Milliyet 27.02.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (27 Şubat-4 Mart 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (27 Şubat-4 Mart 2012)

Burcunuzdaki Venüs size yeni ilişkiler, arkadaşlıklar ve sosyal açıdan daha canlı koşullar getiriyor olabilir. Ancak iş hayatında ve sorumluluklar alanında daha dikkatli ve seçici olmalısınız. Uğraştıran işler, henüz hazırlık aşamasındaki koşullar sabırlı olmanızı gerektirmekte. Bugünlerde şimdiye kadar gizli kalan durumlar ortaya çıkabilir, olayların iç yüzünü daha iyi görebilirsiniz. Sezgilere de ihtiyacınız var. Maddi imkanları değerlendirmek, yatırımlarla, gayrimenkulle uğraşmak beklenenden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde Balık burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür gelecek beklentilerinizi hareketlendirmekte. Yeni beklentiler, olumlu yönde değerlendirmeler var. Aynı zamanda arkadaş çevreniz, dostlarınız, içinde bulunduğunuz gruplar size olumlu haberler getirebilirler. Başkalarının iyi niyetlerinden destek alabileceğiniz günlerdesiniz. Siz de sosyal konulara, yardımlaşmaya, hassasiyet göstermeye başlayabilirsiniz. Aşkta ve yakın ilişkilerde ise biraz daha açık davranmalı ve duygularınızı gizlemekten kaçınmalısınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Balık burcunda ilerleyen Güneş artan meşguliyetlere, daha fazla işe ve çabaya işaret etmekte. Aynı anda birden fazla işle ilgilenmek kafa karıştırıcı olabilir. Daha iyi organize olmaya bakmalısınız. Nitekim bu dönemde yapacaklarınızla ön plana geçeceksiniz. Üstlerinizle ilgili işler, karar vermeniz gereken durumlar var ancak iş hayatının yanında eve ilişkin gelişmeler de sizi meşgul ediyor. İki yöne bölünmüş durumdasınız. Yine de bu dönemde arkadaşlıklar, gruplar ve sevdikleriniz size destek olmaya daha açıklar.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde Balık burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür yabancılara açılabileceğiniz yeni deneyimler, farkındalıklar kazandırmakta. Daha çok şey öğrenmek isteyecek ve değişik kişilerle temas kuracaksınız. Bu kişiler sizden çok farklı düşünceleri olan kişiler olabilirler. İş hayatınızda da yabancılar, yolculuklar dikkat çekebilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz günlerdesiniz. Bu arada yakın çevreniz, kardeşler, ziyaretler, konuşmalar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Detaylar yüzünden kendinizi germemeye bakın.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde Balık burcunda ilerleyen Güneş güçlü değişimler, dönüşüm gerektiren duygusal deneyimler getirmekte. Bu yeni koşulları çok huzurlu bulmayabilirsiniz, karmaşık koşullar kontrol kaybı getiriyor olabilir. Ancak bir yandan da ruhsal açıdan çok şey öğrenebilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın maddi koşulları ile daha çok ilgilenmek, finansal konulara dikkatli yaklaşmak gerekebilir. Para durumunuzu ilgilendiren yeni kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Neyse ki aşkta ve arkadaşlıklarda mutluluk getiren gelişmeler de var.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Yılın bu döneminde olayların gidişatı üzerine bir değerlendirme yapma ihtiyacını hissedebilirsiniz. Son altı aydır süregelen konuların değiştiğini fark edebilirsiniz. Başkalarından alacağınız düşünce ve öneriler size yeni çıkış yolları sağlayabilir. Karşınıza gelen kişilerin sizi şaşırtan, çok etkileyen ancak bir yandan da karmaşa yaratan özellikleri olabilir. Bu dönemde aşırı önyargılı olduğunuz konularda bile daha farklı bakmanın gerekli olduğunu görebilirsiniz. Ortaklaşa işlerde, sözleşmelerde daha kontrollü olmaya bakın.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Balık burcunda ilerleyen Güneş bu süreçte zaman alan uğraşlara ve fedakarlık yapma durumuna işaret ediyor. Başkalarına hizmet etmek, eldeki işleri toparlamak için uygun zamanlar var. Kendinize zaman ayırmayı da unutmamalısınız. Bu dönemde sağlığınıza, bedeninize daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminiz zorlanabilir. Bu arada hayal gücünüzü yaratıcı yönde kullanabileceğiniz fırsatlar da var. Eldeki işlere konsantre olmaya, dağılmamaya bakın. İş ortamında düzenli olmaya gayret etmelisiniz.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Balık burcunda ilerleyen Güneş bu süreçte zaman alan uğraşlara ve alabileceğiniz akıcı koşullar getirmekte. Yaratıcı alanda ve aşk hayatında çok daha hareketli olabilirsiniz. Kendinizi kaptırabileceğiniz çok şey var. Duygularınızı sınırsız biçimde ifade etmek, paylaşmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili uğraşlar da öne çıkabilir. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek, hatta duygusal alanda önemli riskler alabileceksiniz. Ancak yine de bu dönemde kişisel hedeflerin dışındaki işlere de özen göstermek gerekiyor.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugünlerde Balık burcundaki Güneş dikkatinizin bir bölümünü eve ait işlere verebileceğinizi anlatıyor. İki cephede, hem işte hem de ailevi, özel konularda sizi bağlayan, çift durumlar yaratabilen koşullar var. Bu nedenle pek çok konuda gelgitler yaşayabilirsiniz. Ailevi uğraşlar, babanıza ait durumlar, bir yere yerleşmekle ilgili işler ve kariyerinizde, çalışma hayatınızdaki mücadeleler planlı olmanızı gerektirmekte. Herşeye rağmen aşkta ve arkadaşlıklarınızda sizi mutlu eden, daha çok paylaşım getiren hoşluklar var.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde Balık burcunda ilerleyen Güneş yakın çevrenize hareketlilik ve değişiklikler getirmekte. Çift durumlar, ikilik yaratan haberler ya da kafanızı bulandıran koşullar da olabilir. Eğer hayal gücünüzü kullanabildiğiniz bir işte iseniz, daha çok esin alabilir ve yaratıcı olabilirsiniz. Kardeşlerinize ait koşullar kabullenme ve gevşeme de getirmekte. Bu alanda biraz daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Bugünlerde ev ve yakınlarınız için çok şey yapabileceksiniz. Eve ait harcamalar güzel imkanlar ve konfor da getirebilir.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Şimdi Balık burcunda ilerleyen Güneş parasal konulara ve sahip olduğunuz maddi ve manevi desteklere dikkat çekmekte. İşe ait konularla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir ancak maddi konularda gerçekçi olmanız ve aşırı beklentilerinizi dengelemeniz iyi olacak. İşte orijinal düşünceler, hayal gücünüzü harekete geçirebileceğiniz olanaklar var. Harcamalarınızda ise daha dikkatli olmaya bakmalı, başkalarının etkisinden kendinizi kurtarmaya bakmalısınız. Hayata daha pozitif bakabileceğiniz günlerdesiniz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Burcunuzda ilerleyen Güneş ve Merkür kişiliğinizi, yaratıcılığınızı, hayal gücünüzü daha iyi ifade edebileceğiniz imkanlara işaret etmekte. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz ya da çoktan başladınız bile. Bu dönemde kendi önceliklerinizi daha iyi belirleyebilirsiniz. İş hayatında orijinal düşüncelerinizi ortaya koymanız ve başkalarından destek bulmanız zor olmayacak. Ancak ortaklaşa konularda ve anlaşmalarda karşınızdakilerin eleştirilerine de kulak asmanız ve detayları es geçmemeniz gerekmekte. İşte organizasyon çok önemli.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER