmadığınız durumlar, endişeler, tam olarak göremediğiniz riskli işlerle de karşılaşabilirsiniz. Birden gelişen bu olaylar karşısında hemen karar vermeniz pek kolay olmayabilir. Maddi konularda, para durumunuzu ilgilendiren alanlarda daha itinalı ve geleceği hesaba katarak hareket etmelisiniz.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Şimdi Koç burcunda ilerleyen Güneş geleceğe yönelik atılımların ve yeni ümitlerin işareti gibi gözüküyor. Kafanızda pek çok proje olabilir. Bunları hemen şimdi hayata geçirmeniz pek mümkün değil. Merkür geri giderken eksiklerinizi tamamlamaya bakmalısınız. Yarım bırakılmış işleri bitirmelisiniz. Ayrıca bu dönemde, sizi eve, ailevi konulara bağlayan diğer pek çok uğraş söz konusu olabilir. Detaylar, diğer sorumluluklar işteki gerçek hedeflerinizle ilgilenmenize engel olabiliyor. İşte karışıklıkları engellemek için daha sağlam planlar yapın.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Güneş’in Koç burcunda ilerlediği bu dönemde kendinizi yeni girişimlerle ortaya koyacaksınız. Daha girişken ve spontane olmaya bakın. Her şeyi aşırı derecede planlayamayabilirsiniz ancak göstereceğiniz doğallık ve cesaret sayesinde çok daha başarılı olabilirsiniz. İsminizi öne çıkarabilecek olanakları iyi değerlendirmeli, tembellik etmemelisiniz. Bugünlerde günlük işlerinizi, detayları, zihninizdekileri iyice süzgeçten geçirmeli ve gereksiz ayrıntılarla boğuşmak yerine daha stratejik davranabilmelisiniz.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Daha fazla ilham alabileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz günlerdesiniz. Yabancılar, yolculuklar, yeni yerler hayatınıza değişik düşünceler, bakış açıları getirebilir. Ancak bu arada parasal açıdan eksik kalmış, yeniden tamamlanması gereken işlerle, anlaşmalarla karşılaşabilirsiniz. Daha önceden yaptığınız masrafların listesini yapmalı ve bütçenizi toparlamalısınız. Neyse ki bu dönemde iş hayatında sizi koruyan, yerinizi sağlamlaştıran koşullar var.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Son aylarda oldukça yoğun bir tempoda ilerliyorsunuz. Burcunuzdaki Mars sizi fazlasıyla enerjik ve mücadeleci kılmakta. Arzularınızı ortaya koyuyorsunuz ancak bu dönemde engeller ve sıkışıklıklar da gündeme geliyor. Bugünlerde başkalarının desteğine ihtiyacınız var ve bu durum bazı krizlere ve huzursuzluklara yol açabiliyor. Finansal açıdan yeni kararlar aldığınız günlerdesiniz. Elinizdekileri harcamadan hareket etmelisiniz. Neyse ki yeni kişilerden, yabancılardan gelebilecek destekleriniz olabilir. Akademik konularda da pozitif gelişmeler mümkün.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Son aylarda gündeminizi meşgul eden pek çok konuya yeni çözümler bulabileceğiniz günlerdesiniz. Bir muhasebe ve değerlendirme içerisindesiniz. Böyle bir dönemde karşınızdaki kişiler, eşiniz, ortağınız ya da yakın arkadaşlarınızın tutumu sizi yakından etkiliyor olabilir. Tek başına hareket etmek pek kolay olmayabilir. Başkalarının önerilerine çok daha açık durumdasınız. Bu arada iş ve çalışma hayatında size daha çok konfor ve olumlu destekler getiren koşullar var. Tembelliğe kaçmadan, iş düzeninizi gözden geçirin.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde Koç burcunda ilerleyen Güneş iş ve çalışma hayatınızı hareketlendiriyor. Tek başına yapabildiğiniz işler olabileceği gibi, içerisinde sürprizlerin ve yeniliklerin de olabileceği durumlar var. Fiziksel açıdan daha hareketli ve yoğun olabilirsiniz. Günlük işlerin yanında, bedeninize ve sağlığınıza önem verin. Bu dönemde başkalarından alacağınız pozitif destek sayesinde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Yabancılar, yeni anlaşmalar daha geniş kazanç imkanları sağlayabilir. Evlilik konusunda da olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Koç burcunda ilerleyen Güneş yaratıcı çalışmalarınıza ve kendinizi daha cesur ifade edebilmenize ışık tutmakta. Bu dönemde yeni risklere girme konusunda çok daha isteklisiniz. Maceracısınız. Duygularınızın götürdüğü yere gidebilirsiniz. Aşkta da coşkun enerjiler var. Kuşkusuz böyle zamanlarda parasal açıdan çok kontrollü olamayabilirsiniz. İş hayatının sizi meşgul eden detaylarını çözebilmeniz için daha fazla zamana ihtiyacınız olacak. Yolunda gitmeyen işleriniz varsa, bunlar üzerinde gereksiz ısrardan kaçınmalısınız.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Yılın bu döneminde evinizi, ailenizi hatta yerleşiminizi ilgilendiren konularda önemli ve hızlı kararlar vermek üzere olabilirsiniz. Ailenizi, babanızı, kökleri ilgilendiren gelişmeler yenilikleri, yeni başlangıçları da gündeme getiriyor. Eski kalıplardan kurtulmaktasınız. Aşk gezegeni Venüs’ün konumu bu dönemde hayattan daha çok destek alabileceğinizi, güzel olan şeylere yönelebileceğinizi anlatıyor. Çocuklarla ilgili gelişmeler yine pozitif sonuçlar getirebilir. Hayatın güzel yanlarına daha çok zaman ayırabilir ve bu arada yeni adımlar atabilirsiniz.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugünlerde sizi zihinsel açıdan harekete geçiren, daha rekabetçi ve yaratıcı kılan çok şey var. Yakınlar, kardeşlerle ilgili gelişmeler hareketlenebilir, bu alanda yeni başlangıçlar ve direkt olmanızı gerektiren koşullar var. Bu arada kısa yolculuklar, görüşmeler ve ziyaretler de sizi oldukça meşgul ediyor. Eğitsel konularda aktifsiniz. Ancak parasal alanda daha gerçekçi, akılcı ve somut düşüncelere, planlara ihtiyacınız var. Daha önce eksik kalan bazı anlaşmalar, sözleşmeler yeniden gündeme gelebilir. Kaynaklarınızı çarçur etmemelisiniz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde para ve kazançlar evinizde ilerleyen Güneş, birikimlerinize odaklanmanın, iş konularına zaman ayırmanın doğru olduğunu anlatıyor. Ne kadar kazanıyor ve nasıl harcıyorsunuz konularına daha açık ve net yanıtlar geliştirmeye bakın. Kazançlarınızı arttırabilecek yeni adımlar ve mücadeleler içindesiniz. Tek başınıza karar vermek gerekecek. Ancak bir yandan da ortaklaşa alanda, başkalarından alacağınız yanıtlar ve onlara bağlı kalma durumunuz ikilemlere işaret etmekte. Yenilikler için cesaret göstermelisiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER