Millliyet 04.03.2012

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (5-11 Mart 2012)

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın...

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz! (5-11 Mart 2012)

Bu hafta para evinize yerleşen Venüs iş ve ortaklaşa konular açısından son derece şanslı ve bereketli koşullara işaret ediyor. İyi kazançlar elde edebilirsiniz. Başkalarından da destek bulabileceksiniz. İş yeteneklerinizi kullanmaya bakın. Son zamanlarda ortaya çıkan belirsizliklerden sonra kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. İş anlaşmaları, kazanç sağlayan olanaklar var. Değerlendirmeye çalışmalı, haftayı boş oturarak geçirmemelisiniz. Bu arada detaylar ve organizasyon içeren konularda şimdiden bazı değişiklikler yapmaya başlamış olabilirsiniz.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta burcunuza yerleşen Venüs’le birlikte iki kere şanslınız. Bu dönemi çok iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Venüs’ün parladığı bugünlerde siz de dikkat çekebilir ve büyük kolaylıklar elde edebilirsiniz. Keyif veren olanaklar ve hayatınıza konfor getiren imkanlar var. Aşkta ve arkadaşlıklarda mutlu olmanız çok daha kolay. Evlilik ve ilişkiler şans ve başarı getirebilir. Bu arada iş hayatında hızlı biçimde verdiğiniz kararların hangi sonuçlar getireceği bazı soru işaretleri yaratabilir. Dikkatsizlikten ve acelecilikten kaçınmalısınız.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta Boğa burcuna ilerleyen Venüs geçmişten kaynaklanan sıkıntıları aşabileceğinizi ve daha önceden yapmış olduğunuz olumlu şeylerin karşılığını görebileceğinizi anlatıyor. Bir bakıma iyi şansın sizden yana olduğunu söyleyebiliriz. Aşkta ve ilişkilerde bazı soru işaretleri olsa da, göstereceğiniz anlayış ve sabır işe yarayacak. Bu dönemde ev, ailevi işler yine zamanınızı almaya devam etmekle birlikte, önemli sıkıntıları aşmaya başladığınızı söyleyebiliriz. Önceliklerinizi iyi hesap ederek, yarım kalan işleri tamamlayabilirsiniz.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Boğa burcuna ilerleyen Venüs hayata bakış açınıza ve beklentilerinize pozitif bir tutum getirecek. Rahatlama içerisinde olacaksınız. Geleceğe ait ümitlerinizin gerçekleşmesi mümkün. Aynı zamanda size parasal açıdan destek sağlayabilecek imkanların ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bugünlerde arkadaşlıklar, ortaklıklar, grup çalışmaları sayesinde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. İş hayatında da parlak fikirler ortaya koymak ve kendinizi göstermek açısından iyi olanaklar var. Yeniliklerden yarar görebileceksiniz.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesi ile birlikte, mesleki konularda ve toplum önünde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özellikle sizi maddi yönden ilgilendiren, hedeflerinizde önemli yer tutan koşullar gerçekleşiyor. Evlilikler, ortaklıklar çok güzel sonuçlar sağlayabilir. İş hayatında şanslısınız. Güzel şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Bu arada elinizdekileri daha iyi kullanmaya bakmalısınız. Son zamanlarda ortaya çıkan masrafları kontrol altına alabileceksiniz. Yolculuklar, yabancılarla ilgili haberler hayatınızın akışını hızlandıracak.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesi size daha uyumlu şartlar ve olumlu yönde değerlendirebileceğiniz ilişkiler getirebilir. Özellikle yabancılarla ilgili gelişmeler, içerisinde medya, akademik konular olan konularda şansın sizden yana olduğunu görebiliriz. Arkadaşlıklar, ortaklıklar, yeni insanlar, pozitif haberler var. Ortaklaşa işlerde, borç alacak konularında hızlı karar almanıza neden olabilecek ufak çaplı huzursuzluklar söz konusu olsa bile başkalarından destek de görebilirsiniz. Bu dönemde ortaklıklarınızı iyi değerlendirmelisiniz.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde ortaklaşa kazançları, yatırım, miras, borç, alacak gibi konuları gösteren alanınıza yerleşen Venüs, bu alanlarda kazançlı çıkabileceğinizi gösteriyor. Eşinizin ya da ortağınızın maddi kaynaklarından daha çok yarar görebileceksiniz. Duygusal alanda da sizi derinden etkileyen gelişmeler mümkün. Ayrıca bu dönemde dikkatinizi işe ve iş ortamındaki ilişkilere de vermelisiniz. Bazı çift durumlar, organizasyonel açıdan belirsizlikler söz konusu olabilir. Sağlığınızla daha yakından ilgilenmeli, beslenmenize dikkat etmeye bakmalısınız.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta evlilik, ortaklıklar ve anlaşmalar yönünde çok daha hareketli ve şanslısınız. Venüs’ün karşıt burcunuz Boğa’ya ilerlemesi aradığınız destek ve güveni daha rahat bulabileceğinizi anlatıyor. Kişiliğinizi daha iyi ifade ederek, ilişkilerinizi ve arkadaşlıklarınızı mutlu kılabilirsiniz. İş açısından da zengin ve bonkör ortaklarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde aşkta ve yaratıcı alanda son derece şanslısınız. Evlilikler, sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz güzel fırsatlar var. Grup çalışmalarında da karar değişikliklerine gidebilirsiniz.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta Boğa burcuna ilerleyen Venüs sizi iş ve çalışma konularınızı etkiliyor. Başkalarından, sizin altınızda çalışanlardan daha yapıcı bir destek görebilirsiniz. İş ortamında mutlu tecrübeler ya da kadınlarla ilgili olumlu gelişmeler sizi daha pozitif kılabilir. Ancak bu arada aşırı zevkler ve abartılı yemek yemek bazı sıkıntılara da yol açabilir. Son aylarda iş hayatında aksayan, yarım kalan, tam ilerlemeyen pek çok iş ve hedef söz konusu. Şimdi bu dönemde hedeflerinizde önemli değişiklikler yaparak stratejinizi gözden geçirebilirsiniz.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu haftadan başlayarak burcunuzla uyumlu bir açı kuran Venüs aşk hayatınıza, zevklere vurgu getirmekte. Venüs sayesinde hem duygusal hem de yaratıcı alanda daha tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz. Parasal açıdan şanslısınız. Ancak böyle zamanlarda gereksiz harcamalar da gündeme gelebilir. Çocuklarla ilgili pozitif gelişmeler yanında, gayrimenkul ya da eve ait yatırımlar açısından son derece kazançlı sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatında ise yabancılarla ilgili işler, içerisinde uluslararası konuların olduğu çabalar devam ediyor.

Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugünlerde eve ve ailenize ait uğraşlar güzel sonuçlar getirebilir. Boğa burcuna ilerleyen Venüs topraktan gelebilecek kazançlara işaret ediyor. Aynı zamanda size evinizde daha büyük bir konfor ve güzellik sağlayabilecek şeyler yapabilirsiniz. Eve ve ailenize yapacağınız harcamalar da var. Geçmişten ve ailenizden destek alabileceksiniz. Bu dönemde ortaklaşa işler, eşinizin maddi durumu sizi finansal açıdan daha fazla meşgul ediyor olabilir. Elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirmeli ve yaratıcılığınızı kazanca dönüştürmeye bakmalısınız.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu haftadan başlayarak Venüs’ün Boğa burcuna ilerlemesi pek çok konuda daha olumlu ve yapıcı düşünceler içerisinde olabileceğinizi gösteriyor. Düşüncelerinizi somut hale getirebilir ve bu arada yapacağınız sözleşmelerden kazançlı sonuçlar elde edebilirsiniz.Yakınlar, kardeşlerden gelebilecek destekler ya da sevindirici haberler de olabilir. Ancak ikili ilişkilerinizde, evlilik hayatınızda son zamanlarda gündeme gelen bazı sürtüşmeler, tıkanıklıklar karşısında daha akılcı bir tutum izlemeye gayret etmelisiniz. Hatalarınızı düzeltebilirsiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER