@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Akrep burcunu neler bekliyor?

Akrepler mükemmel aşk yerine doğru aşkı aramaya öğrenirken, kariyerlerinde de yükselişe geçebilirler. 2017'de Akrep burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Ocak ayının ortasında meydana gelen Mars-Satürn karşıtlığı yıla dengesiz bir başlangıç yapmanıza neden olacak. Mars, size rehberlik eden, güçlü gezegenlerden biri ama kontrolcü Satürnle bir araya gelince aksaklıklara neden olabilir. Tam hızda ilerlemekten başka bir şey istemiyorsunuz, ancak ayağınızı fren üzerinde tutmanız için sizi zorlayan bir şey var. Kafanızdaki çelişkili sinyallerden uzaklaşamayacaksınız, bu yüzden hayal kırıklığı içinde gezinirken sabırlı olmayı deneyin.

2017'de Akrep burcunu neler bekliyor?

Haziran ayının sonlarındaki Mars-Neptün trini sırasında, biraz durup dinlenmeye ihtiyacınız olacak ve iç sesinizin hayatın zorlu arazisinde sizi yönlendirmesine izin vermeniz gerekecek. Ayrıca bu dönemde doğal bir sempatiye sahipsiniz ve nazik bir rehberliğe ihtiyaç duyabilecek diğer kişilere de yardımcı olacaksınız. Başkalarının sorunlarını çözmek kolay değil, ama siz bu konuda iyisiniz. Kendinizi kaybetmemek ve sizin için nelerin önemli olduğunu unutmamak için başkalarına fazla kaptırmamanızda yarar var.

Ekim ayının sonlarında Güneş burcunuza gelecek ve duygularınızın derinliği yoğunlaşacak. Kıskançlık ve takıntı her zaman sizinle, ancak kriz anlarında gerçeği görmenize yardımcı olan iradeye ve güvene de sahipsiniz. Gelecek ay zorlu geçebilir, bu nedenle büyük kararlar vermeyin ve iç sesinize güvenin.


Aşk Hayatı

Venüs Sevgililer Günü döneminde Koç'ta mücadele edecek ve bu da daha agresif eğilimlerinizden bazılarını ortaya çıkmasına sebep olabilir. Venüs nazik, kadınsı bir gezegendir, bu nedenle bu eşleşme ideal değil. Bu yüzden “her şeyden önce ben gelirim” düşüncesine kapılıp bencil bir aşık olabilirsiniz. Şu anda eğlenceli olabilecek maceraperest taraftasınız, ancak iyi vakit geçirmek için göz ardı etmeye hazır olduğunuz riskler var. Şu anki sorumsuz eylemlerinizin sonuçlarını görmezden gelmeyin. Akıl almaz ya da normalde hiç de tipiniz olmayan insanlara bir anda kapılabilirsiniz ancak riskli romantik davranışlardan kaçınmak için iyi nedenleriniz var.

Temmuz ayının başında ortaya çıkan Mars-Pluto karşıtlığı, aşk hayatınıza biraz karanlık getiriyor ve bu karanlık, sandığınızdan çok daha fazla sorun olabilir. Daha önce birçok kez yaşadığınız gibi. Bu yön, gölgeli çeşitliliğin bağımlılık, saplantı ve zorunlulukları ile ilgili ve şu anda ihtiyacınız olan şey, tüm bu olumsuz enerjiden bir çıkış noktası bulmak. Yalnız Akrepler, sürekli şanssız olduklarını düşünüyor olabilir ama çoğu zor şans senaryosunda canınızı sıkan kişi sizsiniz. Önemli şeylerin fark edilmeden kaybolmasına izin vermek zorunda değilsiniz, ancak tamamen aşk hayatınızdaki olumsuzluğa odaklanmak zorunda da değilsiniz.

Sevgi dolu Venüs, Kasım ayının ortasında burcunuza geliyor ve aşk hayatınızı bir mayın tarlasına döndürüyor. Bağ kurmayı çok istiyorsunuz ve elbette çok güzel ancak bu bir çok insanın üstesinden gelemediği bir yoğunluk. Karşılıksız sevginin üstesinden gelinmesi çok zordur ve kıskançlık ve intikam duygularıyla başa çıkmak için sağlıklı bir yol bulmak zorunludur. Yalnız Akrepler bazen gerçek aşklarının nasıl göründüğüne dair ideal bir imaja sahiptirler ve ilişkisi olan Akrepler kusurlarını açıkça görmelerine rağmen arkadaşlarını veya ilişkilerini romantize etme eğilimindedir. Peki, kim aşkın mükemmel olması gerektiğini söyledi?


Kariyer

Ocak başında Güneş-Plutonun bir araya gelmesi güçlü bir enerji patlamasını da beraberinde getirecek. Neye yetenekli olduğunuzu biliyorsunuz ve doğru zamanda doğru yerde olabilirseniz, kariyeriniz muazzam noktalara gelebilirsiniz. Yeni projelerde inisiyatif kullanmaktan ya da eski projeleri bitirmek için gönüllü olmaktan çekinmeyin. Size nerede ihtiyaç varsa orada olun. Şu an sizinle ilgili en iyi şey, ilgi odağı olmak gibi bir çabanızın olmaması. Özveriniz, işverenlerin, iş arkadaşlarınızın veya müşterilerinizin sizinle ilgili sevdikleri şeylerden sadece biri.

Haziran sonunda, kendinizi ifade etme şeklinizi değiştirebilecek, olumsuz sonuçlara neden olabilecek bir Merkür-Pluto karşılaşması gerçekleşecek. Çok güçlü fikirleriniz var, bu iyi, ancak bir patrona ya da iş arkadaşınıza doğrudan farklılıklarınızla meydan okumayı seçerseniz, soruna neden olabilir. İş yerinde haksızlığa uğradığınızı hissediyorsanız, derin bir nefes alın ve uzaklaşın. Her şeyinizi ortaya koymadan önce sakinleşmeyi deneyin. Yanlış kişiye yanlış şey söylemek şu an çok üzücü profesyonel sonuçlar doğurabilir, bu nedenle gerçekten ne düşündüğünüzü söylemektense dilinizi ısırmak daha iyidir.

Jüpiter, Ekim ayı başında burcunuza girecek. Mali konuları halletmek, profesyonel sorunları halletmek, diplomatik görüşmeler yapmak ve biraz cesaret göstermek için uygun ortam oluşuyor. Jüpiter şans gezegeni, bu nedenle beklenmedik ama şanslı kariyer olaylarının gerçekleşmesine hazır olun. Bu, özellikle doğru zamanda doğru kişiyle tanışırsanız, kariyerinizle ilgili genişleme dönemi olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER