Milliyet 30.01.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (30 Ocak-5 Şubat 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın..

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (30 Ocak-5 Şubat 2012)

Saka burcundaki Güneş ve Merkür sizi sosyal açıdan daha hareketli kılan imkanlara işaret ediyor. Gruplar, arkadaşlıklar geleceğe bakış açınıza, umutlarınıza yeni bir heyecan katabilir. Takım çalışmalarında daha başarılı olabilirsiniz. Objektif bakmaya özen göstermelisiniz. Bu arada Neptün, sizi ruhsal konulara yakınlaştırmakta. Sezgilerinizden yararlanmaya bakın. Sadece kendiniz için değil, başkaları için de çok şey yapabilirsiniz. Psikolojik açıdan kendinizi adayabileceğiniz, fedakarlık yapabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aşkta daha anlayışlısınız.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde Saka burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür mesleki konulara ve işinizde gösterebileceğiniz kararlılığa işaret ediyor. Düşüncelerinizi ortaya koyarak dikkat çekebileceğiniz bir dönemdesiniz. Başarıya da yakınsınız ancak iyi hazırlanmaya bakın. Bir bakıma test altında sayılırsınız. İş hayatında ve genel olarak hedeflerinizde objektif ve paylaşımcı olabilmek önemli. Aşkta ve arkadaşlıklarda daha mutlu olabileceğiniz fırsatlar var. Sizi geleceğe bakışınızda daha romantik ve fedakar kılacak eğilimler içerisindesiniz.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bugünlerde Saka burcundaki Güneş ve Merkür yapacağınız yolculukları, eğitimleri ve yabancılarla görüşmeleri daha önemli ve yararlı kılıyor. Düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz olanaklara açık durun. Farklı görüşleri değerlendirmek gerek. Ufuklarınızı genişleten tecrübeler yaratıcılığınıza büyük bir katkı getirecek. Duygusal alanda ise bazı ikilemler söz konusu olabilir. Tam olarak netleşmeyen durumlar özellikle iş ve ilişkiler açısından fazladan karmaşa getirebilir. Kariyerinizde farklı düşüncelere açıksınız ancak biraz daha somut olmaya bakın.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünlerde ortaklaşa işler para durumunuzu ve finansal işlerinizi yakından etkileyebilir. Yeni yatırımlar, anlaşmalar borç ve alacak işleri daha yakından ilgilenmenizi gerektiriyor. Elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye bakarken, kendinizi güvende hissetmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bazı endişeler, korkular söz konusu olabilir. Aşırı kırılgan olmamaya bakın. Venüs’ün konumu aşka yeniden daha yakın durabileceğinizi gösteriyor.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde karşıt burcunuz Saka’da ilerleyen Güneş ve Merkür karşınızdaki kişilerin düşünce ve tutumlarından oldukça etkilenebileceğinizi anlatıyor. Farklı görüşlerle karşılaştığınızda direnmek, karşı koymak yerine daha toleranslı olun. Gereksiz karşıtlıklar yerine daha fazla işbirliği geliştirmelisiniz. Bu dönemde tek başına hareket yeteneğiniz çok güçlü değil. Yeni anlaşmalar, kontratlar sizi oldukça meşgul edebilir. Başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz ancak finansal alanda daha akılcı olmaya bakmalısınız.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Karşıt burcunuz Balık’ta ilerleyen Venüs’ün yanına katılan Neptün yakın ilişkileriniz ve ilişkilere bakış açınıza daha hassas ve fedakarlık içeren tutumlar getirmekte. Yakın arkadaşlıklar, beraberlikler hayatınıza yumuşama ve tolerans getirmekte. Bu özelliklere daha açık olmak, daha az eleştirel davranmak pek çok açıdan geliştirici olabilir. Duygusal anlamda etkilenmeye açıksınız. Yine bu dönemde iş ortamında daha fazla iş ve takım çalışması değişiklikler, yenilikler getirmekte. Değişik fikirlere, uygulamalara açıksınız.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde Saka burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür yaratıcı konulara açılma şansı getirmekte. Duygu ve düşüncelerinizi daha içten ve başarılı biçimde ifade edebilirsiniz. Bir bakıma sahneye çıkıyor ve kendinizi ortaya koyuyorsunuz. Hayattan daha çok keyif duyacaksınız. Eğlenceye, tatile, gevşemeye zaman ayırın. İş hayatında değişik görüşler ve uygulamalar bir ölçüde kafa karıştırabilir. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz, sanatsal alanda daha üretken olabileceğiniz koşulları iyi değerlendirmeye bakın. Detaylar da önemli.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde Saka burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür dikkatinizin bir bölümünü ailenize, eve ait konulara odaklayabileceğinizi anlatıyor. Evde yenilenme, değişiklikler ve sizi daha özgür hissettirecek koşullar içerisinde olabilirsiniz. Toprağa, gayrimenkule ait yatırımlar da söz konusu olabilir. Aşkta çok daha mutlu olabilir, hatta kendinizi fazlası ile kaptırabilirsiniz. Neptün aşkta, yaratıcı alanda hayal gücünüzü kullanabileceğinizi anlatıyor. Bakış açınızda yumuşama ve fedakarlık dikkat çekmekte. İçinizden geldiği gibi hareket etmek istiyorsunuz.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugünlerde Saka burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür yakın çevrenize hareketlenme, değişiklikler, yenilikler taşımakta. Sözlerinizle, yazılarınızla daha yaratıcı olabilir, fikirlerinizi yaratıcı biçimde ifade edebilirsiniz. Alacağınız haberlerle harekete geçiyorsunuz. Kardeşler, ziyaretler, anlaşmalar düşüncelerinizi etkilemekte. Bu arada eve ve ailenize ait koşullar da sizi duygusal açıdan daha yumuşak ve hassas kılmakta. Ancak evle bağınızı dağıtan ya da daha bulanık hale getiren koşullar olabilir. Bu alanda fedakarlık göstermek gerekiyor olabilir.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde kazancınızı arttırabileceğiniz, iş hayatına odaklanabileceğiniz gelişmeler var. Yeteneklerinizi harekete geçirmelisiniz. Yenilikler, teknolojik gelişmeler ve daha iyi uygulamalar sayesinde iş hayatında daha etkin olabilirsiniz. Takım çalışmalarına da önem verebilirsiniz. Bu sayede kazançlarınızı daha sağlam kılabileceksiniz. Ayrıca bu dönemde yakın çevrenizde, kardeşlerle ilişkilerinizde etkilenir ve paylaşımcı olabilirsiniz. Duygularınızı yaratıcı biçimde ifade etmeye bakın. Bir ölçüde hassasiyet ve fedakarlıklar göze çarpabilir.

Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Güneş ve Merkür hayatın pek çok alanında yeniliğe ve değişikliklere işaret etmekte. Kişisel gücünüzü ve kararlılığınızı daha rahat ve dikkat çekici biçimde ortaya koyabilirsiniz. Gündemi belirleme şansınız var. Farklı bakış açılarını ortaya koymakta daha başarılısınız. Yeni başlangıçlar hayatınıza hareket ve heyecan getirmekte. Bu arada parasal alanda ve birikimleriniz açısından yaratıcılığınızı kullanarak daha tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz. Ancak paranızı kullanırken aşırı hayalci davranmamak iyi olacak.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta burcunuza ilerleyen Neptün size çok daha büyük hassasiyetler, ruhsallık ve fedakarlık eğilimleri getirmekte. Önümüzdeki 14 yıl boyunca Neptün’ün yaratıcı enerjisini kullanabilir ve kendinizi sanatta, hayal gücünü kullanabileceğiniz alanlarda ve sezgilerinizle daha iyi ifade edebilirsiniz. Ancak bir yandan da ayaklarınızı yerden kesmemeli ve gerçeklerden uzak kalmamaya özellikle dikkat edin. Bu dönemde aşkta, arkadaşlıklarda çok daha verici ve hassasınız. Ortaklaşa konularda karşınızdakilerin eleştirilerini dikkatle dinleyin.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER