Milliyet 26.12.2011

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz!

Haftaya Astrolog Hakan Kırkoğlu'nun burç yorumu ile başlayın..

Koç - Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Hakan Kırkoğlu'ndan haftalık burç yorumunuz!

Yılın son haftasında hareketli ve yüklü bir gündem sizi bekliyor. Kendinize hedef seçtiğiniz konularda hızlı bir ilerleme gösterebilirsiniz. İşe ait konuların getirdiği hareketlilik ve aynı zamanda sizi test eden durumlar da var. Biraz daha soğukkanlı ve dayanıklı olmaya bakın. Göstereceğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz. Bugünlerde otoritelerle ilişkilerinizi iyi tutmaya bakın. Neyse ki arkadaşlıklar, sohbetler, gruplar hayatınıza yeni ümitler ve keyifler de getirmekte. Düşüncelerinizi geniş tuttuğunuz ve başkaları ile paylaştığınız ölçüde daha mutlusunuz.

Boğa - Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay ilgi alanlarınızı genişletiyor. Yakın ya da uzak çevrenizdeki kişilerle daha çok bir araya gelebilirsiniz. Hayata bakış açınızı, inanç ve görüşlerinizi ciddi aldığınız günlerde olabilirsiniz. Düşünce bazında biraz daha esnek ve toleranslı olmak önünüzü yeni alternatifler getirebilir. İş hayatındaki Boğalar da yabancılarla ilişkileri yenilemek ve daha hareketli hale getirmek şansına sahipler. Duygusal alanda ve yakın ilişkilerinizde, zevklerle renklerin aynı olmadığı durumlar yüzünden çatışmaya girmemelisiniz.

İkizler - Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay ufak çaplı krizler ve huzursuzluklar getirebilir. Başkalarına bağlı kalmak ya da tam olarak aradığınız güveni bulamamak can sıkıntısı ve endişe yaratıyor olabilir. Benzer şekilde, iş hayatında ve ortaklaşa konularda para durumunuzu daha çok ciddiye almak durumundasınız. Kendinizi kasmadan düşünmeli ve yeni koşullara ayak uydurmaya gayret etmelisiniz. Neyse ki aşk gezegeni Venüs’ün olumlu konumu duygusal alanda ve yakın beraberliklerde daha akıcı ve sevindirici gelişmeler getirmekte.

Yengeç - Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta karşıt burcunuz Oğlak’ta gerçekleşen yeniay dikkatlerinizi ilişkilere ve ilişkilerde takındığınız tutumlara çekiyor. Başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz günlerdesiniz ancak sabırlı ve daha gerçekçi olmak durumundasınız. Eğer ham hayaller kuruyorsanız, şimdi gerçeklerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde yeni iş ortaklıkları geliştirmek için olumlu fırsatlar da söz konusu olabilir. Bir takım sorumluluklar yerine getirilmeli ve bu arada kendinize de özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Bu dönemde sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Duygusal alanda bağımsız kalabilmek zor olsa da çok şey öğreniyorsunuz.

Aslan - Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay sayesinde bir süredir sizi oyalayan sorumlulukları ve iş yüklerini daha kararlı biçimde halledebileceksiniz. Sıkı çalıştığınız ve detaylara önem verdiğiniz günlerdesiniz. Gerek iş hayatında, gerekse parasal konularda daha etkin ve ekonomik olmanın yollarını aramaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk ve duygusallıktan çok hedefler daha fazla önem taşıyor. Yine de ilişkilerinizde aradığınız ilgi ve dikkati bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi yaratıcı ve samimi bir şekilde koyabilmeniz kolay olacak.

Başak - Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Yılın son haftasında Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay sizi daha girişken, yaratıcı ve hareketli kılmakta. Akıcı enerjiler ve kendinizi sınırlandırılmadan ortaya koyabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Yaratıcı uğraşlar, hobiler ya da iş hayatınızda bile size ilham verecek çok şey bulabilirsiniz. Bu dönemde çocuklarla ilgili konular da sorumluluk haline gelebilir. Aşk ve iş birbirine karışmış durumda. İş ortamında ilişkilerinizi daha olumlu kılan destekler bulabilirsiniz. Mars’ın da burcunuzda olması sizi bir süredir çok daha cesur ve girişken kılıyor.

Terazi - Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay uzun bir süredir planladığınız işleri ya da hedefleri harekete geçirebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde hem ev, hem de iş cephesi yoğun bir ilgi ve sorumluluk istemekte. Eve ait işler, daha ciddi olmayı gerektirebilir. Babanıza ait ya da ev halkına ait durumlar, yerleşiminizle ilgili uğraşlar daha planlı olmanızı gerektirmekte. İş hayatında sesinizi tam olarak ortaya koymanız pek kolay olmasa da, hayatın güzel yanlarını daha kolay görebilir ve aşktaki beklentilerinize yanıtlar bulabilirsiniz.

Akrep - Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde düşünsel planda oldukça aktif, mücadeleci ve ciddisiniz. Oğlak burcundaki yeniay yakın çevrenize pek çok iş ve konsantre olunması gereken konu getirmekte. Daha ciddi ve yapıcı düşünceler içindesiniz, depresif olmamaya bakmalısınız. Kardeşlerle ilgili uğraşlar yine fazladan çaba sarf etmenize neden olabilir. Bu dönemde ev hayatında daha mutlu olabileceğiniz olanaklar da var. Eviniz için güzel şeyler yapmak, daha konforlu bir ortam yaratmak keyif verebilir. İş hayatında yabancılarla ilişkilerin getirebileceği olanaklar da mevcut.

Yay - Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu haftadan başlayarak, Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay para durumunuza ve birikimlerinize daha ciddi ve planlı bakmak isteyeceğinizi anlatıyor. Kemerlerinizi daha iyi sıkmalısınız ancak kararlı çalışmalar üretkenliğinizi de arttırabilir. Değişik düşüncelerinizi harekete geçirmek ve yeni kişilerle işbirliği yapmak imkanı var. Yakın çevrenizden alacağınız destekler olumlu haberlerin gelmesi ile birlikte, kalıcı hale gelebilir. Ancak iş hayatında detaylara önem vermek ve olası aksamaları önleyebilmek için daha dikkatli davranmalısınız.

Oğlak - Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Yılın son haftasında burcunuzda gerçekleşen yeniay sizi kişisel açıdan daha aktif ve dikkat çekici bir duruma getirmekte. Kişisel planda kendinizi daha iyi ifade edebilir ve önem verdiğiniz konularda hızlı adımlar atabilirsiniz. Kendinizle, sağlığınızla da ilgilenmek söz konusu olabilir. Bu dönemde tek başına karar alabileceğiniz avantajlı konuları kullanmaya bakmalısınız. İş hayatında ya da diğer önem verdiğiniz konularda karar alıcı durumdasınız. Pek çok konuda fırsatların söz konusu olabileceği durumları değerlendirmek size kalıyor.

Kova - Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde tam olarak netleşmemiş durumlar sizi daha çekimser ya da kararsız kılıyor olabilir. Geçmişten kaynaklanan durumlar, ya da sizi bir ölçüde sınırlandıran koşullar içinde olabilirsiniz. İyimserliğinizi arttırmaya bakın. Neyse ki burcunuzdaki Venüs, arkadaşlıklar, sosyal imkanlar ve eğlence açısından olumlu bir destek sunmakta. Bu dönemde kişisel çekiciliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak gerek işte gerekse parasal açıdan ortaklaşa konularda gündeme gelen masrafları iyi kontrol edebilmeli, gerekiyorsa destek aramalısınız.

Balık - Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta Oğlak burcundaki yeniay gelecek planlarınızı ciddi biçimde gözden geçireceğinizi ve önemli dersler çıkaracağınızı anlatıyor. Hedefleriniz yönünde daha gayretli ve planlı olabilirsiniz. Tembellik etmek istemeyeceksiniz. Nitekim iş hayatında yabancılarla ilgili gelişmeler ya da sizi düşünsel açıdan verimli kılan fırsatlar da var. Duygusal alanda ise bazı karmaşalar ya da tam olarak iyi ifade edemediğiniz koşullar söz konusu olabilir. Aşkta sabırlı olmak gerek. Yakın beraberliklerde eleştirilere daha açık durmanız faydalı olacak.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER